Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Φάε τη σκόνη μου, Edmond.
Α, τόσο καλά δηλαδή.
Και μιλώντας για τα υπέροχα ελληνικά dubs
[spoiler]
[YOUTUBE]cNBVoKntdPA[/YOUTUBE]
Πήγαινε κατευθείαν στο 19:50 και περίμενε λίγο, βασικά προσπάθησε να το δεις ως το τέλος. Μιλάμε όταν το έβλεπα με έπιασε σπαστικό στο (δες το πρώτα λίγο και μετά άνοιξε)
[spoiler]
"Γίνε κι εσύ ένας Φοίνικας.... ΦΟΙΝΙΚΑΣ!"
[spoiler=obligatory]
ΦΟΙΝΙΚΑΣ
[IMG]http://i813.photobucket.com/albums/zz54/HetaWorld/Non-Hetalia/Saint%20Seiya/223238.jpg[/IMG]
[spoiler]
ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ
[IMG]http://i470.photobucket.com/albums/rr61/ikki-luffyalchemist/saint%20seiya/Ikki204-796814.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
Ναμπανάμπα... ναμπανάμπα... λαλαλα....
[/spoiler]
Aug 22 2011 09:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αν σκεφτούμε τις παρενέργειες που είχε στον Edmond εσύ καλά είσαι, αν τ μόνο που παθαίνεις είναι να απαντάς σε λάθος προφιλ!
Χα χα, ναι΄ καθόμουν και το σκεφτόμου οπότε έβαλα να το δω στα Αγγλικά...ποιο ωραίο είναι το Ελληνικό! Οι φωνές εκεί αν εξαιρέσουμε του Τζαφάρ -φυσικά- και του Σουλτάνο σε σπάνε τα νεύρα άσχημα!
Aug 22 2011 09:10
Kai → Fallen_Mpougatsa
Όχι τίποτα άλλο, με αποσπάει και ο ενσωματωμένος μεταφραστής μου και απαντάω και σε λάθος profile μετά.
Aladdin, e; Nice.
Aug 22 2011 00:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha ha; έπρεπε να το τσεκάρω αλλά έβλεπα Aladdin και μετά έγιναν πράγματα στο σπίτι xD Ho ho ho ho αθάνατη ε? Να το ξέρω τότε. Καλά ρε Gankutsuou τι μέσα έχεις βάλει? Πάλι ο μεταφραστής τα φταίει ε? Ατιμοοοοοοοοός.
Aug 22 2011 00:23
Fallen_Mpougatsa → Kai
Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo~! Don't leave me, not you, too! Μην φοβάσαι μωρέ το πολύ πολύ να καείς μαζί μου...!
On another happy note: Toi ashita no kyoku...sono ikari no kotoku...
Toi kinou no chikai... omae ni tsuiteikuto kimeta...
Aug 21 2011 20:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μα φυσικά. Στην πραγματικότητα ο χαρακτήρας δεν ήταν βασισμένος στον πραγματικό Saito αλλά σ' εμένα. Απλά τον βάφτισε έτσι. Γι' αυτό πολλοί fans του παραπονιόντουσαν για το πώς τον είχε κάνει.
Mukurο+Xanxus = :run: Θα ζεις στην καρδιά μου για πάντα.
Aug 21 2011 19:53
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ωχ τώρα με θύμισες παλιές καλές εποχές με τη Μακεδονία TV και το all-knowing stare του awesome Hajime Saito! Τελικά δεν είναι μόνο στα fanfics αλλά ξέρει τα πάντα και στην πραγματικότητα! :kowai: Ρε, μήπως είσαι εσύ και με δουλεύεις και απλώς έδωσες δικαιώματα στον Watsuki-sensei? Come out of the closet you secret Saito!
Waaaaah, μην το λες αυτό στο τέλος θα μάω τα character songs του Xanxus, Squalo, Yamamoto το loop και το kufufu no fu απ'έξω! Ναι, μερικά απ'τα αγαπημένα μου όπως και το Sakura addiction, oretachi no joy και μερικά ακόμα που βαριέμαι να ψάχνω τους τίτλους. Kαι ναι, έχω καεί φαίνεται? Επίσης έκανα το τελευταίο απονενοημένο διάβημα...γράφω εκείνο το fanfic που σου έλεγα...ναι, θα καώ στην κόλαση μαζί με τον Mukuro από τις flames του Xanxus, το βλέπω εγώ το μέλλον μου. Save meeeeee~!:nanana:
Aug 21 2011 19:49
Kai → Fallen_Mpougatsa
Μόνο που δεν έμεινε εκεί. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε τελείως πάντως, μου λείπει όμως σίγουρα.
[spoiler]
[IMG]http://www.nautiljon.com/images/perso/8/1/3/mini/hajime_saito_318.jpg[/IMG]
Saito: Το ήξρα ότι θα σου αρέσει πριν καν το αρχίσεις.
[/spoiler]
:kakaka: Καλά να πάθεις που δεν το άρχιζες τόσα χρόνια, είναι η ανταμοιβή του μακροχρόνιου πρηξίματος που έριξα να σε βλέπω να υποφέρεις επειδή δεν μπορείς να ξεκολλήσεις. Suffer you pitiful fan, your fate was pre-decided [spoiler]even Saito knew it[/spoiler] and now you can not escape, kahahaha.
Aug 21 2011 19:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Νομίζω και η ίδια είναι πιο μεγάλη fan του daily life αν σκεφτούμε πως το ξεκίνησε αλλά σίγουρα δεν το χε βάλει εκεί που θα πρεπε, πχ εκεί που τελειώνει μία arc.
Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ξαναδιαβάζω τα KHR chapters κι έχω τρελαθεί να ακούω τα τραγούδια που μου δώσατε συν του ότι κατέβασα και τέσσερα CD κι έχω στο repeat τα αγπημένα! Δεν αντέχω άλλο, τι είναι αυτό που έπαθα?
Και κατηγορώ ΕΣΕΝΑ μικρό δολιοφθόρο πλάσμα που με έχεις κολλήσει! Curse you Squalo's hair, curse you Xanxus' scars, curse you kufufu and above all else you sly Kai... :P
Aug 21 2011 19:18
Kai → Fallen_Mpougatsa
Kαλά, το δεν την παίρνει είναι σχετικό, αλλά τουλάχιστον έχει την καλοσύνη θα θυμάται πού και πού κι εμάς που το ζητάμε.
Aug 21 2011 19:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Indeed; κι εγώ δε νομίζω να την παίρνει να το συνεχίσει αλλά το πετάει όπου μπορεί να το χωρέσει!
Aug 21 2011 18:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Άσε! Τα κατελευταία τα chapters τα καταευχαριστιέμαι είναι gamaτα. Και πάλι λίγο ήταν! Do want more αλλά δεν το βλέπω.
Aug 21 2011 18:17
Fallen_Mpougatsa → Kai
By the way: avatar και sig απλώς awesome! Η Amano έσκισε, πέθανα όταν τον είδα και κατάλαβα ότι ήταν και το νέο σου set!
Aug 21 2011 18:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed