Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ρε,σήμερα το λιώσαμε με το mafia theme !! XD XD XD
Κρίμα που η ιρις μας έσβησε την Ιεραρχία!
Σεπ 29 2011 20:56
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Τελικά λέμε να το τολμήσουμε μόνες μας...αλήθεια, τι λες να μας κάνετε ένα sub-forum για το KHR που θέλουμε να παίζουμε κι εμείς τα παιδιά? ^^ Ε ε ε ε ε ε? :3
Σεπ 29 2011 15:06
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Πρήζω Iristella και πρήξε Kenny για το Sub-forum στο ΚHR.
Σεπ 29 2011 15:00
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Δεν το σνομπάρω απλά λέω οτι ποτέ δεν θα το εκανα. Βασικά πρώτη της επιλογή είναι Rukia αλλά επειδή αλλάζει γνώμη κάθε τρεις και λίγο δεν μπορείς να την εμπιστεύεσαι. Πάντως για τιμές δεν έχει πρόβλημα, το χρήμα ρέει άφθονο για αυτήν (γιατί όχι και για μένα :nanana:). Thanks πάντως και θα δούμε τι θα κάνουμε από 'κει και πέρα
Σεπ 29 2011 13:40
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
To μόνο μαγαζί που ξέρω εγώ είναι το Cine shop το οποίο βρίσκεται πλατεία Ναυαρίνου, πάνω πάνω αλλά είναι ακριβούτσικο. Πάντα μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας γιατί εντάξει, δεν το λες ότι έχει και φοβερή ποικιλλία και λογικό είναι εφόσον σιγά την άνθιση του cosplay στην Ελλάδα.
Τι θέλει να ντυθεί? Και γιατί το σνομπάρεις βρε? xD
Σεπ 29 2011 13:35
Hey, don't misunderstand things! Μια φίλη μου έχει φαγωθεί για cosplay και επειδη είναι εκτος του site είμαι εγώ ο διαμεσολαβητής. Εγώ να κάνω cosplay? Με τίποτα! :smokingg:.
Α και μιας που ακόμα δεν πήρα απάντηση, ξέρεις κάνα μαγαζί στο κέντρο που θα μπορέσουμε να βρούμε ρούχα για cosplay?
Σεπ 29 2011 13:31
θες cosplay εσύ! :3 Λοιπόν, στο επόμενο πάρτυ σίγουρα θα χαρείς! xD
Σεπ 29 2011 13:26
Έτσι. κι αν με βρεις μόνος σου θα ανέβεις και level! :D
Σεπ 29 2011 10:30
It's OK! Να δω αν θα σε αναγνωρίσω μες στο κόσμο! Θα είναι μια πρόκληση για μένα σαν ανερχόμενος spy/stalker :P
Σεπ 29 2011 09:35
Χα χα, γι αυό ρώτησα για σας ειδικά! :Ρ Άντε ωραία θα ρθω να σας δω, να σας ακούσω! Αλλά μετά θα πρέπει να φύγω σκαστή, να ξες! Black arrows, nice!
Σεπ 29 2011 09:28
'Οπως είδες το όλο φεστιβάλ ξεκινάει στις 7. Εγώ βγαίνω με τους black arrows και θα βγούμε κατά τις 9.
Σεπ 29 2011 09:26

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται