Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537730]Eγώ ψηφίζω [B]Kenshin[/B]! Έτσι γιατί αυτοί οι τέσσερις είναι μόνο το 0.1% όλων των πρωταγωνιστών και ντροπή που υπάρχουν μόνο αυτοί! Αντί να κάνεις μια λίστα από δώ μέχρι εκεί για να υπάρχει ποικιλία. Τσ τσ τσ, καταδεικνύω το poll ως στημένο και χωρίς φαντασία τον άνθρωπο που το έκανε. Χμ![/QUOTE]I like your style! You make up your own rules, just like me. As for /a/, read [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?do=discuss&group=&discussionid=157"]this[/URL].
Οκτ 19 2011 18:03
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Napster

Χα χα, πώς λέει το τραγούδι "όλα θέλω να τα ξέρω όλα" αυτός "όλα θέλει να τα έχει, όλα". Και ναι, είναι αρκετά ανανεωτικό που είναι αληθοφανές: και οι θάνατοι σωστοί και οι "shounenιες" περιορισμένες και όλα εκεί που πρέπει να μπουν. Τελικά εμένα fave character έγινε ή μάλλον σιγουρεύτηκε σαν τέτοιος ο Kiyozou/Kizou -γιατί ούτε οι μεταφραστές δεν είναι σίγουροι-. Και σε ένα άσχετο note, τελικά τελειώνω το Fate/Stay Night. Mέχρι τώρα είναι αρκετά καλό μπορώ να πω και άκρως ενδιαφέρον (είμαι στο 19 απ'τα 24). Άντε να δούμε το τέλος πώς θα πάει. Κι ένα έχω να πω: γιατί όσοι χαρακτήρες πηγαίνω πρέπει να πεθαίνουν????
Οκτ 19 2011 17:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Αν διαβάσεις αυτό που με έγραψε όσον αφορά το συγκεκριμένο ιστότοπο και το καταλάβεις εξήγα το κι εμένα! xD
Οκτ 19 2011 17:28
Φωτογραφία

Kenny → Fallen_Mpougatsa

4chan βλέπω λίγο πιο κάτω... αλλοτριωθήκατε κι εσείς; :hihi2:
Οκτ 19 2011 16:42
Φωτογραφία

Napster → Fallen_Mpougatsa

Μπορεί... Χαίρομαι που σου άρεσε. Όλα τα manga Tsutomu είναι ωραία, πολύ ωραία manga έχει κάνει με unique art. O μίκρος όλα τα θέλει, απο ένα τραίνο μέχρι και πλοίο. :P Σαν σύνολο είναι ωραίο και γενικά μου αρέσουν manga με samurai/ninja που είναι ρεαλιστικά. Axxx...ξες πόσο καιρό περίμενα group να συνεχίσει την μετάφραση του manga...:if:
Οκτ 19 2011 14:09
Φωτογραφία

Ε, όσο να ναι είμαστε και Έλληνες δεν έχει πολλές διαφορές από τον δικό μας τον τόπο...ίσως γι αυτό και σου φαίνεται έτσι! Χε χε, το σταμάτησα στο 41΄ είπα να μην το διαβάσω όλο αμέσως αν και μου άρεσε αρκετά μέχρι τώρα. Ίσως και γι αυτό, για να χω κάτι να κάνω κι αύριο που κανονικά έπρεπε απ'τις 9 το πρωί να μαι στη σχολή αλλά...απεργία βλέπεις και σπίτι. Πάντως εκεί που ο μικρός είδε το τραίνο και ήταν "Το θέλω" λέω από μέσα μου..."Ωχ...!" xD Αλλά εντάξει μωρέ τώρα για κάποιον λόγο δε με τη σπάει πάρα πολύ. Με φαίνεται και πιο παιδί, πιο της ηλικίας του. Α ναι! Πώς λυπήθηκα τον άλλον που έχασε και την κοπέλα/φλερτ του...
Οκτ 18 2011 20:31
Φωτογραφία

Σιγά την Ιταλία. Δεν έχει τίποτα το ωραίο. Καλύτερη είναι η Γερμανία. xD Ωραία, καλά πας. Ο μικρός Gen θα γίνει ένας wannabe badass αργότερα. :P Καλός είναι ο μικρός αν και προτιμώ τον αδελφό του.
Οκτ 18 2011 20:10
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → eyl

Oh...sorry, δεν ήξερα. Καλά λοιπόν, δε θα το ξαναπώ αυτό σε σένα! xD E he he...εντάξει, δεν είμαι και τόσο σκληρή...
Οκτ 18 2011 15:56
Φωτογραφία

eyl → Fallen_Mpougatsa

τη λέξη "άτιμος" τη χρησιμοποιούμε μόνο για να χαρακτηρίσουμε τους yuri mangaka που τρολαρουν μέχρι κ για 40 συνεχόμενα chapters. please rephrase. τώρα στ θέμα μας: γκουχ..γκουχ *καθαρίζω το λαιμό μου* Damm you (invader zim στυλ)! Damm you earthlings, που μέρες που βρήκαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας να κάνουν απεργίες! εδω ο/η fallen angel itachi χάνει τον κόσμο! αφου ήρθες που ήρθες, be gentle ...
Οκτ 18 2011 15:16
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → eyl

Είδες τα άτιμα? Όταν τα χρειάζεσαι τότε πάνε και χαλάνε. Πρόσεχε με εμένα εκεί μην κλείσει η πόρτα πάνω σου... ...Και τώρα ξέρεις τι σχέδια έχω για σένα.
Οκτ 18 2011 14:59
Φωτογραφία

eyl → Fallen_Mpougatsa

O M G ! ! ! are you already here? τα panic room όταν τα χρειάζεσαι ... ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (^_^)
Οκτ 18 2011 14:47
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → eyl

[QUOTE]"Fallen_Angel_Itachi" ok, τo σημείωσα. fallen angel itachi εδω, eyl 500 km μακρια. περιοριστικά μέτρα![/QUOTE] Problem? [SPOILER][IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o10/mydeadlywhispers/troll-face-meme.png[/IMG][/SPOILER] Αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, αν θες...μείνε μακρυά μου. :kakaka:
Οκτ 18 2011 14:02
Φωτογραφία

Oh I'm jealoussssss~! Και θέλω να πάω Ιταλία! Γερμανία έχω πάει, όμως μόνο σε μια πόλη. Εξαήμερη οπότε... Χμ...άντε εντάξει. Το έχω ήδη φτάσει στο 33-34 και αν και ακόμα με τη σπάει αφάνταστα ο μικρός Gen αλλά εντάξει, οι υπόλοιποι χαρακτήρες είναι αρκετά καλοί και το όλο το στήσιμο μ'αρέσει...οπότε άλλη μια ψήφο εμπιστοσύνης για τώρα.
Οκτ 18 2011 12:36
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Oh,OK... xD I shall my dear boss, I shall...
Οκτ 18 2011 12:32
Φωτογραφία

Έχω ξάδελφο που μένει στην Γερμανια, άλλον εναν ξάδελφο (+μια φίλη) που μένει Ιταλία. Το καλοκαίρι πήγα στη Γερμανία για να κάνω μερικά πραγμάτα. Xaxaxa. :D Όταν θα φύγουν απο εκείνο το μέρος, τότε ξεκινάει το [I]επός[/I]. Έχεις να ρίξεις κλάμα...ου~~~. Πολύ drama. Ευτυχώς που το group που το μεταφράζει, άρχισε να βγάζει πιο γρήγορα τα chaps.
Οκτ 18 2011 12:19