Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

:3 Άντε καλέ, αλήθεια? Να φανταστώ έκλαιγες απ'τα γέλια? Δε θυμάμαι να είχε γίνει κάτι πολύ λυπητερό. Εκτός κι αν έκλαιγες επειδή το θεώρησες κατάντια...Ωχ, fanarts. Δύσκολο αυτό για μένα. Από sites ξ'ερω μόνο το DA και το pixiv που και τα δύο μου τα σύστησε η Kai. Lol, έτσι! Σου μένει... Μη με κρίνεις!!!!! Ήδη το θεωρώ τεράστιο και όχι τόσο καλό όνομα χρήστη αλλά τι να κάνω που όταν το χρσιμοποίησα πρώτη φορά ήμουν χαζή και άμαθη και τότε έβαλα αυτό, και χάρηκα: τι ωραίο και μεγάλο. Και μετά, αφού πήγα λύκειο και μετά, χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο. Αλλά πλέον είναι σήμα κατατεθέν μου. Σε όλα τα sites έτσι είμαι γραμμένη! xD
Oct 15 2011 09:59
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα που άργησες να απαντήσεις. :) Είναι και αυτό με τον Chou. Ειδικά εκεί στην φυλακή που μιλούσε με τον Sano ήταν όλα τα yen, τρελό κλάμα είχα ρίξει. Άντε θέλω να βρω και fanarts του. :( To Napster? Πριν κάτι χρόνια άρχισαν να με φωνάζουν οι φίλοι μου έτσι επειδή έμπαινε συνέχεια στο συγκεκριμένο site. xD To Fallen_Angel είναι ωραίο name αλλά νομίζω το Itachi δεν χρειαζόταν να το βάλεις. :P
Oct 14 2011 23:27
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οκ, καλή ξεκούραση.
Oct 14 2011 22:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A καλά, μην το λες αγαπητή μου...δεν είναι εκεί το θέμα, αν πήρες απόφαση να γίνεις καλός άνθρωπος ή όχι αλλά με τόσο πρήξιμο, στο μακρυπρόθεσμο δούλεψε. Χα χα, το ξέρω, αλλά δε μπορώ να ελπίζω...? Καληνύχτα~ παρεπιμπτόντως! Πάω για ύπνο επειδή δεν αντέχω άλλο. -_-
Oct 14 2011 22:22
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Xoxoxo, εδώ δεν έπιασε τόσο καιρό, θα πιάσει τώρα που αποφάσισα να γίνω καλός άνθρωπος; XD Απογοητεύομαι απο τον εαυτό μου. Shame on me. Kakaka, έχει δρόμο ακόμα για να ολοκληρωθεί μιας και δεν βγαίνει και πολύ μικρό αυτό που είχα στο μυαλό μου, αλλά το πρώτο "arc" φτάνει στο τέλος του. Κάτι είναι κι αυτό.
Oct 14 2011 22:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, lol; σε βλέπω να με κάνεις brainwash να δω το Kaiji στο τέλος! Α, καταλαβαίνω, -θυμάσαι που σε είχα πει κι εγώ για το ότι βαριόμουν?-. Ελπίζω να σε έρθει σύντομα η όρεξη όχι και τίποτα άλλο αλλά θέλω να τη δω να ολοκληρώνεται και σαν φίλη και σαν ΒΕΤΑ reader σου!
Oct 14 2011 22:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σκέτη πόρωση ήταν τα τελευταία επεισόδια. Bingo, γι' αυτό μιλούσα. Είχα κολλήσει σ' ένα σημείο και δεν είχα και πολλή όρεξη για να την πιάσω αυτές τις μέρες οπότε δεν έχω κάτι καινούργιο για την ώρα XD
Oct 14 2011 22:07
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αν δεν έχω σχολή,λέω τέσσερις αγώνες την ημέρα εκτός από Τρίτη και Πέμπτη.Αλλά,πρώτα πρέπει να δω τι θα γίνει με την κατάληψη και το εξάμηνο. Ο Σ.Πα.Δ.Η. θα κυριαρχήσει κι εκτός thread ! XD
Oct 14 2011 21:13
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Damn you workload! Οn another related note, ωραία δουλειά! Και πόσα σκέφτεσαι να κάνεις τη βδομάδα? Και είναι καλό που ασχολείσαι με κάτι που σου αρέσει και το διασκεδάζεις. Τέλος, γ@μώτο, κρίμα που δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτησή μας στο thread γιατί φοβάμαι ότι πάλι θα θεωρηθεί off topic αλλά χα. Χα. Χα. Ο Στρατηγός Furuichi θα κυριαρχήσει, one misunderstaning at a time! Κι όταν όλοι θα τον θεωρούν τέρμα pervert θα κάνει τη μεγάλη κίνηση και θα εξιλεωθεί αμέσως στο μάτια όλων κάνοντάς τους να αισθάνονται μικροί και ανόητοι!
Oct 14 2011 20:58
Photo

[QUOTE]MangaStream We're looking for 1 solid JP->EN translator to help take some of the workload off our primary translator. You should be interested in taking the helm on series like Reborn & Fairy Tail, and being available in a backup capacity on Naruto & One Piece. Email [email]chuck@mangastream.com[/email] if you are interested - include some examples of past works you've translated.[/QUOTE] Μάλλον,γι'αυτό αργεί το KHR.
Oct 14 2011 20:50
Photo

Είμαι κριτής (στην γραμματεία) και σε πληρώνουν 7,5 ευρώ,το παιχνίδι.Με δικαίωμα να κάνεις όσα θες εσυ μέσα στην εβδομάδα.Οι διαιτητές πέρνουν 9,5 το παιχνίδι,αλλά τραβάνε όλο το λούκι.Επίσης,υπάρχουν σωματεία κριτών,που χωρίζονται ανάλογα με τις πόλεις/περιοχές.Π.χ εγώ ανήκω στο σωματείο Αττικής,ενώ υπάρχει και το αντίστοιχο σωματείο για τον Πειραιά. Ε,ναι.Το ελπίζω κι εγώ να πάω στα 22-24 φαντάρος και να μην μπω παππούς.... XD
Oct 14 2011 20:42
Photo

Μακάρι να σε πάνε καλά τα πράγματα και να κάνεις ότι θέλεις εσύ. Διαιτησία στο μπάσκετ ε? ενδιαφέρον ακούγεται να πω την αλήθεια. Πληρώνεσαι με το παιχνίδι κι πό την ένωση ή σε φάση δήμου? Ααααα, κατάλαβα. Ε, ελπίζω κ εγώ πως θα 'χεις τελειώσει τότε με το καλό και θα πας νωρίτερα όντως. Εξάλλου όσο μικρότερος πας τόσο καλύτερα έχω ακούσει, τουλάχιστον για 20 και πάνω ηλικίες.
Oct 14 2011 20:32
Photo

Ναι,φέτος μπήκα στο δεύτερο.Κοίτα,αν χαθεί το εξάμηνο θα επικεντρωθώ στα Ιαπωνικά και την διαιτησία στο μπάσκετ,για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Η αναβολή μου λήγει το '19,αλλά ελπίζω να'χω πάρει πτυχίο για να πάω φαντάρος νωρίτερα.
Oct 14 2011 20:24
Photo

Wow! You have some serious problems! Tι είναι αυτά τα πράγματα καλέ? Απαπαπα, σας λείπειη οργάνωση. Και τι θα κάνεις αν γίνει τίποτα? Δεύτερο έτος δεν είσαι? Χα χα 2019 ε? Ο Χριστός κι η μάνα του! Θα σαι...27 τότε?
Oct 14 2011 20:17
Photo

Εμείς είμαστε μπροστά,ανοίξαμε δυο εβδομάδες κάναμε την εξεταστική μας και μετά το ξανακλείσαμε το μαγαζί.Και σαν μην έφτανε όλο αυτό,το συμβούλιο του ΤΕΙ,αποφάσισε αναστολή της λειτουργίας του ιδρύματος για μια εβδομάδα καθώς δεν συμφώνησε με το Υπουργείο για την φετινή χρηματοδότηση. Τ__Τ Στρατός ε; χμμ.... Μέχρι το 2019 που θα πάω έχει ο Θεός ! :P edit: 1ο) Υ.Γ. Πολύ χώσιμο η διαδρομή Θεσ/νικη-Θήβα. 2ο) Υ.Γ. Μιλώντας για shonen,καλό είναι και το Hunter x Hunter,το οποίο μου πήρε τρεις μέρες να το διαβάσω.
Oct 14 2011 20:12