Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Botsun

E ναι εννοούσα να γίνει GM συγγνώμη που δε διευκρίνισα! xD
Δεκ 07 2011 00:40
Φωτογραφία

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Mpaaa,μάλλον δεν έχει μπει ακόμα για να το δει. Δεν θεωρώ,πως ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο.
Δεκ 07 2011 00:37
Φωτογραφία

Ha ha ha, είδες? Μην ανησυχείς τότε! Έλα ντάξει, μπορεί να υπερέβαλα κι εγώ αλλά χαλαρά κι εσύ. Αλλά νομίζω λόγο θα χει να μην επεμβαίνει επειδή το θελε πολύ να γίνει.
Δεκ 07 2011 00:12
Φωτογραφία

Αν κατεβάσουμε τέτοια ομάδα στο Europa,θεωρώ πως θα φτάσουμε στους 8 για πλάκα. Χέσε μέσα,άντε να δούμε τι θα πει κι ο GM.
Δεκ 07 2011 00:07
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → iristella

ΟΚ, ναι, δεν πρέπει να πετάγομαι το καταλαβαίνω και δε θα το ξανακάνω. Απλώς με φάνηκε κάπως. Αλλά απ'ότι θυμάμαι δεν επτρέπεται να αλλάζεις την ψήφο σου από το προηγούμενο παιχνίδι ακόμα.
Δεκ 07 2011 00:07
Φωτογραφία

Καλά η κωλοτούμπα του άλλου σε πείραξε? Αυτόν τον καταλαβαίνω. Την άλλη που πάει και κάνει κωλοτούμπα στην πιο κρίσιμη στιγμή όταν δεν το προβλέπουν οι κανόνες? Τσ τσ τσ... Έλα μωρέ εντάξει, θα έχετε κι άλλες ευκαιρίες με το φέτος δεν τέλειωσαν τα πάντα. Και ναι ξέρω ότι αυτό δεν είναι παρηγορητικό αλλά σκέψου τουλάχιστον ότι θα στε στο Europa League, κάτι είναι κι αυτό.
Δεκ 07 2011 00:05
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Dude, exactly! Επειδή είμαι και καλός stalker καθόμουν και μετρούσα ψήφους να δω ποιος θα βγει και ήμουν σε φάση "ΟΚ, Poplan-6, Black Jack-8, Aizen-5" και ξαφνικά αλλάζει όλο το παιχνίδι πηγαίνοντας "Poplan-4, BJ-8, Aizen-7" αν θυμάμαι καλά και ήμουν "Α!" xD Σοκ! :kakaka: πόσο καιρό έχουν να με πουν καλό παιδί...
Δεκ 07 2011 00:02
Φωτογραφία

Κι εγώ,αλλά μην δίνει σημασία. Ο άλλος έκανε κωλοτούμπα στο παρα πέντε,για να μην φύγει. Τι να πεις,λίγο αυτοσεβασμός δεν βλάπτει. Ρε,στεναχωρήθηκα με τον Ολυμπιακό....
Δεκ 06 2011 23:56
Φωτογραφία

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ma nai καλο μ παιδι δε σου την ειπα πλακιτσα εκανα. καλα εκανες και το πες. Η πλάκα ειναι οτι αν και ημουν μεσα οταν εγινε αν δεν το λεγε ο Βlack Kaizer δε θα το συνηδειτοποιουσα. Τοσο στην κοσμαρα μου! XD
Δεκ 06 2011 23:55
Φωτογραφία

Nαι όντως...ε, με αυτά που κάνουν εκεί μέσα...δε μπορούσα να μη μιλήσω ρε συ αφού χαλάστηκα. Και μην ανησυχείς! Μαζί μας τώρα κι ο Ολυμπιακός!
Δεκ 06 2011 23:54
Φωτογραφία

Βασικά,δεν περάσαμε. Πάμε Europa League.... :unlucky: Btw,το παιχνίδι-"η νύχτα πέφτει..."-γ@μήθηκε,όσο δεν πάει.
Δεκ 06 2011 23:47
Φωτογραφία

Koυράγιο botsun...
Δεκ 06 2011 23:44
Φωτογραφία

Nai,alla παίζει να μην περάσουμε,διότι η Marseille κέρδισε 2-3 την Ντορμουντ....
Δεκ 06 2011 23:42
Φωτογραφία

Είδες? Δεν πρέπει να κοροϊδεύουν το σοφό μας bostun! Κάτι ξέρει αυτός (εσύ)!
Δεκ 06 2011 23:32