Community Status Updates
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Και το χειρότερο είναι που έχω και το avatar δίπλα. Captain Obvious. Αλλά μάλλον αυτό μπερδεύει. XD
Dec 28 2011 14:56
Fallen_Mpougatsa → SpeedFreak
Well, στην ουσία σημαίνει ότι χρησιμοποιεί και τα δύο χέρια όχι μόνο το ένα ή το άλλο.
Dec 28 2011 14:33
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: We have hands of magic!
Oh, thank you! Θα το τσεκάρω as we speak!
Dec 28 2011 11:47
Kai → Fallen_Mpougatsa
Έτσι, είναι να μην βγουν πετυχημένα μια φορά :ρ
Το θέμα μετά είναι ποιος θα προλάβει να φάει τα περισσότερα.
Btw
User CP > Edit Options > Enable Show User Customizations (τέρμα κάτω)
:ρ Που λες ότι δεν τα βλέπεις. Δεν θα το έχεις ενεργό.
Dec 28 2011 11:35
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ha ha, αυτό όπως το λες! Και μιας και τον βάλαμε σε πειρασμό θα θέλει να τα φάει τώρα κοντά...Το άλλο το κουλό στο πα? Ο μπαμπάς θέλει να κάνω κι άλλα μελομακάρονα! "Ε, να μην φάει κι ο αδερφός σου" με κάνει μια και γω αμέσως "Ναι καλά, απλώς θες να φας κι άλλα" "Ε και τα δύο" xD
Dec 28 2011 11:31
Fallen_Mpougatsa → Kai
:kakaka: Ακριβώς! Ενώ ο μπαμπάς είναι καλύτερος νομίζεις?
Eat ALL the chocolate!
Dec 28 2011 11:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Δεν ντρέπεσαι, την βάζεις σε πειρασμό τη γυναίκα. Όχι ότι έχει ανάγκη βέβαια.
Dec 28 2011 10:28
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ψυχικά τραύματα για μια ζωή δε λες τίποτα! Και η φωτο-ζωγραφιά που έχει από κάτω δε βοηθάει που είναι λες και ο τρελός-μπρρρρρρ...
Επίσης, επειδή ενθουσιάστηκα με τα σοκολατάκια και είπα ότι ήταν σαν παγωτό, η μαμά είπε τον μπαμπά να πάρει Φιλαδέλφια! :kakaka: mission accomplished!
Dec 28 2011 01:11
Kai → Fallen_Mpougatsa
Α, ναι, θυμάμαι που μου είχες πει έναν παρόμοιο.
Οκ, ψυχικά τραύματα για μια ζωή.
Dec 28 2011 01:01
Fallen_Mpougatsa → Kai
Άσε εντελώς το νιώθω, όπως το λες! Για να χω καταντήσει σ'αυτά τα επίπεδα να κατεβάζω σειρά μετά από σειρά και να βλέπω κι οn going...
Επίσης, δες [url=http://oddityarchive.com/archives/18]αυτό[/url]. Μου θύμισε πολύ έναν Ιαπωνικό urban legend μόνο πιο ανατριχιαστικό.
Dec 28 2011 00:58
Kai → Fallen_Mpougatsa
XD E, κάτι τέτοιο. Τα τελευταία posts είναι κάτι σαν προειδοποίηση. "Βλέπεται, αλλά δεν χάνετε τίποτα και να μη το δείτε".
Χοχοχο, πάρτ' τα ένα-ένα, δεν βιαζόμαστε. Εσύ θα κατεβάζεις, εγώ θα κάνω σχέδια για μελλοντικό πρήξιμο. Πάντως στο Mawaru και στο Un-Go δεν ήθελες και πολύ ΧD Είναι anime περίοδος, το νιώθεις, άσε τα manga κατά μέρος για λίγο.
Dec 28 2011 00:55
Fallen_Mpougatsa → Kai
Δηλαδή δεν χάνω τίποτα που δε μπαίνω μέσα στο thread ε? xD
Woman, ήδη κατέβασα το Mawaru με βάζεις τώρα να κατεβάσω κι άλλο? Πφ...μάλλον θα πάω να το κατεβάσω τώρα...
Dec 28 2011 00:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed