Jump to content

Community Status Updates

Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

ναι εεε ? δεν είμουν εδώ πέρσι αλλά για να το λες κάτι τθα έγινε...
Dec 06 2011 23:31
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Πφφφ, μην το λες αυτό για τη γενική συζήτηση. Πέρυσι είχε γίνει ένα θεματάκι! xD
Dec 06 2011 23:31
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Πρέπει να βάλουμε κι άλλο ένα,διότι σήμερα στην σχολή έλεγα πως θα βάλουμε τρία και με κορόιδευαν!
Dec 06 2011 23:30
Photo

zennith666 → Fallen_Mpougatsa

Δεν το λεω κακά απλά εννοώ να σταματήσουν να γεμίζουν το thread με ανούσια ποστς γιατί αυτοι θα τα ακούσουν... τώρα βέβαια δεν έπρεπε να είναι κλειδωμένη η γενική συζήτηση αλλά τεσπα...
Dec 06 2011 23:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Καλά κάνεις...!
Dec 06 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → zennith666

Είναι κλειδωμένη η γενική συζήτηση κι εγώ απλώς λέω τη γνώμη μου. Μόλις ξαναρχίσει η μέρα feel free να τους πεις να τα σβήσουν εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Και δεν είναι spam, είναι οι κανόνες...
Dec 06 2011 23:27
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

Mμμμ, άλλο το να ξεχνάω να ψηφίζω (:P) κι άλλο να ninjaρω και να παίρνω στον λαιμό μου άτομα! Και αυτό μετά βάζει και το ενδεχόμενο ότι μπορεί να χει ξαναγίνει και να μην το ξέρουμε. Ότι και να ναι δε μ'άρεσε και γι αυτό το επισήμανα. Εξάλλου δεν είμαι δω για να το παίξω έξυπνη ούτε να μπω στα χωράφια του GM όπως και είπα αλλά να εκφράσω τη γνώμη μου όσο έντονα ή επιθετικά και να το κανα! :canthelp:
Dec 06 2011 23:24
Photo

Δεν ξέρω τι λες εσύ,εγώ βλέπω τoν Θρύλο !!! XD
Dec 06 2011 22:36
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

ειμαι εγωιστής και μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. ψαξε ολα μου τα ποστ και αν βρεις εστω και μια κουτσουκέλα, να κατσω να μου σπασεις αυγο στα μαλλιά! Αντε, περυσι σου θυμιζαμε να ψηφισεις και φετο εβγαλες και γλωσσα! νιεεεεε! :P Α, [S]ναι, επισης, αν θυμαμαι καλά αν αλλαξεις το ποστ σου μεσα σε 1 λεπτο, δεν σου βγαζει γραμμη edit απο κατω, οποτε αντε να το αλλαξε η μονο το πολυ 59 secs μετα. Δεν υπερασπιζομαι κανεναν εννοειται, ακομα, απλώς προσθετω μια πληροφορια.[/S] Ακυρο και παλι τελικά ήταν όντως 5 λεπτά οποτε παιζει να εχεις δικιο. Αλλα και παλι νομιζω οτι δεν ειχε προλαβει να γραψει κανεις μεχρι εκεινη την ωρα. Anw
Dec 06 2011 22:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Lord Leon

xD Ha ha thanks! Κι όσο και να με βαράτε ρε η αλήθεια είναι μία! Κανείς δεν ακολουθεί τους κανόνες, έφυγα και ήρθε το χάος! :iyaaa:
Dec 06 2011 22:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Of course they are! And so is Squalo! This is double cool!
Dec 06 2011 22:19
Photo

Lord Leon → Fallen_Mpougatsa

Οχι ρε εκεί, να ψοφήσεις καλά, πάρε και τούτη και την άλλη!:madtodeath: Το ζομπι τα σπασε. Epic post! :kakaka:
Dec 06 2011 21:02
Photo

Zombies are cool! XD
Dec 06 2011 21:01
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Έλα, no problem.
Dec 06 2011 17:03
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Χα χα, ρητορική η ερώτηση βρε! :Ρ