Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για το πώς γνωρίστηκαν Shinjurou και Inga έχουμε να περιμένουμε τουλάχιστον ταινία, τα υπόλοιπα δε σώζονται με τίποτα. Πάνω κάτω τα ίδια γράφαμε και μέσα στο thread.
:ρ Άνετα έβλεπες Mouryou No Hako που έχει μόνο 13 και θα άξιζε και την ώρα του.
Δεκ 28 2011 00:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ναι και είχες απόλυτο δίκιο. Μπορώ να πω πως οι χαρακτήρες μου φάνηκαν ενδιαφέροντες -ο αγαπημένος μου μακράν ο πατέρας της Rie που περίμενα πως και πως να ακούσω την φωνή του- παρόλαυτα και ο πρωταγωνιστής δε με χάλασε...αυτό που με χάλασε παντελώς όμως είναι η απόλυτη μη-ύπαρξη πλοκής και κάτι που φάνηκε να βιάζεται να τελειώσει για κάποιον λόγο.
Δε μάθαμε τίποτα για τον Shinjurou και το παρελθόν του με την Inga πώς γνωρίστηκαν κλπ, ξαφνικά το άλλο έγινα antagonist κυριολεκτικά από το πουθενά κι στο τέλος εγώ είχα καταλάβει πολύ πριν τον ντεντέκτιβ ποιος ήλεγχε το Bennentou ή πως λεγότανε, πριν το 10 αρίχει να παίζει καν.
Αν δεν τρέχανε έτσι και κάνανε μια αξιοπρεπή σειρά έστω με 13 επισόδεια και δεν είχε το Devil May Cry treatment απ'τους σεναριογράφους θα ήταν εξαίρετη σειρά. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ.
Δεκ 28 2011 00:35
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Είδα τα Un-Go με το ζόρι πέρασε τη βάση. Σε είχα προειδοποιήσει.
Δεκ 27 2011 23:47
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Thanks for the ifno; η αλήθεια είναι ότι το χα αφήσει κάποτε στο 7...αλλάα δε θυμάμαι πως το λένε! xD Hint? :3
Δεκ 27 2011 18:49
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Έχει να βγάλει chap από τον Οκτώβρη. Βγάζει 4-5 chaps κάθε χρόνο.
Θυμάμαι τα χρόνια του 2009 που περίμενα chapter σαν χαζό, βγαίναν σε σχετικά κοντινές ημερομηνίες και μετά αποδέχτηκα ότι θα το βγάλουν μετά από ένα χρόνο το επόμενο.
Μέχρι το 14-15 έχει βγει αν δεν κάνω λάθος, βαριέμαι να το ψάξω τώρα.
Δεκ 27 2011 18:40
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Zuraaaaaaaaaaaa πες μου ότι συνεχίζεται το manga που έχεις για υπογραφή/avatar???
Δεκ 27 2011 18:35
Fallen_Mpougatsa → Botsun
A, κατάλαβα. Μην ανησυχείς, τώρα ήρθε η σωσίβια λέμβος...
Όχι...δεν το έκανα ακόμα...αλλά υπόσχομαι κάποια στιγμή μέσα στις γιορτές! Τ^Τ
Δεκ 27 2011 13:36
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
με χιλια ποστ σε 10 μηνες, οπως λεει και η απο κατω μου, αν το θυμοσουνα θα σε φοβομουνα λιγο
Δεκ 27 2011 13:31
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Δεν κλαίω... -.-
Απλώς,είχαν αρχίσει τα πρώτα συμπτώματα στέρησης.
Anw,διάβασες το Hunter x Hunter ;
Δεκ 27 2011 13:30
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Πφφφφ, ψαρώνω εύκολα! Αν και δε θυμάμαι αν το χα πει ή όχι, αλλά και πάλι ψαρώνω εύκολα! :3
Δεκ 27 2011 13:26
Fallen_Mpougatsa → Lord Leon
Δεν έπρεπε να γελάσω κανονικά αλλα γέλασα! :P Πάνω απ'τη Λαμία, Σαλονικιά! Bέρα Σαλονικιά μάλιστα :kakaka:
Δεκ 27 2011 13:15
Lord Leon → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE][I]Να [B]σε [/B]πω, ήθελα να[B] του[/B] πω[/I][/QUOTE]
Tι διάολο, αποφάσισε, πάνω ή κάτω από τη Λαμία;
:bleh:
Δεκ 27 2011 13:11

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται