Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ε το νόημα το πιασες πάντως .
Jan 13 2012 22:36
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Καλα αφου θα το φτιαξουν Βρετανοι,τελιωσε,θα ειναι μαπα.
Jan 13 2012 22:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Γεια~! Ναι, ninja theory, Βρετανική. Ξέρω άσε πονοκέφαλος με έχει πιάσει. Αντί να ασχοληθούν με τον papa Sparda και τη μαμά Eva μας βάζουν αυτόν τον καημένο Dante? Πφφφφφφφ, με σπασαν τα νεύρα.
Jan 13 2012 22:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Profanity filter αγαπητέ. Το οποίο σημαίνει ότι δε μπορώ να δω τη ωρισιά που έγραψες στην ουσία! ^^
Jan 13 2012 22:29
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

A, ναι κι αυτό απολύτως δεκτό. Δεν περίμενα να απαντήσεις γι ακριβώς τον λόγο που είπες αλλά θεώρησα ότι πρέπει κάπως να ανταμοίβονται ηθικά κι αυτοί που παίζουν για το παιχνίδι. ;)
Jan 13 2012 22:27
Photo

Το ποιο ?
Jan 13 2012 22:27
Photo

Γεια σου Μαρια:D Αλαξε η εταιρια..Θα το κανει μια Ninja κατι... Καλυτερα θα ηταν να το συνεχισουν με τον Nero απο το να αλλαξουνε τον Dante τοσο πολυ.
Jan 13 2012 22:24
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Πως με εκνευρίζει το profanity filter...
Jan 13 2012 22:23
Photo

Babba → Fallen_Mpougatsa

Όχι, δεν είναι ούτε ενόχληση, ούτε θέμα αρχών. Είναι θέμα συνήθειας. Μπορείς να μου γράφεις όποτε και όπως θέλεις. Απλώς είμαι περισσότερο forumικός και λιγότερο facebookικός σε λογική. Στο προηγούμενό σου μήνυμα για το RP δεν απάντησα, διότι ήσουν δολοφόνος κι εγώ ζωντανός. Επικίνδυνος συνδιασμός για να μιλήσουμε για το RP μου πριν τελειώσει το game. :D
Jan 13 2012 22:18
Photo

Δεν ενδιαφέρομαι , ******** λέγονται έτσι και αλλιώς .
Jan 13 2012 22:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Ω...είναι θέμα αρχών(?) τότε! Πάω πάσο. Αφού το ξέρω τώρα λοιπόν δε θα σε ξαναενοχλήσω με αυτόν τον τρόπο.
Jan 13 2012 22:15
Photo

Babba → Fallen_Mpougatsa

Κανένα. Δε χρησιμοποιώ vms, ούτε αποδέχομαι αιτήματα φιλίας. Προτιμώ τα pm και το msn.
Jan 13 2012 22:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Είναι αδιανόητο...αλλά αυτή το διανοήθηκαν. Τι να πεις. Επίσης, είμαστε συνονόματοι!
Jan 13 2012 22:10
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Ρε συ, πόσα VMs ανταλλάσεις το μήνα? xD Tην επόμενη φορά εγώ θα πάρω χαρακτήρα που θα μπορώ να τρολλάρω -αλλά στα όρια του χαακτήρα πάντα- και να τον ευχαριστηθώ καλύτερα. Αυτό που με άγχωσε περισσότερο ήταν ο ίδιος ο χαρακτήρας και το rp του. Πφφφ, τι να πεις? Καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά!
Jan 13 2012 22:07
Photo

Καλα το καινουργιο φαινεται μαπα...Να αλλαξεις τον Dante einai γελιο...
Jan 13 2012 22:05