Jump to content

Community Status Updates

Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

:riiight: This is it! Thankies
Oct 16 2011 12:46
Photo

Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac

No link needed: here in full resolution: [SPOILER=Alucard is awesome][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/4-1.jpg[/IMG][/SPOILER]
Oct 16 2011 12:44
Photo

metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa

Μπορείς να μου στείλεις link για την εικόνα του Alucard που έβαλες στο Desktop :blingeye2: Τα σπάει :8):
Oct 16 2011 12:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Goodmorning~!!!! Well, καλό μεσημέρι αλλά λεπτομέρειες! Λοιπόν, σκεφτόμαστε για RP στο group τελικά και οι: junpei, aXxXeL, Nozomu κι εγώ μέχρι τώρα ψηνόμαστε. Εσύ τι λες? Πέρνα απ'το γκρουπ να δεις κίολας ^^! Πες και τη αδερφή σου να μας επισκεφθεί!
Oct 16 2011 11:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nαι ναι θα της πω εγώ! ^^ Χα χα, άδειασμααααααα! Αλλά εντάξει, θα συμφωνήσω κάπως σ'αυτό αλλά τα X-files μ'αρέσουν πολύ γενικότερα σαν concept.
Oct 16 2011 11:32
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ωραία,μέχρι τώρα είμαστε τέσσερις,να υποθέσω πως Kai & Zura θα τις ειδοποιήσεις εσύ ; Ο Duckonny μετά τα X-files που δεν μπόρεσε να πηδήξει την άλλη,πήρε την κάτω βόλτα κι σ'όσους ρόλους έχει πάιξει από τότε,συνέχεια υποδύεται τον κάφρο pervert/something dude.
Oct 16 2011 11:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ha ha, αποκορύφωμα ήταν όταν και οι δύο, αφού σταμάτησαν να μαλώνουν, συνειδητοποίησαν ότι ο μόνος που κέρδισε ήταν εκείνος τελικά! Ε χε χε... Α, χα χα, ναι θυμάμαι κι εγώ ότι είχα δει ένα demotivational που έλεγε ότι είναι ο πρώτος πραγματικός Emo ninja--με αιχμές για τον μικρόSasuke.Τσ τσ τσ, φυσικά και ήμουν μπροστά από την εποχή μου. Εξάλλου πάντα μ'άρεζαν οι χαρακτήρες που φαίνονταν βασανισμένοι κι ότι θα βγει κάτι που δεν ξέρουμε γι αυτούς... Ποιο? Χα χα, το πρήξιμο βοηθάει πολύ! Κάντο! Κι αν είναι και φιλότιμοι... :D
Oct 16 2011 09:11
Photo

Εγώ πάντως ακόμα ντρέπομαι. Το disabled boss της οικογένειας των μεταλλαγμένων λυπάται που τον ξέχασα ενώ τους βοληθησα -συνεργαστήκαμε δηλαδή- να στείλουν εκεί έναν μεταλλαγμένο από την Βουλγαρία... Χε χε, ναι καλό είναι, και διαφορετικό από τα άλλα. Αν και δεν το βλέπω συστηματικά και συνήθως το έχω να παίζει στο background. Τον πάω τόσο πολύ τον David Duckovny!
Oct 16 2011 09:05
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Broom Head...Lmao. xD Και ο Saitο θεούλης εκεί στην φυλακή που τους κορόιδευε και τους 2. Lol, πάντως μιας και είπες για emo, θυμάμαι ότι κάπου διάβασα ο Aoshi είναι ο πατέρας των emo. :P Μα Itachi? Συνήθως Sasuke ή Naruto βάζουν, εσύ ήσουν πιο μπρόστα εκεινή την επόχη φαίνεται... Απο χθες ψάχνω ένα One-Shot αλλά δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Μάλλον θα αρχίσω να πρίζω τους scanlators να το μεταφράσουν [I]αν και το έχει μεταφράσει ένα group. :( [/I]
Oct 16 2011 00:47
Photo

*There there* Δεν πειράζει,όταν είσαι bossu,τα γνωρίζει κάτι τέτοια. Τεσπα,ωραία σειρά είναι το Californication,ο τύπος είναι τέρμα κάφρος ! XD [SIZE="1"][I]Πρώτη φορά το είδα σήμερα στο Σκαϊ....[/I][/SIZE]
Oct 16 2011 00:41
Photo

Ha ha! Epic faiiiiiil! xD Αχ θα ντρεπόταν ο Χαβιέ για μένα...
Oct 16 2011 00:33
Photo

:hihi2: Καλέ [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Cerebro"]Cerebro[/URL],όχι Cerbero... Αλλά καλή ιδέα,ίσως να αμολύσουμε τίποτα [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Hellhound"]Hellhounds[/URL],μπας και τους βρούμε,γιατί δεν μας βλέπω να μαζευόμαστε σύντομα.
Oct 16 2011 00:31
Photo

Oh yes? Then do tell the affiliation! Seriously though δεν έχω/είχα ιδέα τι είναι αυτός ο Κέρβερος!To google is our friend όμως!
Oct 16 2011 00:23
Photo

When you're boss,you've got to keep up with the rest of the bosses. XD
Oct 16 2011 00:04
Photo

:hmmm: What is Cerbero? Και ΟMFG πήγες ΝΥ? That's awesome! Poor guy, he is disabled though.
Oct 15 2011 23:59