Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Λοιπον για το θέμα τον thumbnails δεν πειράζει θα μάθεις. (Εμένα με έμαθε ο kenny αφού έφαγα τα καντήλια γιατί έβαζα png εικόνες και κολλόυσε το σύμπαν!!). Οπότε πρώτη ερώτηση πού κάνεις upload τις εικόνες σου :D ;
Oct 17 2011 14:53
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Αν την γνωρίζεις κι εκτός site ακολούθα την τεχνική "Μάρτυρας-του-Ιεχωβά-που-πουλά-συνδρομή-του-Ριζοσπάστη". Είναι μία δύσκολη τεχνική,αλλά πολύς κόσμος την εξασκεί καθημερινά.
Oct 17 2011 14:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → The Truth

Allo~! Λοιπόν, πέρνα από το γκρουπ της οικογένειας και τσέκαρε τις τελευταίες τρεις/τέσσερις σελίδες! ^^
Oct 17 2011 14:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Lol, δεν έμειναν πολύ: η Zura απάντησε, η Kai απάντησε στο προφίλ μου -και δε μπορεί για την ώρα επειδή θέλει να δει για μια δουλειά- ο aXxXeL και ο Nozomu μέσα, μόνο ο The_Truth μου έμεινε λοιπόν και η Dorothy. την οποία την είπα ήδη αλλά μάλλον θα χει κα΄ποιο θέμα και θα την ξαναπώ. Χα χα χα πρήξιμο!
Oct 17 2011 14:37
Photo

Καλά χαλάρωσε,δεν είμαστε καi καμια μεγάλη πόλη. Η απόσταση Κυφισσιά-Πειραιάς (τα δύο άκρα της Αθήνας),είναι περίπου στα 25 χιλιόμετρα.Που δεν είναι κάτι,σε σχέση με άλλες ευρωπαικές πόλεις,όπως το Λονδίνο και το Παρίσι.Το Αμστελόδαμο δεν μετρά γιατί είναι μικρότερο από την Αθήνα. :P Επόμενοι στην λίστα:[U][B]DiamondsofBlood [/B][/U][B][U]και [/U][/B][B][U]Jorg [/U][/B][U][B][/B][/U]Τους υπόλοιπους,ανέλαβέ τους.Εσύ.
Oct 17 2011 14:32
Photo

Ε χε χε, εσύ έβαλες τον zennith στο κόπλο? Good job! Αλλά ναι ξέχασα εκεί οι αποστάσεις είναι τεράστιες σε σχέση με εδώ...
Oct 17 2011 14:22
Photo

Το αμέσως πιο μακριά σουπερμαρκετ που είναι Carefour είναι 5 στάσεις με το τρόλει και η στάση είναι δέκα λεπτά μακριά. Ε,πέντε πράματα αγοράζω καθώς,προς το παρόν μένω μόνος μου.Δεν χάνω και πολλά απο την διαφορά στις τιμές.Άντε 1 ή 2 ευρώ.... Επίσης,άρχισα την στρατολόγηση μελών στο RP.
Oct 17 2011 14:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιι, θυμίζει πολύ! Εγώ νομίζω γι αυτό δέχθηκα τόσο εύκολα το Samurai X στην αρχή! xD Eλα ντε, ήταν επικό chapter γενικότερα αυτά τα δύο απλώς τα σπάγανε! Όλο το Kenshin τα σπάει γενικότερα αλλά δεν είναι θέμα...το drifters το χεις δει καθόλου? Αχα, καταλαβαίνω. Τώρα αυτό που λες...ναι ρε συ πολλά επισόδεια/chapters αντίστοιχα. Πρόβλημα. Και βαριέμαι...nice new seto by the way! Από πού είναι?
Oct 17 2011 14:15
Photo

Lol, did I just ruin the best part of your teenagehood? xD Kαλά, σίγουρα καμιά σχέση μ'αυτές και σίγουρα ήταν μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά κάνανε τέτοιο κλισέ με τέτοιο τρόπο που μου φάνηκε πολύ κοινός απλώς. Ω αλήθεια? Εμείς πάλι ψωνίζουμε από Lidl/Carefour-Μαρινόπουλος οπότε ντεν ξέρω από τιμές καρντιά μου. Αλλά δες! Αν τελικά πας πουθενά αλλού θα χεις και περισσότερο χρόνο έξω απ'το σπίτι! :thatsit:
Oct 17 2011 14:13
Photo

:oo: Δεν σου άρεσε ? Omg..... Είναι μία απο τις αγαπημένες μου παιδικές ταινίες των 00's-10's.Βέβαια,αν τις συγκρίνουμε με κλασσικές ταινίες όπως ο "Βασιλιάς των λιονταριών" κτλ. δεν πιάνει μία. Ο Βερόπουλος είναι πανάκριβος,με περιορισμένη ποικιλία προιόντων.Αλλά,απέχει 100 μέτρα απο το σπίτι μου! XD
Oct 17 2011 13:23
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

Πάντως όταν είδα για πρώτη φορά τον Sano, νόμιζα ότι ήταν ο Ryu απο το Street Fighter. xD Ναι, επίσης το επικό quote που είπε ο Kenshin στο Saito όταν έσπασε το σπαθί του: "Next strike, your head will fly". Πωωω....τι σκεφτόταν ο Watsuki όταν έκανε το συγκεκριμένο chapter?...:awww: Περισσότερο θέλω να το διαβάσω επειδή είναι του Morita.Το Prince of Tennis (anime), το έχω στο utorrent μου αλλά ακόμα δεν έχω αρχίσει να το κατεβάζω. Πρέπει να σκεφτώ πρώτα άμα αξίζει να δω τόσα επεισόδια. xD
Oct 17 2011 13:12
Photo

A, τι να πω? Δεν τρελάθηκα και πολύ με το ένα έτσι κι αλλιώς οπότε δεν περιμένω πολλά από το 2 αλλά θέλω να το δω έτσι κι αλλιώς! ^^ Lol, ο Βερόπουλος θα μας σώσει όλους. Εγώ αυτό ξέρω! xD
Oct 17 2011 13:12
Photo

xaxaxaxa!!! Tο kung fu panda 2 έβλεπα,αλλά δεν μου άρεσε τόσο όσο το πρώτο. :/ Το ξέρω ότι είναι απειροελάχιστη η γραμμή,αλλά επειδή πρέπει να πηγαίνω στον Βερόπουλο,αυτομάτως αποκλείεεται,να γίνω hiki. Εμείς εδω κάτω,ούτε Fellowship έχουμε,ούτε Unicorn........
Oct 17 2011 12:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

^^ Nαι, δίκιο έχεις, να μη γρουσουζελυουμε κιόλας! ΚΑλή επιτυχία λοιπόν~!
Oct 17 2011 10:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Η σχεδόν-πεθερά της αφεντικίνας βασικά, οπότε πάνω κάτω, ναι. Φίλη του πατέρα μου, yup. Τι να πω, ηλικίες δεν ξέρω. Anyway, κάτσε να δούμε αν θα με πάρουν τηλ. πρώτα έτσι όπως μου είπανε και βλέπουμε.
Oct 17 2011 10:44