Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ναι αυτό έλεγα! Μα και φυσικά θα τοο έβλεπες εξάλλου, αφού είναι και του αγαπημένου σου manga-ka, ντροπή να μην το δει ο νούμερο ένα θαυμαστής του! Ρε συ, το πα και στο thread αλλά πρέπει να το πω κι εδώ: δε μοιάζουν υπερβολικά οι ρόλοι του Zenmaru και του Isshida έτσι όπως είναι illustrated (για να μη μιλήσω για το σχέδιο που όντως είναι ίδιο, δίκιο είχες!). Ο Ichigo είναι ένας πιο ενοχλητικός Gama κι ο Zenmaru είναι ένας πιο άχρηστος Isshida. Ειλικρινά!
Nov 01 2011 22:00
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, γι αυτό είπα αργότερα...και δεν έδωσα καν spoiler. Απλώς υπέθεσα ποιους χαρακτήρες μπορεί να βρεις ενδιαφέροντες! :orly:
Απ'ότι μου λένε οι άκρως μυστικές μου πληροφορίες (δηλαδή όπως είδα απ'αυτά που λένε και τα παιδιά στο thread) το Fate/Zero ήταν αρχικά 26 επισοδείων αλλά τελικά το χωρίσανε σε 13/13 (αλλά το πρώτο είναι διπλό οπότε είναι 13/12 για να είναι όλα μαζί 26).
Edit: α ξέχασα! Εγώ την κατεβάζω ήδη την ταινία, χα. Χα. Χα. Όχι που θα την άφηνα! Να κατεβάσω και τα OVA και είμαι κομπλέ, no? xD Αλήθεια, τα OVA του Angel Beats τα είδες? Αν όχι θες να τα δούμε αύριο?
Nov 01 2011 21:57
Kai → Fallen_Mpougatsa
Κάτσε, αυτούς ακόμα μόνο στο opening τους έχω δει. Είμαι ακόμα στη μέση του 15.
Αν είναι έτσι, θα του ρίξω μια ματιά μιας και είναι ακόμα ongoing. Είδα ότι πολλοί έχουν σχέση με τα παιδιά που παίρνουν τώρα μέρος, αλλά ευτυχώς δεν πήρα spoilers. Ίσως τσεκάρω και την ταινία blade works αν και δεν τα πάω καλά με τις ταινίες. Mου έκανε εντύπωση πάντως, που παρότι το Zero θα είναι 13 επεισόδια, έχει ανακοινωθεί ήδη το sequel του με 12. Nice.
Nov 01 2011 21:49
Napster → Fallen_Mpougatsa
:P :3
Και εκεί που πήγαινε να γίνει καλό το Gamaran, τσακ! Το χαλάει ο manga-ka στα 2 τελευταία chaps. Λες αυτό με το αγαπημένο σου το Πλιτς? Αν ναι, τότε ναι, το είδα. xD
Nov 01 2011 21:46
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χε, ναι! Όταν είπα ότι δεν το περίμενα εννοούσα ότι από τα προηγούμενα επισόδεια δε σε άφηνε πολλά περιθώρια να το περιμένεις, απλώς τελευταία στιγμή σε λέει "Α, ξέρεις, πεθαίνει. Suck on that viewer!"! Aλλά να φανταστώ ότι θα πας αργότερα τον ξανθό με τα πολλά όπλα? Ή τον ιερέα...?
Το Fate/Zero είναι τόσο καλό! Και ναι, είναι καλύτερο απ'αυτό, αρκετά. Εδώ βλέπεις ένα παιδάκι να προσπαθεί να το παίξει άνδρας κλπ κλπ ενώ στο καινούργιο βλέπεις άνδρες να παλεύουν σαν πραγματικοί μάγοι και...άνδρες. Και οι γυναίκες το ίδιο δηλαδή, έστω κι αν οι γυναίκες και στο Stay Night ήταν πιο normal. Πφφφφ, αξίζει τόσο πολύ!
Nov 01 2011 21:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
Βασικά το περίμενα αρχικά λόγω του request, μετά λόγω του spoiler, αλλά και να μην ίσχυαν τα προηγούμενα δύο η αλήθεια είναι ότι δε θα μου έκανε εντύπωση, θα το περίμενα από τον τρόπο που άφησε την αφεντικίνα του να φύγει μένοντας πίσω να τους καλύψει. Κουλ χαρακτήρας, ευτυχώς δεν ήταν ο αγαπημένος μου. Όχι ότι έχουμε και πολλές επιλογές μέχρι τώρα.
Όχι το Zero δεν το έχω δει ακόμα. Το σκέφτομαι επειδή γράφετε πως είναι καλύτερο από το Stay στο thread μιας και το Stay δε μ' ενθουσίασε ιδιαίτερα ως τώρα.
Nov 01 2011 21:22
Fallen_Mpougatsa → Kai
Wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! To φτασες ε? Ναι ρε συ, έχει άλλα 10 ολόκληρα επισόδεια για να τελειώσει! Γιατί ω μα γιατί [SPOILER]Archer μας άφησες νωρίς, γιατί? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!?[/SPOILER]
Αχεμ, ναι καταλαβαίνεις λοιπόν τι εννοώ με το favourite character killer. Δεν περίμενες να τα τινάξει ο συγκεκριμένος χαρακτήρας έστι? Ειδικά μ'αυτόν τον τρόπο! Κι αν δεις τι παίζει με το κοριτσάκι που έχει τον Berserker...Άσε άσε...Το Zero το είδες ή θα το δεις μετά τελικά?
Κι όσον αφορά το request...ε, όπως και να το κάνουμε ήταν ο πιο cool χαρακτήρας εκεί μέσα...
Nov 01 2011 20:38
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ok, είχα ψιλιαστεί από το request ποιος ήταν ο αγαπημένος σου, αλλά δεν περίμενα να μας αφήσει νωρίς-νωρίς. Θεός σχωρέστον, αν και, αν κρίνω από το ΟΡ, θα τον ξαναδούμε να παίζει ρόλο δασκάλου στη συνέχεια.
Nov 01 2011 20:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFU-ούτε που το κατάλαβα εκεί που το είχα διαβάσει. Έλεγε κάτι για alternative dimensions και τέτοια. Πφφφφ...πάντως κι αυτό καλή εξήγηση.
Nov 01 2011 17:51
HakunaMatata → Fallen_Mpougatsa
Το ξέρουμε ότι η αγάπη του προς [S]τον Sasuke[/S] την Sakura είναι παντοτηνή,ωστόσο το έχει να το μετατρέψει απο ένα απλά καλό ρολόι στο πιο ΦΕΥΓΑΤΟ ρολόι του γαλαξία.Και να ζηλεύετε όλοι:hehehe:.Και merci :)
Nov 01 2011 17:43
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ωχ, τώρα σώθηκες για το αρχικό link, αλλά πήγα και έκανα check στο [url=http://myanimelist.net/character/2087/Archer]MAL[/url] (μιας και το είχα πάρει που το είχα πάρει ήδη) και τα λέει με περισσότερες λεπτομέρειες.
Nov 01 2011 17:40
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha, ha, ha. Berserk eh? Δεν ξέρω το σκέφτομαι να πω την αλήθεια!
Λοιπόν θέλω να μου στείλεις το link μπας και ξεστραβωθώ κι εγώ! Επίσης, μετά από το 14 όσο και να τσούζουν τα μάτια σου σίγουρα θα θες να δεις παρακάτω και παρακάτω και παρακάτω χωρίς λήθαργο!
Δυστυχώς...και αυτόν τον ξέκανα. Και δεν ήθελα, ττον πήγαινα πάρα πολύ. Σαν τον Woolfwood τον πήγαινα αν και πλέον σου είπα, δεν κλαίω, απλώς απογοητεύομαι και φωνάζω αγανακτησμένη: "Γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί!?"
Nov 01 2011 17:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έχω και το Berserk αν δεν το έχεις δει και σ' ενδιαφέρει. Δεν το έχω διπλό αλλά δεν πρόκειται να το δω ποτέ.
XD Ααα... Εκεί που το πέτυχα όμως έλεγε μάλιστα και γιατί κατέληξε ήρωας και με τέτοια ψυχολογία. Πάντως οκ, παίζει να είναι και από το Unlimited Blade Works (ή όπως στο καλό το λένε).
Για την ώρα δεν με έχει πειράξει και εμένα η Rin ενώ δεν το περίμενα. Άντε να δούμε τι θα πει και στη συνέχεια... Ελπίζω να καταφέρω να το προχωρήσω λίγο ως αύριο γιατί για την ώρα πέφτω διαρκώς σε λήθαργο (όχι λόγω της πλοκής, τσούζουν απλά τα μάτια).
Ναι, μου είπες ότι τον ξέκανες κι αυτόν, κακούργα.
Nov 01 2011 17:27
Fallen_Mpougatsa → Kai
Οχο! Είδες ε? Έχω το feeling of foreboding! :hahaha:
Ναι άσε, είμαστε και οι δύο jet!
Ρε συ εγώ αυτό δεν το κατάλαβα μέσα από το anime! Πήγα και το διάβασα στην wikipedia αφού το anime τέλειωσε γιατί ίσα ίσα δεν έλεγε τίποτα για το ποιος είναι. Και δεν είναι ακριβώς ο μελλοντικός του εαυτός έφαγες τζάμπα και λάθος είδους spoiler! Άντε, ξε-ξενέρωσε τώρα! ^^
Ναι, η Saber είναι αρκετά καλή -και πήγα και τη Rin-. Αγαπημένος χαρακτήρας σε είπα τι παθαίνει οπότε δε σε λέω ποιος είναι!
Nov 01 2011 17:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed