Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

E he he? Το είδες~! Άσε, no shit Sherlock! Πάντως in context είναι λιγότερο retarded!
Nov 02 2011 23:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha ha! Go go go reply! ^^
Nov 02 2011 23:46
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Oh, yes!!! Ep 23. People die if they are killed, no shit!
Nov 02 2011 23:45
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ρε,δεν το κάνω επίτηδες,απλώς πέφτω πάνω τους ! XD Να απαντήσω στο rp ή να περιμένω να απαντήσει κανείς άλλος ; Γιατί έχω κάτι καμμένες ιδέες. Also,i'm not uncool & forever alone.....
Nov 02 2011 23:38
Photo

Μετά τις lolcats\, μας έφερες τις trolcats! Καλό!
Nov 02 2011 23:35
Photo

Ρεεεεεεεεεεε,τώρα είδα την συζήτηση σου με την Kai. E,μάθε λοιπόν πως είμαι πολύ cool-ος τύπος ! Aκου εκεί uncool....:unlucky: [SIZE=1][I]~To forever alone δεν το σχολιάζω,έχω και τον πίνακα για επιβεβαιωση ![/I][/SIZE]~
Nov 02 2011 00:40
Photo

O ho ho ho! Επίσης να σου πω πως ότι χαπάκια είναι αυτά που παίρνεις σίγουρα δεν είναι για τον πυρετό επεδή είναι γνωστό της πάση ότι τα κάστανα δεν τρέχουν στην ανηφόρα, μόνο στην κατηφόρα. Την ανηφόρα την κάνουν σημειωτόν! Lol, δεν πρέπει όχι! Καληνύχτα~!
Nov 02 2011 00:36
Photo

Τρομερή όπως πάντα ! :hihi2: Παρόλα αυτά,δεν θα απαντήσω σήμερα,αλλά αυριο κατά το μεσημεράκι,γιατι μόλις είδα ένα κάστανο που δεν την παλεύει,να τρέχει στην ανηφόρα! Καληνύχτα. Also,new chapter of [URL="http://www.batoto.com/read/_/45157/girls-of-the-wilds_ch12_by_webtoon-live"]Girls of the Wilds [/URL](Lame παρήχηση....) Τώρα,αν ακουστούν φήμες πως ο Τσουτσούνας,είναι καλύτερο boss,απο μένα.Μάλλον δεν θα πρέπει να με πειράξει.Σωστά ;
Nov 02 2011 00:28
Photo

Ναι μόλις απάντησα! Αν ε σε ξαναπρολάβω καληνύχτα~! Και καλή αντοχή για αύριο!
Nov 02 2011 00:22
Photo

χαχαχα!!! Thank you..... Άντε απάντα κι εσύ,γιατί κατά τις 12.30 θα πάω για ύπνο ο καημένος.Βλέπεις,αύριο θα πάω στην φάμπρικα--> ΤΕΙ κατά τις 8.Οπότε θα πρέπει να ξυπνήσω 6.30! Τ___Τ
Nov 02 2011 00:13
Photo

Ha ha ha ha! Πλάκα κάνεις? Ήταν θεϊκοοοοοοοοοοό! Το δαφνοστεφανωμένο γεράκι που σε έφερε και σταμάτησε τον κατακλυσμό, όλα ήταν...! Έτσι, να μην έχουν μόνο τα κορίτσια τον τίτλο του πιο καμένου RP! :kakaka:
Nov 02 2011 00:09
Photo

Έλιωσα !!! XD Ελπίζω,αυτό που έγραψα να ικανοποιήσει τα καμένα στανταρ που έχουμε θέσει....
Nov 02 2011 00:02
Photo

Χα χα και τα δύο είναι καλά αλλά μόνο ένα θα σου πω: καλώς ήρθες στην σκοτεινή πλευρά. Χα χα χα... Έλα μην ανησυχείς! Πάνε δες και τι έγραψα!xD
Nov 01 2011 23:46
Photo

Νταξ' μου πήρε λίγο,αλλά στο τέλος έβαλα μπρος και να σου πω την αλήθεια.Πιο ωραιο είναι έτσι,πάρα να το γυρίσουμε σε πιο σοβαρό και οργανωμένο.... Also,πάλι δεν καταφέρουμε να φέρουμε διπλό στα μεγάλα σαλόνια.....:zetsubou:
Nov 01 2011 23:35
Photo

Όντως ρε συ τώρα το είδα κι απάντησα κι εγώ! Εν τω μεταξύ αρχίζεις να παίρνεις το κολλάι του καμένου RP έτσι? Επικό το θέμα με την φωτογραφία και τα χόμπι! Πάνε να απαντήσεις πάλι! Χε χε χε...ΝΑΙ!
Nov 01 2011 23:17