Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ακόμα κι αν αποτύχουν όλοι οι παραπάνω τρόποι επικοινωνίας.Θα μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και το Cerebro.Έχω ένα φίλο,που θα μπορέσει να μου το δανείσει.Γνωριστήκαμε σε κάτι σεμινάρια management-leadership,πέρυσι στην NY.
Δυστυχώς δεν μπορώ να πω το όνομά του.Απλώς ας πούμε,πως ο κύριος αυτός δεν χρειάζεται αθλητικά παπούτσια.
Οκτ 15 2011 23:47
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Turf wars are tough business. Επίσης δεν ξέρουμε τι μπορεί να τους έχει συμβεί κι αν είχαν τυχόν μπλεξίματα με την αστυνομία. Είμαι σίγουρη, ότι αν πολλοί συμφωνήσουν, θα μπορούσαμε να τους ειδοποιήσουμε μ.εσω VMs-εεεεεεε εννοώ σήματα καπνού, ταχυδρομικά περιστέρια που θα τα στέλνει το mecha...ή απλώς κινητά. Αλλά πολύ απλό, χμ!
Οκτ 15 2011 23:35
Φεεεεεεεεεεεεεετα........
Εν τω μεταξύ,είναι κάποιοι οι οποίοι μία που είπαν τι είδους θέση θέλουν στην οικογένεια και μία που εξαφανίστηκαν.
Μάλλον,θα σκοτώθηκαν σε κάποιο turf war...
Οκτ 15 2011 23:31
:hahaha: Yeeeeeees!
Lol, πάλι μιλάμε μόνοι μας αλλά που θα πάει θα το θυμηθούν και θα το δουν και οι άλλοι. Κάποια στιγμή. Πάω στοίχημα σε μια δυο μέρες το πολύ! xD
Οκτ 15 2011 23:29
Αν είναι,να παραληρούμε.
Τουλάχιστον να το κάνουμε σωστά !:mafia:
Παρόλα αυτά,πάλι στο γκρούπ μιλάμε μεταξύ μας.......
Οκτ 15 2011 23:27
To βρήκα! ^^ Thanks for the info!
He he, εννοείται! Γιατί η σχιζοφρένια είναι στο αίμα μας και είναι και εύκολη!
Οκτ 15 2011 23:24
Εγώ έκανα subscribe,κι απλώς μου το εμφάνισε στο User CP,κάτω από τα threads στα οποία έχω postαρει.
Είπαμε, 24/7 RP XD
Οκτ 15 2011 23:13
Oύτε εγώ λαμβάνω notifications, μπορείς να το κάνεις αυτό? Έχει subscribe? Aλλά ναι, δεν ξέρω αν θα θέλουν και οι άλλοι...
Οκτ 15 2011 23:10
Done.
Συμφωνώ μαζί σου,αρκεί να το δουν κι οι υπόλοιποι.Γιατί έχω την εντίπωση πως κάποιοι δεν λαμβάνουν notifications όταν δημοσιεύεται κάποιο μνμ στο Group.
Οκτ 15 2011 23:08
Fallen_Mpougatsa → Napster
E, εντάξει, τώρα εξηγείται. Και κάνουν και πολύ καλό δίδυμο οι rooster και broom head! Leave it to Saito να βρει τα πιο ταιριαστά ψευδώνυμα για τον καθένα!
Κοίτα να δεις τι γινόταν. Ήμουν μικρό κι άμαθο και με είχαν παρασύρει τα όμορφα λογοτεχνικά emo κατάσταση ονόματα εξού και το πρώτο κομμάτι και είπα να το δείξω στους ανθρώπους του internet. Αλλά πως θα δείξω ότι βλέπω/διαβάζω anime/manga? Κότσαρε κι ένα Itachi από πίσω κι είσαι τζετ! Ήταν τότε που ακόμα το Naruto μου άρεζε αρκετά για να ασχοληθώ περισσότερο από ένα "το διαβάζω για να περνά η ώρα" θέμα.
Οκτ 15 2011 21:14
Napster → Fallen_Mpougatsa
Ναι, απο τα γέλια έκλαιγα εκεί. Πραγματικά, απο τις πιο αστείες σκηνές του RuroKen. Έχω ψάξει και στα 2 sites που είπες + σε άλλα 5 αλλά δυστηχώς δεν...Εξάλου δεν είναι και απο τους πιο γνωστούς chars του RuroKen. :/
Πως σου ήρθε αυτό το name? Εννοώ να κολλήσεις το Itachi μαζί με το Fallen_Angel. :P
Οκτ 15 2011 17:48

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται