Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Μόλις έγραψα.Πέρνα μια βόλτα να με θαυμάσεις το παλικάρι. XD Όταν το βρω,θα σου στείλω κομμάτι του σεναρίου,να κλάψουμε μαζί....
Nov 01 2011 23:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καλά καλά...! Κάποια στιγμή όμως που θα πάει? Δε λέω να το αρχίσουμε το κανονικό το rp αλλά σ'αυτό δεν παίζεις καθόλου κι έχω μείνει μόνη μου στην Ιταλία! Τ^Τ
Nov 01 2011 23:07
Photo

ΧΑ~ΧΑ~ΧΑ!! Αποκλείεται,είναι υπερβολικά ντροπιαστικό..... :P Τέλος πάντων,άντε να αρχίσουμε το κανονικό rp!
Nov 01 2011 23:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

He he he, το κουνιαδάκι όντως γνωρίζει! Αχα αχα! An S, it always has to be an S! T^T Don't remind me...
Nov 01 2011 23:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Στο νησί είμαστε ακόμα! Ευτυχώς το έσωσε ο Nozomu με το δυναμικό πεδίο και επιστρέψαμε στο καμένο μας rp. My κουνιαδάκι knows his stuff. Right? Right? An S has to be an S. Το πρόβλημά σου είναι χειρότερο. Ένα S δεν χαίρεται επειδή του κάνουν κακό, χαίρεται επειδή του δίνουν ευκαιρία να τους γυρίσει τη χάρη. :hehehe:
Nov 01 2011 22:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Όντως πρέπει να προστατέψουμε και τα σπίτια μας...και ναι Τ^Τ δεν παίζει λίγο! Λίγο ακόμα κι αφού τελειώσω να σκοτώνω έρχομαι κι εγώ στην Ιαπωνία μαζί σας που είσαστε και δεν είσαστε στο νησί! xD Και να μη γελάσεις με αυτά που γίνονται? Πάντως κι εγώ συμμερίζομαι την έγνοια σου! Κι εγώ ώρες ώρες αναρωτίεμαι με μερικά πράγματα τι τα κάνω και χαίρομαι αφού μου κάνουν κακό. I'm supposed to be an S too...
Nov 01 2011 22:50
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Yup, security problems, τα έχουμε εμείς οι πλούσιοι, καταλαβαίνω. O Botsun πάντως δε λέει να παίξει λίγο μαζί σου σ' έχει αφήσει στο έλεος του Θεού. Εγώ πάντως δεν την πάλεψα σήμερα με το rp, βηχογελούσα και με πονούσε ο λαιμός αλλά το ευχαριστιόμουν. Μαζοχιστικές τάσεις, δε μ' αρέσει αυτό. I'm supposed to be an S you know.
Nov 01 2011 22:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Παρακαλώ! ^^ Πω πω, θέλω ένα αντίγραφο του εν λόγω εγγράφου! Θέλω!
Nov 01 2011 22:42
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, έλα ρε συ, δεν έμεινα με το botsun, απλώς κάποιος έπρεπε να προστατέψει και τη βιλάρα μου! Επίσης... Τ^Τ έπρεπε να ρθωωωωω! Θα κανα κι εγώ εξάσκηση στο να γράφω τη Varia. Λες? Λες να ακολουθήσει και το τι έγραψα εγώ στο προφίλ σου? Έλα έλα botsun, αν το διαβάζεις μην ανησυχείς, ακόμα σ'αγαπάμε...
Nov 01 2011 22:42
Photo

Σ'ευχαριστώ πολύ. Ένα σου λέω,ο πρωταγωνιστής είναι ένας Gary-Stu και όλη η ιστορία είναι για το πόσο γαμάτος μπορεί να γίνει.... XD
Nov 01 2011 22:39
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Το ξέρω, είμαι κακός άνθρωπος αλλά η αλήθεια είναι πως μ' άρεσει. You should follow the cool guys. Botsun is not a cool guy, he is forever alone, το διαλαλεί παντού. Απόδειξη ότι θα δει το συγκεκριμένο post και θα τον πάρει από κάτω πάλι.
Nov 01 2011 22:38
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

[QUOTE=Kai]((Page 13, post 5th, you dug your own grave))[/QUOTE] Way to rub it in, you even searched the page and post! T^T
Nov 01 2011 22:36
Photo

Fallen_Mpougatsa → bowtoyoursensei

Ha ha, σε ένα meeting, ναι! Η Μαρία είμαι! Αλλά απάντησες στο profil σου! xD No wonder I didn't see it; αν πατήσεις view conversation και γράψεις μόνο τότε παίρνει ο άλλος το μήνυμα, να ξέρεις! ^^
Nov 01 2011 22:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Oh nice! Marathon tomorrow! Lol, ναι ΟΚ για έμφαση το είπα ακριβώς γιατί το είδα στο MAL.
Nov 01 2011 22:16
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Όχι, δεν τα έχω δει, όπως δεν έχω δει και του Shiki ακόμα. So, why not? Νομίζω πως για OVA ταινίες κλπ καλύτερα να συμβουλευτείς anidb και MAL, δεν ξέρω XD
Nov 01 2011 22:12