Community Status Updates
DoB → Fallen_Mpougatsa
Of course, we can't without! ;)
[URL]http://www.fanfiction.net/u/1547210/HelenaHills[/URL]
Κι αυτό το λογαριασμό τον έχω με μια φίλη μου, γράφουμε τα κεφάλαια εναλλάξ.
[URL]http://www.fanfiction.net/u/1992025/Irma_Ran[/URL]
Enjoy!!! It's all about Seto Kaiba!
Jul 04 2011 22:37
Fallen_Mpougatsa → DoB
Και μιας κι ανέφερες τα fanfics κοπελιά...λογαριασμό σε Fanfiction.net έχουμε?
Jul 04 2011 16:46
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, ναι το 1ο. πορεί να αργήσει ναπεράσει αλλά βολεύει πιο πολύ απ' όλα.
Jul 04 2011 11:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
18- Μαρτίου
32Α- Μαρτίου
32- Εκκλησία.
Αν και να φανταστώ θα πάρεις το πρώτο! ^^
Jul 04 2011 11:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ήταν πολύ καλό. Στο δικό μου πέτυχα γεύση κανταϊφι (γιατί είχε πάρει διάφορες) και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε. Γιατί σε χάλασε βρει; Σε πήραξε εννοείς ή γενικά δεν είχες όρεξη μετά;
Κανονικό αμαξάκι στήνει, θα μπορεί και να το οδηγεί μετά, αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Engineering and Technology, κάπως έτσι νομίζω λέγεται το τμήμα του, έχει καιρό που μου το είχε πει και δεν το θυμάμαι καλά. Πάντως είναι πάνω στο σχεδιασμό αυτοκινήτων, είχε τρέλα μ' αυτό από μικρός. Κάπως έτσι το βλέπει κι εκείνος, ότι η Ελλάδα είναι καλή για διακοπές μόνο XD
Jul 04 2011 09:24
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oho! Εστία ε? Όνειρο...Να πω την αλήθεα, εχθές κι εμείς πήγαμε απ'τον Τζήκα και πήρεμα παγωτάκι για μένα υποτίθεται αλλά μετά το άφησα. Δεν ξέρω γιατί αλλά με χάλασε. Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και πολύ νόστιμο Τ.Τ
Αχ τι καλά...ε, όπως και να χει, πάρε συ να χεις! xD Άντε ωραία τελειώνει και μακάρι να βρει εκεί μια δουλειά και να ρχεται εδώ για διακοπές-αλλά να ρχεται, μην τον χάσετε!
Όταν λες αμαξάκιμινιατούρα έτσι? Πολύ κουλ, ο μπαμπάς σου κι εσύ πρέπει να πετάξατε τη σκούφια σας να σας τα δείξει. Αχ τι καλά που είναι όμως: στην εργασία σου φτιάχνεις ένα αμάξι μινιατούρα. Και αν το κάνεις και καλά παίνρεις και μια χαρά βαθμό. Ευτυχώς κι εδώ αρχίζουν λίγο τα πράγματα να φτιάχνουν ως προς τις εργασίες...
Χα χα, ναι είναι κι αυτό και θα με πεις, ξέρουν ότι τα κάνεις εσύ -έχεις τουλάχιστον δύο παραδείγματα από μένα και τον junpei-. xD
Jul 04 2011 09:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, απά χλαπάκιασμα άλλο τίποτα είναι η αλήθεια. Ήθελε και παγωτό και μας πέρασε μια από την Εστία XD καταλαβαίνεις.
Δεν παίξαμε δυστυχώς, όχι, αλλά προσφέρθηκε να φέρει κανένα παιχνίδι όταν επιστρέψει ξανά από εκεί και το σκέφτομαι. Αν και όπως μου είπε και ο ίδιος στο amazon.uk σε ίδιε τιμές θα τα βρω τα περισσότερα, παραγγέλνει και ο ίδιος από εκεί. Φέτος πάει για μεταπτυχιακό, τελευταία χρονιά δλδ, αλλά φυσικά δε θέλει να επιστρέψει (γιατί άραγε).
Εν τω μεταξύ, φτιάχνει δικό του αμαξάκι σαν εργασία, και μας έδειξε τα κομμάτια και πώς θα είναι όταν τελειώσει, μαζί με άλλες φωτογραφίες από παλιά μοντέλα και κάτι σχέδια. XD Τρέλα μιλάμε.
Ε, ναι. Βασικά δεν έχει και νόημα να βάλω credits, που δε θα έβαζα, αφού το "φοράω" εγώ.
Jul 04 2011 08:39
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ω, καλά περάσατε δεσπιονίς! Πολύ ωραία, εσύ barbecue με τον ξάδερφο, εγώ έφαγα έξω (οικογενειακώς) τζετ! Χλαπακώσαμε.
:if: Αυτά είναι πράγματα και προσφορές! Όχι σαν κι εμάς εδώ που ποτέ δε θα φτάσουμε τέτοιες τιμές! Παίξατε καθόλου έτσι να γουστάρετε με την καινούργια κιθάρα? :D Αλήθεια, πώς πάνε οι σπουδές του? Ή δούλευε τελικά εκεί? Χμ...
Ναι, είναι απ'αυτά που όχι θα μείνουν αλλά πρέπει να μείνουν you know? xD Κρίμα που δε μπορείς να κάνεις credit τον εαυτό σου (και δεν εννοώ ότι δε γίνεται, ξέρω ότι δεν επρόκειτο να το κάνεις.)
Jul 04 2011 08:23
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ήρθε ο ξάδρφός μου και μας πήρε στον θείο για barbaque. Έχουν σπίτι έξω από τα Βασιλικά, οπότε εξοχή κακό. Όπως καταλαβαίνεις φάγαμε καλά.
Τ^Τ Άσε ρε συ, μας έδειξε ευθεντικά παιχνίδια του Xbox360 που έφερε από την Αγγλία. Μιλάμε η μισή τιμή και κάτω σε σχέση με αυτή που έχουν εδώ + ότι τσίμπησε μια μεταχειρισμένη κιθάρα για το Guitar Hero, που μιλάμε είναι λες και είναι του κουτιού, 15 ευρό.
Thanks. Βασικά και εμένα μου άρεσε αρκετά. Είναι από αυτά που θα μείνουν καιρό.
Jul 04 2011 06:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
By the way...το καινούργιο σου σετάκι λέει πολύ. Πάρα πολύ. Ειδικά η υπογραφή με τρέλανε...
Jul 04 2011 00:52
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oho! Hi there! Maria FAI has just returned, too! :D ναι, είχαμε βγει οπότε...μόλις γύρισα. Τι κάνεις? Αλήθεια, πού ήσουν αγάπη? Αν θες απαντάς. Αλλά επειδή ο μπαμπάς μου έχει καταλάβει τον υπολογιστή μου...θα σε απαντήσω μόλις μπορέσω!
Jul 03 2011 22:08
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Δεν έχει πεθάνει ο Cross. Πρώτα απο όλα γιατί όλο αυτό το μυστήριο πίσω απο τον θάνατο του προμηνύει πως ό,τι πιστεουμε μάλλον δεν ισχύει και έπειτα δεν γίνεται να πεθάνει ένας τέτοιος χαρακτηράς δίχως κάποιο drama στην σκηνή. Εδώ σχεδόν ολόκληρο arc αφιέρωσε μόνο για τον θάνατο (?) του Kanda και θα σκότωνε έτσι απλά και ήσυχα τον Cross? No way.
Είμαι 100% σίγουρος πως είναι ζωντανός. Απλά δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι όταν θα τον ξαναδείξει.
Jul 02 2011 12:36
Fallen_Mpougatsa → Kai
Oho! You are expensive and so are Ohbata's hobbies! Καλά βρε αγάπη μου, αν είναι έτσι γιατί δε με τον έχεις γνωρίσει μια φορά? Αλλά δεν πειράζει, απλώς πες μου την πραγματική του άποψη για τον τρόπο που γράφει ο Ohba τις γυαίκες. Συμφωνεί? Διαφωνεί? Τι τον νοιάζει αφού είναι παντρεμένος? Πες μου, Ανεστία-sensei...
Παρεπιμπτόντως, κάποιος πρέπει να σκοτώσει αυτόν τον γείτονα-εεεε, τον σκύλο, συγγνώμη, λάθος.
Jul 01 2011 21:07

This status update has reached the maximum number of replies allowed