Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Πλάκα κάνεις! Άνω Τούμπα ε? Πω πω αναμνήσεις...χαχα, ΟΚ θα δω αν μπορώ...
Αύγ 17 2011 12:51
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

3 Σεπτεμβρίου παίζουμε LIVE στο 100ο δημοτικό σχολείο στην Άνω Τουμπα. Αν θες παίρνα καμια βόλτα
Αύγ 17 2011 12:48
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

Wow, σοβαρά? Αυτό κι αν είναι...! xD Πού παίζεται με τη μπάντα σου αλήθεια? Τουρ στην Ελλάδα ή μόνο Θεσσαλονίκη?
Αύγ 16 2011 15:15
Φωτογραφία

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Το name σου είναι ο τίτλος σε ένα από τα τραγούδια που έγραψα, το οποίο τραγούδι θα το παίξουμε LIVE με την μπάντα μου
Αύγ 16 2011 14:11
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

To είδα το mail αλλά το είδα στη μία! Συγγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν. Και να σαι καλά, που σε χω πρήξει μ'αυτήν την ιστορία! ^^ Είδα και τα σχόλια. :D Δε'ν'κακό, δε'ν'καθόλου κακό, μ'άρεσαν πολύ οι προτάσεις...παρεπιμπτόντως χε χε, τα σχόλια τα σπασαν: κάθε φορά που ο Oga χαμογελάει, ένας αθώος μαθητής πεθαίνει. Και ένα reference: αχ Kaiba...μετά τα δικά σου κουταβάκια έρχεται ο πραγματικός serial killer.
Αύγ 15 2011 09:09
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωώ! ^^ Ναι σαι καλά κοπέλα μου! Αλήθεια έχει άκυρες ερωτήσεις και μερικές ψιλοεπαναλαμβάνονται αλλά είναι καλό, σε βοηθάει να βάλεις μερικά πράγματα στη σειρά!
Αύγ 15 2011 09:05
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

Χρόνια πολλάααα! :D
Αύγ 14 2011 23:40
Φωτογραφία

Καλό φαίνεται :P Αν και έχει και κάτι άκυρες ερωτήσεις αλλά σε γενικές γραμμές φαίνεται πολύ καλό. ίσως το κάνω τις επόμενες μέρες.
Αύγ 14 2011 21:32
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

You got mail
Αύγ 14 2011 21:14
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Ha ha, πάντα τα fanarts! By the way...I tagged you~! xD Μην ανησυχείς είναι literature meme για OCs και φαντάστηκε θα σε βοηθήσει! ^^ Here:[url]http://fallenangelitachi.deviantart.com/art/Crash-s-OC-Text-meme-Cain-252753962[/url] It's in the end xD
Αύγ 14 2011 11:37
Φωτογραφία

Α μην κατηγορείς εμάς :P Τα fanarts φταίνε!
Αύγ 13 2011 19:09
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Regina

[QUOTE]Πρόσφατα, πάνω σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια ενός φίλου να με πείσει να αλλάξω ομάδα... -Ρε, μα το θεό γίνε ΠΑΟΚ αφού σου λέω, ο ΠΑΟΚ είναι και πολύ ΓΚΡΙΦΙΝΤΟΡ! Νταξ, απλά αυτός ο ισχυρισμός δεν υπάρχει.Σε λίγο θα μας πει ότι η ΑΕΚ είναι Χαφλπαφλ :Ρ Έλιωσα στα γέλιααααα XD[/QUOTE] Πέθανα. Ο τύπος είναι τρελός. Επίσης, ο ΠΑΟ είναι οι Slytherin κι ο Ολυμπιακός το Ravenclaw! xD xD
Αύγ 13 2011 13:54
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oho! You know me too well...ειλικρινά...μου έφτιαξε τη μέρα! xD Θες να δεις και τη δική μου συλλογή? Είναι στο laptop...! Btw...Go for it Light! And we'll [B]make[/B] you king of the new world! :3
Αύγ 12 2011 09:40
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

[spoiler=Go for it] [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Random%20Screens/522709.jpg[/IMG] [/spoiler]
Αύγ 12 2011 08:08
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → didimakia

Ha ha; είμαι ninja. Να πω την αλήθεια παντού σχεδόν αυτό το username χρησιμοποιώ γιατί είναι φοβερά εύκολο να το θυμάσαι! xD Aλλά ναι, θυμάμαι είχαμε μιλήσει όταν είχες αναφέρει το θέμα με τo stolen colouring του Gama στο thread του Gamaran σε τσέκαρα τότε. But I do remember! ^^
Αύγ 11 2011 23:31