Jump to content

Community Status Updates

Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

αμα θες αυριο, παμε για munchkin, οι αλλοι να πουν το ναι. αλλα κατσε δεν κανονισαμε για αυριο, μπορεις ετσι?? αν ναι παρε λιγο τον μιχαλη και πες του να παρει να το πει και στον ηρακλη, αν δεν μπορεις παλι παρε το μιχαλη να παρει να το πει στον ηρακλη, θα επερνα εγω αλλα ειμαι βιβλιοθηκη, οπως καταλαβαινεις..
Dec 07 2011 21:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Ha ha ha, ναι botsun συγχώρεσέ με! Θα επανορθώσω γράφοντας μια έκθεση 100 σελίδων!
Dec 07 2011 21:05
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Καλά το είδες και δεν είπες τίποτα ; Κανονικά,θα έπρεπε μόλις καταλάβαινες την διαφορά,να έγραφες,σε μία έκθεση 30 σελίδων,για το πόσο τέλειο είναι! XD
Dec 07 2011 20:55
Photo

Oho! Καλά κατάλαβα ότι κάτι ήτανε λαθος με το avatar που είδα! Ήταν διαφορετικό! Καλό πάντως, ο τυπάς φαίνεται πολύ cool... Λοιπόν, παίζει να τ'αρχίσω απόψε, με ψησες!
Dec 07 2011 20:53
Photo

Checkare to set mou ! :3
Dec 07 2011 20:50
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Touche! Καθώς και τη μουσική θα την τραγουδάει η Angel και θα ναι η μουσική του καθαρτηρίου. Και τώρα πεινάω και θυμάμαι τα maltesers και τα Oreo που τρώγαμε χθες τέτοια ώρα. Damn it!
Dec 07 2011 18:44
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Τσάι από την Λίπτια με τσουρέκια ζυμωτά υπό τον ήχο γαλλικής μουσικής που μεταφράζει ο ενσωματωμένος γαλλικός μεταφραστής. I bet you didn't see that coming [spoiler] Laaaa~ [/spoiler]
Dec 07 2011 18:35
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Comment missed #1: Oh my God! :oo: You're right! Comment missed #2: Random comment της ημέρας δικό μου. Θέλω τσάι απ'τη Λιπτία! Με ξεσηκώσατε χθες. Και ναι μόλις γύρισα απ'τη σχολή για την οποία έφυγα πέρι της έντεκα...
Dec 07 2011 18:31
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ω, το random comment της μέρας. Ένα έχω να πω... [spoiler] Τσουρέκια Ζυμωτά :kakaka: [/spoiler]
Dec 07 2011 14:11
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Και όχι μόνο αυτό. Ξέρει και πότε περνάς από εκείνο το σημείο. Πρέπει ν' αρχίσεις ν' ανησυχείς.
Dec 07 2011 10:46
Photo

Να το αρχίσεις,για να μπορείς να αντιληφθείς την επικότητα του set! XD
Dec 07 2011 10:23
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

xD Good then! Someone out there hates anime and my playlist... *looks around*
Dec 07 2011 10:06
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Αν σε βολεύουν και τα δυο, it's fine by me.
Dec 07 2011 10:03
Photo

ΩΩΩΩΩΩ! Κι εγώ μαζί σου! Ακριβώς έτσι νιώθω! Δε θέλω να αλλάξω τα κόκκινα γυαλάκια μου! Τ^Τ άσε ναι... όχι δεν πρόλαβα. Εν μέσω άλλων ασχολιών είχα και λίγο σχολή ένα δύο δουλειές και δεν ήμουν σπίτι. Θα σε πω όταν τ'αρχίσω όμως.
Dec 07 2011 09:55
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Why can't it be both?
Dec 07 2011 09:53