Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Νενικήκαμεν !!! :riiight: [SPOILER][I]Αν και φοβάμαι,λίγο τα ακουστικά.Θα δούμε....[/I][/SPOILER] Edit: Τελικά,εσύ έφυγες από το παιχνίδι ;
Δεκ 04 2011 22:43
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Χαίρομαι που σ'άρεσε! Απλώς ήθελα να δέιξω το τι κάνουν οι άλλοι έτσι ώστε κάπως να συνεχίσουμε και μετά να πάμε και Ιαπωνία. Πώς τα πήγες στα Ιαπωνικά αλήθεια?
Δεκ 04 2011 22:37
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

+++σε όλο αυτό το VM σου! Ειλικρινά το soundtrack του συγκεριμένου και το opening, αλλά και το ending ήταν απλώς υπέροχα! Όντως τα καλύτερα που έχω ακούσει ποτέ και πάντα το ακούγαμε :3 Αχα, αρκετά λίγα. Ακόμα κι εγώ που είμαι τόσο μικρή σε σχέση μ'αυτόν έχω κάνει παραπάνω: αποφοίτησα! xD Τον ζηλεύω ως ένα σημείο είναι η αλήθεια. Ναι ναι ήταν όντως έτσι. Η ατμόσφαιρα ήταν επιβλητικότατη και ξες τι, όταν έδειχνε τις φοβερές σκηνές με τα τοπία και ειδικά εκεί που πήγαινε ο Σαίξπηρ στο σπίτι του άλλου. Αχχχ τι ωραία τοπία και φοβερή σκηνογραφία!
Δεκ 04 2011 22:35
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

χαχαχαχα!!! Τέλειο ήταν,παρόλο που δεν είχε καθόλου screen time o Ambrosio! XD
Δεκ 04 2011 19:07
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Κι εγώ το σκέφτηκα, μάλλον αυτό θα κάνω. Αχ, το soundtrack του Gankutsuou... Κατ' αρχήν το opening είναι το καλύτερο που έχω συναντήσει ποτέ και το ending εξαιρετικό. Απο in-episode soundtracks δε θα ξεχάσω εκείνο με τη latin κιθάρα, πάντα το καταλάβαινα όταν έμπαινε. Δεν μου φαίνεται περίεργο που είναι μπασίστας ο συνθέτης, αν θυμάμαι καλά (αυτή η καταραμένη μνήμη μου) είχε αρκετά επιβλητικό μπάσο το soundtrack. [B][/B] [QUOTE]Burnel is a black belt 6th dan [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Karate"]karate[/URL] expert and is head of Shidokan UK.[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-4"][5][/URL] He is also a [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Motorcycle"]motorcyclist[/URL] and has owned many [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_Motorcycles_Ltd"]Triumph[/URL] motorcycles in the past[URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Jean-Jacques_Burnel#cite_note-5"][6][/URL] besides the one he rides at present. He is fluent in French and writes many of his songs in the language.[/QUOTE] A, λίγα πράγματα έχει κάνει ο άνθρωπος στη ζωή του. Συχνά αναρωτιεμαι μήπως προσπαθώ να κάνω υπερβολικά πολλά πράγματα ταυτοχρόνως, αλλά μάλλον αν το θέλεις όλα τα πετυχαίνεις... Όντως κι εμένα μ' άρεσε πάρα πολύ το παίξιμο του Edward. Η ταινία γενικά ήταν αριστούργημα απο άποψη ηθοποιήας, σκηνοθεσίας, και γενικής ατμόσφαιρας. That's why I liked it...
Δεκ 04 2011 15:14
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Nα το κάνουμε 4παρα15? Έγινε ένα σκηνικό στο σπίτι, θα σε πω μετά! :3
Δεκ 04 2011 14:57
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Σωστός, ο Κόμης λέει! Να σε πω την αλήθεια σε καταλαβαίνω! Όταν το βλέπαμε δεν τον περνούσαμε ποτέ τον πρόλογο, απλώς μας άρεζε τόσο πολύ να ακούμε τον τύπο να μιλάει στα γαλλικά. Αχ ρε Gankutsuou...Πάντως να το βάλεις και λέγε bon jour αντί για το άλλον ή μόνο αν κάνεις κι άλλο post όταν τελειώνει η μέρα. Επίσης, αυτή η σειρά έχει το λιγότερο απίθανο soundtrack! Μ'αρέσει και το συγκρότημα στου οποίου τραγοδιστής είναι ο Jean-Jaque Burnes. Ναι γι αυτό είπα ότι οι διαφωνίες σου είναι προς την αλήθεια της ταινίας βάσει της πραγματικότητας όχι της ίδιας της ταινίας. Και μένα μου έκανε πολύ απολίτιστος ο Shakespear σ'αυτήν την εκδοχή και δέχομαι το ότι κάποιος μπορεί να τον βοήθησε/να τα έκλεψε αλλά ντάξει ήταν υπερβολικά τα πράγματα. Το καλό ήταν ότι τον Edward (του παρρόντος έτσι, όχι οταν ήταν μικρός) τον έπαιζε φοβερός ηθοποιός που τον λατρεύω όπου και να τον βλέπω. Η αλήθεια είναι πως όλοι οι ρόλοι ήταν πολύ καλά παιγμένοι, τόσο που χάνεσαι στην ταινία και δεν σκέφτεσαι πολύ τα εξωτερικά.
Δεκ 04 2011 14:40
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Θα διάλεγα πάλι κανέναν απο Romance of the three kingdoms, αλλά δε θα ταίριαζε και με το set (το οποίο σκοπέυω να κρατήσω ίσως για τουλάχιστον ένα χρόνο) και απλά μου ήρθε η φλασιά να παίξω με έναν απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες... τον Κόμη! Το mesdammes et messieurs είχα ανάγκη να το ακούσω, μου έχει γίνει ναρκωτικό πλέον, οπότε αποφάσησα να το γράψω.Παίζει να το κάνω συνήθειο να το βάζω σε κάθε καινούργια μέρα. Μόνο το bonsoir δεν κάθεται καλά με τις ώρες αλλά, θα δείξει... Κι εμένα έτσι μου φάνηκε στην αρχή αλλά αν το ψάξεις θα δεις οτι πολλά πράγματα δεν έστεκαν και η περιγραφή του Shakespeare ήταν πολύ υπερβολική. Κατ' αρχήν το όλο με το νόθο γιο της βασσίλισας και τις αιμομιξίες δεν ήταν απαραίτητο (απλά ήθελαν να δείξουν οτι ήταν of royal blood, as if it makes a great difference) και δεν συνάντησα κάτι τέτοιο στη βιογραφία του Stanley. Δεύτερον ο Shakesphere είχε γνωρίσει και είχε συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους της εποχής, και όλοι αναγνώριζαν την εφυϊα του. Βέβαια αυτό που δε στέκει με την καμία είναι το πως ένας χωριάτης σαν τον Shakesphere μπορούσε να χρησιμοποιεί τόσο προχωρημένο λεξιλόγιο, (και ταλέντο να έχεις, αν δεν έχεις βασιλική μόρφωση είναι αδύνατον) οπότε το όλο controversy matter το θεωρώ έγκυρο. Αυτό που νομίζω πως είναι πιθανότητa αληθές είναι οτι τα πρώτα έργα του Shakespeare όντως γράφτηκαν απο κάποιον ευγενή (πιθανότατα τον Stanley) αλλά στην πορεία χρησιμοποίησε αυτά ως έμπνευση για να γράψει περισσότερα και να σκηνοθετήσει όλες του τις παραστάσεις. Το σίγουρο είναι πάντως πως χαζός δεν μπορεί να ήταν.
Δεκ 04 2011 14:32
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Χα χα, εννοείται! Πέθανα με 8 ψήφους, δυστυχώς...Αν πάρω παράδειγμα απ'αυτό που μου λεγε, μάλλον ο Tragic Prince ψάχνει έναν φοβερό τρόπο να σκοτώσει εμένα κι αυτόν που σκότωσαν οι δολοφόνοι το βράδυ κι αν τελικά πέθανε γιατί έχουμε τον γιατρό αλλά έχουμε και τον ψυχάκια. Άσε σκέφτεται το παιδί! xD Ναι έτσι είναι, ήθελε και τον θεό να παίξει τρομάρα του. Αλλά ρε συ πολύ χάρηκα που πήρες αυτόν τον χαρακτήρα, και όταν είδα εκείνο το madam et monsieurs...xD Θεϊκό! [B]After seeing the edit[/B]: α ΟΚ! Περιμένω κι εγώ να δω τι γίνεται! [B]Stalker mode on[/B]: τελικά την είδαμε την ταινία "Anonymus". Εμένα μ'άρεσε αρκετά εν τέλη και δεν μπορώ να πω ότι είχε plot holes. Μήπως το εννοείς σε σχέση με την ιστορική του περίοδο?
Δεκ 04 2011 13:57
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Έτσι μπράβο, οι φιλίες δεν κλωνίζονται απο τις αντιπαλότητες στο παιχνίδι. Απ' ότι κατάλαβα, όντως εσύ έφυγες, (?) γιατί με τον άλλον να -ποιος ξέρει τι κάνει- εδώ και 16 ώρες δεν πρόκειται να πέσει η νύχτα ποτέ. Πάντως θα λυπόμουνα περισσότερο τον Osama αν έφευγε. Τον καημένο τον ψήφισαν όλοι για ξεκάρφωμα λόγω χαρακτήρα, (μαζί και εγώ) και δεν μπορούσα να τον αφήσω έτσι. Εdit:Ακυρο, τελικά ήδη είναι νύχτα in-game απλά δεν το ανακοίνωσαν. Θα έχουμε τα νέα όλα μαζί λίαν συντόμως.
Δεκ 04 2011 13:42
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura

Vergil fangirl says approved: :riiight: This is the best parody everrrrrrr! :roar:
Δεκ 04 2011 13:36
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa

[IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/788812.jpg[/IMG]
Δεκ 04 2011 13:33
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha, yes! xD
Δεκ 04 2011 12:55
Φωτογραφία

Kai → Fallen_Mpougatsa

Nicu XD