Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Actually 4chan.org is stupid.
You know what,you should ask Kenny to explain us about 4chan.
Οκτ 18 2011 12:18
Fallen_Mpougatsa → Botsun
B-b-b-but that's the problem; I didn't get it...:iyaaa: I'm stupid~what was it? 4chan.org is stupid? :hmmm:
Οκτ 18 2011 12:16
Κι εγώ μην νομίζεις,σήμερα είπα να μπω για να δω τι είναι το /a/.
Απ'οτι κατάλαβα,κάποιος Anonymous ποστάρει μια άκυρη εικόνα και περιμένει comments,απ'τους υπόλοιπους Anonymous.
Μην ρωτήσεις τι νόημα,έχει όλο αυτό.......:uhh:
But,you missed the point of the VM....
Οκτ 18 2011 12:09
Fallen_Mpougatsa → Napster
Duuuuuuuuude; το μικρό έχει αρχίσει να μου την δίνει άσχημααααααα! Και what the hell is this all "Rugi-sama" και "Rugi-sama"? Πες μου ότι το ξεπερνάνε κάποια στιγμή...
Οκτ 18 2011 12:07
Ehhhh? Άμεση απάντηση ποιανού? (δεν έχω μπει σχεδόν καθόλου στο εν λόγω site, μη βαράς Τ^Τ)
Οκτ 18 2011 12:04
Ύστερα από μίνι σαφάρι στο /a/:
[B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931354384.jpg[/IMG][/B]
κι η άμεση απάντηση:
[SPOILER][B][IMG]http://images.4chan.org/a/src/1318931367654.jpg[/IMG][/B]
[/SPOILER]
:hihi2:
Οκτ 18 2011 12:00
^^ Και γιατί όχι άλλωστε? Είναι φοβέρη! xD
Wooow; από Γερμανία? Έμενες εκεί παλιά ή έχεις μόνο συγγενείς? Αχ, θα θελα να έχω κι εγώ κανέναν έξω να πηγαινοέρχομαι ευκολότερα...
:oo: OMFG! Καημένα παιδάκια τι παιρνάνε??? Μέχρι τώρα -και είμαι μόλις στο 5- έχουν τραβήξει τα πάνδεινα! Απαπαπα, τα λυπάμαι καλέ! Και πάνω που είπα τον πήγα εκείνον τον τύπο που τους πήγε σε εκείνο το σπίτι...
Οκτ 18 2011 10:16
Napster → Fallen_Mpougatsa
Και εμένα μου άρεζε η Chun Lee, μετά τον Ryu και τον Ken βέβαια. xD
Το Kenshin είναι το αγαπημένο μου manga, ο Watsuki o αγαπημένος μου manga-ka...so yeah. Φέτος αγόρασα και όλα τα volumes του Busou Renkin αλλά τα αφήσα στην Γερμανία. Θα μου τα φέρει ο ξάδελφος μου το χειμώνα (το ελπίζω :P).
Δε ξέρω για την Kai, εγώ θέλω πελάτες στο topic του Sidooh! :P Όχι τώρα σοβάρα, αφού σου αρέσει το Gamaran τότε δεν βρίσκω το λόγο να μην σου αρέσει και το Sidooh, άσε που έχει 2 φοβερούς πρωταγωνιστές + δεν έχει μεγάλους διαλόγους. Άμα θυμάμαι καλά σε 1-1.30 ώρες είχα διαβάσει 63 chaps.
Οκτ 18 2011 02:05
Έτσι, τον ξεχωρίζεις κιόλας! Εμένα με άρεζε η Chun Lee γιατί ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που έδερναν!
Χα χα, έτσι! Επειδή είδα ότι το Kenshin είναι το αγαπημένο σου manga φαντάστηκα ότι θα ακολουθούσες και τον Watsuki. Κι όντως...εγώ το είχα δει πριν πολύ καιρό αλλά έκανε update τότε πιο αργά κι από το Ubel Blatt οπότε το άφησα.
Ω, ευχαριστώ. Της Kai oπωσδήποτα. Χμ, το χα δει αλλά δε μπήκα μέσα να πω την αλήθεια επειδή το attention span μου είναι τόσο μικρό που είδα ότι έχω VM και πήγα να δω εκείνο και μετά δεν πήγα πίσω. xD Θα το ψάξω λοιπόν. Μ'αρέσει που και εσύ και η Kai με κάνετε brainwash στο να διαβάσω πολλές σειρές!
Οκτ 17 2011 20:48
Napster → Fallen_Mpougatsa
Χεχεχε. Εγώ στην αρχή Ryu τον έλεγα. :P Απο SF μου αρέσει ο Ryu αλλά λατρεύω το theme song του Ken. Και του Ryu είναι καλό αλλά σαν του Ken δεν...
Το manga το Drifters? Lol, προχθές κατέβασα μερικά chapters και το βραδάκι θα το αρχίσω. Αυτό θα πει τύχη. :P
Nice set. Το δικό μου είναι απο το Sidooh. (άρχισε το!):hypno: Απο τα καλύτερα manga που έχω διαβάσει. Κρίμα που δεν το διαβάζουν πολλά άτομα εδώ και δεν έχει κίνηση το topic που έκανα για το manga. :(
Οκτ 17 2011 19:04
Ω, μ'αρέσουν οι ιδέες που έρχονται έτσι! Κάτσε, συνέχεια από PMs.
Οκτ 17 2011 18:57
Κάτι είδα στον ύπνο μου και μου άρεσε.Καλό σημάδι,διότι αυτό σημαίνει πως το υποσυνειδητό μου κάνει αυτό που δεν κάνω συνειδιητά XD
Kάθε ιδέα καλοδεχούμενη.
Οκτ 17 2011 18:54
Lol, too bad, το έβαλα ήδη. Εξάλλου, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον χαρακτήρα μας από τώρα? Εσύ σκέφτηκες κάτι για τη σύσταση της οικογένειας αλήθεια, ή θες να σε βοηθήσω? ^^
Οκτ 17 2011 18:47
Απάντησε,το Ματωμένο Διαμάντι και μάλλον φάγαμε Χ [SIZE=1](πάλι)[/SIZE].....
Λέω,πρώτα ν'αρχίσουμε και να δούμε πως τσουλάει κι αν είναι,πιο μετά, χώνουμε και τα σογια μας.
But first,let's keep it simple.
Οκτ 17 2011 18:44
Χα χα, μην ανησυχείς bossu, η Hilda είναι κουκλάρα anyway! Παρόλαυτα, έχω να προτείνω είτε όλοι να βάλουν και τα άλλα τους μισά στο RP ή να θεωρήσουμε ότι δεν έχει κανείς αλλιώς περιπλέκονται τα πράγματα. Λες να το κάνω θέμα? Μπορεί μερικοί να μην έχουν καν! Χμ...
Ναι και η Dorothy και ο The_Truth έχουν μείνει. Πάω. Αν είναι δήλωσε κι εσύ.
Οκτ 17 2011 18:38

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται