Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Αχ όχι σήμερα βρε παιδιά και είμαι και ψιλομπουκωμένη. Αύριο που θα μαι και κάτω μετά τις 9?
Jan 12 2012 16:09
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ep maria ti ginete, ola kala?? θα βγεις εξω μαζι μας σημερα??
Jan 12 2012 15:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

O.O Λες να κατεβάζω raw? Oh, my God. Thanks και για την πληροφορία θα το ψάξω.
Jan 12 2012 11:45
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Λογικό μου ακούγεται, αφού βγήκε μόνο σε Blu-ray κι εσύ μάλλον κατεβάζεις την 1080p έκδοση. Πρόσεχε μόνο να μην κατεβάσεις raw γιατί στα αγγλικά δε θυμάμαι να είχε βγει σε τέτοια έκδοση.
Jan 12 2012 11:22
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kαημένε Ταύρε...δεν εκτιμούν την επικότητά σου. :if: On that note, δε θα πιστέψεις τη βλακεία που έκανα χθες! Αντί να κατεβάσω τη δεύτερη ξανακατέβασα την πρώτη σεζόν οπότε τώρα κατεβάζω τη δεύτερη κανονικά. -_-" Και είχε κατέβει όλη μάλιστα. Αλλά ΟΚ αν κάνεις βλακείες...βέβαια το torrent πάει χαλαρά με 200 δηλαδή πιο γρήγορα απ'το άλλο :kakaka: μόνο που είναι τεράστιο. 1.6G το επεισόδιο.
Jan 12 2012 11:08
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Δεν παίζει. Ένα fanart έχει με το ζόρι και δεν βγάζει σετ με τίποτα.
Jan 12 2012 10:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A, βλέπω κι ο φίλος Τσοπάνης το βλέπει...Μαζί σου. Εκεί που λέω ότι [SPOILER]πάει σώθηκε ο Ταύρος και πάλι καλά αφού δεν πέθανε στη μάχη με τον Kagaho να σου η μάχη με τους ασασίνους και πάρτον κάτω. Τανάσκελα. Κα φυσικά για να τιμήσω τη θυσία του...Ανεστίαααααα, θα μου κάνεις ένα σετ με τον Aldebaran? Πολύ με συγκίνησε ο τρόπος που πέθανε.[/SPOILER]
Jan 12 2012 00:59
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

Είσαι άρρωστη; Συγχωρείσαι για το λάθος σου τότε. Περαστικά.
Jan 11 2012 20:34
Photo

Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;554262] Also, Black [B]Kasier[/B] it's all your fault![/QUOTE] What's [B]Kasier[/B]? Το "κασέρι" στα βλάχικα? "Πιάστου κασιέρ να φαμ' " ένα πράγμα? :tensai:
Jan 11 2012 20:08
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Nai ontws. Ki egw etsi to skeftomai...alla kai pali de mporw para na lupoumai me ton ka8e awesome/self-sacrifising 8anato pou vlepw.
Jan 11 2012 20:04
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ελα ντε! Πρώτη φορά,πρωταγωνιστές πεθαίνουν τόσο εύκολα.Αλλά τι να κάνουμε κι αυτό είναι μέρος της γοητείας του anime!
Jan 11 2012 19:45
Photo

Einai polu kalo!!! Ki epeidh to laptop mou tsunderiazei pali de vgazei thn ellhnikh glwssa opote anagkastika greeklish. Eilikrina, to poso stenaxwre8hka me touw 8anatous...Kai me leei h Kai, pe8ainoun. E kai lew ki egw OK. Alla na peftoun san tis muges pia? Mia o enas mia o allos! Eutuxws ema8a o Shion th vgazei th seira opote cool.
Jan 11 2012 19:36
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ήταν γ@μάτος.... Τ____Τ Για πες πως σου φαίνεται το anime μέχρι τώρα ;
Jan 11 2012 19:17
Photo

Now that I know what's up with Asmita seeing your set makes me go: T^T
Jan 11 2012 19:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Kι εγώ σ'αυτό ήλπιζα γιατί μιλάμε όταν το είδα μια κεραμύδα ΝΑ με ήρθε!
Jan 10 2012 22:44