Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Α, μην πας τώρα στο quizilla. Είναι χάλια! Α, ΟΚ! Εγώ γράφω: μια ιστορία για τον Sasuke, μια ιστορία για τον husbando μου -δες υπογραφή για περεταίρω πληροφορίες-, μια ιστορία για τον Tom M. Riddle από το Harry Potter, έχω μια οκληρωμένη του Enishi από το Rurouni Kenshin, έχω μια ολοκληρωμένη του Light αοό Death Note κι ένα χαζό one shot με τον Kaiba, ναι από YGO. A ναι καλέ και μια καινούργια με τον Xanxus από KHR. Τώρα βέβαια γιατί παλώς δε σε έδωσα το link δεν ξέρω! XD [url=http://www.fanfiction.net/~fallenangelitachi]My Profile[/url]
Oct 20 2011 13:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Napster

Ω, ευχαριστώ για τη μπύρα. Ήταν heineken ή μύθος? Γαιτί Amstel δεν πίνω! xD Kαλέ μην το αρχίζεις έτσι! Με σκιάζεις! Χα χα, σοβαρά τώρα αρχίζω να πιστεύω πως είναι αρκετά ρεαλιστικό. Αν και δυστυχώς το έχω αφήσει εκεί εφόσον εχθές είδα όλο το Fate/Stay Night σε μια καθησιά από το 8-24 πλυν ενός δύωρου διαλείμματος που ήρθαν οι γονείς κι έπρεπε να με δουν κι αυτοί λίγο! xD Αλλά σήμερα ή αύριο θα είμαι up-to-date (και ναι, έτσι κάνω, το αφήνω και μετά το τελειώνω όλο μαζί). Μου άρεσε αρκετά αν και τον πρωταγωνιστή μέχρι ένα επισόδειο ήθελα να τον χτυπήσω! Να του δώσω μια σφαλιάρα και να μπει ο εγκέφαλός του στη θέση του. Αλλά μετά από ένα σημείο άρχισε να φτιάχνει οπότε μου έφυγε ο θυμός που πέθανε κι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας [B]έτι μία φορά[/B]. Τι Trigun, τι Gankutsuou, μέχρι και στο shounen του κερ@τά Naruto πέθαναν οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες (Itachi, Jiraiya, Asuma). Αν πεθάνει κι ο Shikamaru το παρατάω επι τόπου όμως! Για να επιστρέψω στο άλλο βέβαια, μου άρσε αρκετά το πως πήγαινε η πλοκή του και το ότι ήταν πολύ αληθοφανές το τέλος κι όλη η πορεία του μέχρι εκεί. Τ^Τ Όσοι αγαπάω πεθαίνουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυν!
Oct 20 2011 13:50
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

ευτυχώς το ff μου κρατά ακόμη αρκετά το ενδιφέρον κ δεν χρειάστηκε να τρέξω στο quiziilla, τουλάχιστον όχι ακόμη ;) μπα, δεν είμαι τόσο του writing, για να μπορέσω να γράψω μια καλή ιστορία. κ είναι δυσκολότερο όταν έχεις κ ήδη γραμμένους χαρακτήρες, παρά να ξεκινήσεις κάτι original. τί γράφεις εσύ?
Oct 20 2011 13:43
Photo

Napster → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537730]Eγώ ψηφίζω [B]Kenshin[/B]! Έτσι γιατί αυτοί οι τέσσερις είναι μόνο το 0.1% όλων των πρωταγωνιστών και ντροπή που υπάρχουν μόνο αυτοί! Αντί να κάνεις μια λίστα από δώ μέχρι εκεί για να υπάρχει ποικιλία. Τσ τσ τσ, καταδεικνύω το poll ως στημένο και χωρίς φαντασία τον άνθρωπο που το έκανε. Χμ![/QUOTE] :3 :drinks: Για πες τώρα που είσαι? Πόσους θανάτους είδες μέχρι τώρα στο Sidooh... :P Σου άρεσε το Fate/Stay Night? o.O Δυστηχώς όταν είχα αρχίσει το Fate/Stay Night, είχα αρχίσει και άλλα anime (τα οποία ήταν πάρα πολύ καλά) και τελικά το F/S Night δεν το συνέχισα. Θα δούμε...το μόνο που θυμάμαι είναι το υπέροχο τραγούδι στο opening. xD Όσο για το τελευταίο που είπες θα σου απαντήσω με ένα δικό σου post. [QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;537912]. . .όταν κάθεσαι και κάνεις μια λίστα στο μυαλό σου με πόοσους από τους αγαπημένους σου χαρακτήρες [B]δεν[/B] έχουν πεθάνει σ'αυτό που βλέπεις και πλέον όσοι πεθαίνουν απλώς τους διαγράφεις με μια εκπαιδευμένη στοϊκότητα ενώ αναρωτιέσαι γιατί o τίτλος "Favourite character killer" δεν σου έχει δοθεί ακόμα.[/QUOTE] Απλά υποκλίνομαι.
Oct 20 2011 13:41
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Α, έλα ρε συ! Πρέπει να γράψεις κι εσύ κάτι! xD Ναι εγώ γράφω, να ναι καλά το FF και -κάποτε- το quizilla. Αν και να πω στο δεύτερο που είναι και πολύ παλιό στη δική μου μνήμη άρχισα να πρωτογράφω. Πω πω τι μoυ θύμισες τώρα...
Oct 20 2011 13:34
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

όχι, δεν εγραψα ποτε κατι, μόνο stalking κ squealing κάνω. εσύ γράφεις?
Oct 20 2011 13:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dorothy

See? I was right! You did like it! More with PM-it's coming.
Oct 20 2011 13:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → D.Dragon

Well, έμεινε για αρκετό καιρό έτσι κι αλλιώς...με τα δικά μου τα στάνταρ σίγουρα! xD
Oct 20 2011 13:14
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

Χα χα, agreed; αν είσαι και στα ντουζένια σου δεν πολυοβοηθάει είναι η αλήθεια να το κόψεις...έχεις γράψει και τίποτα?
Oct 20 2011 12:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

Do not worry για το Lady αγαπητή, εμένα με θυμίζει τον Dante από DMC οπότε κανένα πρόβλημα! Lol, OK; Seto is my kind of drug anyway! Because screw the money he has rules! Και όχι ρε συ! Βρήκα συνάδελφο δολοφόνο αγαπηένων χαρακτήρων? Συγκλονιστηκό! Επίσης, το "I used to love her...but I had to kill her" αν βάλουμε him κολλάει ως έναν μεγάλο βαθμό σε μας!
Oct 20 2011 12:56
Photo

Maffy → Fallen_Mpougatsa

...Lady*, χαίρομαι που βρήκα κι άλλη ygotas fan! Dibs on Bakura >:0 *(κάτι παρόμοιο έπρεπε να βρω xD) <--- θυμίζει κάπως τον Yoda ή μου φαίνεται? xD
Oct 20 2011 12:25
Photo

eyl → Fallen_Mpougatsa

περισσότερο "εθισμός" παρά "σπορ". damm it!
Oct 20 2011 12:20
Photo

D.Dragon → Fallen_Mpougatsa

Thnx, θα το αλλαξω συντομα:P
Oct 20 2011 11:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → eyl

[QUOTE]όταν ξεκινάς να διαβάζεις κ τα fanfiction[/QUOTE] Mπα...εγώ είχα δει πολύ λίγα όταν άρχισα το σπορ!
Oct 20 2011 10:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Maffy

[QUOTE]Μου θύμιζε τον Μάρικ απ'το Yugioh Abridged[/QUOTE] Woman, you just went a level up in my appreciation scale.
Oct 20 2011 10:02