Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Μπα? Ε εντάξει τότε να ξέρω κι εγώ. Θα με βγω ή όχι σύμφωνα με τις προβλέψεις-ευχές σου?
Dec 03 2011 13:44
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
αλλαξα γνωμη , τελικα μαρια εσυ θα βγεις πρωτη:)
Dec 03 2011 13:43
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Ha ha you mad? xD Mόνο με αθλητικό, το συζητάω!
Μπα, πώς κι έτσι? Κανένας που με ψήφιζε ψήφισε καναν άλλον? Κι όχι δεν εννοώ εσένα! :P
Dec 03 2011 13:18
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
καλημερα, τι γινετε, θες να ξαναρθεις σπιτι??:D:D
btw μαλλον δεν θα βγεις εσυ στο παλερμο, οριστε που γκρινιαζες χθες..
Dec 03 2011 12:46
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Όχι ρε συ...! Άστο καλύτερα να τους κάνουμε κανα καλό training ή αν θες να φύγουμε και να πάμε Ιαπωνία αλλά αφού εμφανιστούν όλοι και τους αφήσουμε στο έλεος της Varia :kakaka:
Dec 02 2011 23:26
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Ρε,κατόπιν παραγγελίας της Kai,θα γράψω στο rp της οικογένειας.
Καμια ιδέα για το που θέλετε να πάει το arc.
Σκέφτομαι,να τους ρίξουμε όλους στην θάλασσα και να τελειώνουμε με τον τσου-Tsuna για πάντα!
Dec 02 2011 23:24
Fallen_Mpougatsa → Napster
Ha ha ναι έχεις χάσει! Βγήκε μέχρι το 94 στο Sidooh...
Aww, κρίμα. ΟΚ! Εγώ κατά τις 8κ30 θα φύγω να ξες!
Dec 02 2011 23:16
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Στο προηγούμενο ποστ εννοούσα παράπονο XD τώρα είδα το fail.
Ναι, γιατί είχαν αλλάξει τον Dante κτλ Είδες; Θυμάσαι και εσύ πότε ανέφερες το τρέιλερ του τελευταίου γκέιμ. Το' χω, το 'χω :p Δεν θα το έλεγα αλλά οκ.
Δεν έχω καταφέρει να παίξει και τα δύο. Το πρώτο κολλούσε αρκετά και τώρα που το xbox μας έχει αφήσει χρόνους δεν μπορώ να παίξω. Αλλά ο Altair ήταν αρκετά συμπαθητικός θα έλεγα. Έχει χρόνια που το έπαιξα. Απλά έφαγα φλασιά XD
Dec 02 2011 22:17
Napster → Fallen_Mpougatsa
Wut? Τι είναι αυτό που είπες? Έχω χάσει επεισόδια...xD
Όσο για το meeting, δεν νομίζω να μπορέσω να έρθω αλλά άμα έρθω σίγουρα θα είναι μετά τις 6.
Dec 02 2011 22:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλά έχεις ένα δίκιο, ειδικά για το Public! Θα μπορούσαν να κάνουν και μια προσφορά εκεί πέρα εφόσον τα φέρνουν και σε χονδρική, εννοώντας ότι τα φέρνουν σε ποσότητες. Ε ότι και να λέμε σίγουρα έχει μεγάλο στοκ κλπ.
Dec 02 2011 15:32
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά, σκέψου ότι και το BD, χωρίς καθόλου προσφορά, 12E το δίνουν, απλά είναι πολύ πιο μεγάλη επιχείρηση, οπότε λογικό είναι να κάνουν πολύ καλύτερες προσφορές (το θέμα είναι να τις πετύχεις και να τις προλάβεις). Σίγουρα το CC δεν είχε και πολύ μεγάλη δυνατότητα... αλλά τα Public θα μπορούσαν να κάνουν ίσως πού και πού. Βέβαια δεν ξέρω πώς πάνε τα πράγματα σε αυτά τα θέματα, αλλά ο καταναλωτής λογικό μου φαίνεται να προτιμήσει αυτό που τον βολεύει περισσότερο.
Dec 02 2011 15:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, έτσι είναι! Kαι ναι, χρειάζεται το κέρδος αλλά όχι τόσο πολύ κέρδος ώστε να χει τόση διαφορά...! Αλλά τι να πω, ντάξει.
Dec 02 2011 15:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed