Community Status Updates
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Πάντως you are my pride darling. Στα τυφλά χωρίς στοιχεία, χωρίς ρεύματα, χωρίς πισί και σε βρήκα. :P
Jan 13 2012 23:45
Dio Brando → Fallen_Mpougatsa
Το ξερω,αλλα δεν εννοω αυτο..Εννοω οτι οι ακατανομαστοι ειναι για γελια τωρα...
Καλα και εσεις τωρα που εφυγε ο Βιειρινια δεν ειστε τοσο καλοι....
Εγω ειμαι μπασκετικος btw.
Jan 13 2012 23:42
Fallen_Mpougatsa → Dio Brando
Σούργελα κι εσύ τώρα, χαλάρωσε. Απλώς εμείς είμαστε οι πιο φανατικοί οπαδοί γι αυτό σου φαίνεται έτσι. Και εννοώ ότι οι οπαδοί ΠΑΟΚτσήδων κι Ολυνπιακάκηδων είναι οι πιο ένθερμοι.
Jan 13 2012 23:38
Fallen_Mpougatsa → Botsun
[QUOTE=junpei]Ξεχνώ την Μαρία,που μυήθηκε τελευταία στο Cosmos ! xD[/QUOTE]
Μα ξεχνάς το αριστερό σου χέρι botsun? Το ξεχνάς? Ένα δάκρτυ κύλησε απ'τα μάτια μου-δάκρυ απογοήτευσης.
Και βλέπω ότι κλαίγεσαι στο δεξί χέρι. Nice! :P
Jan 13 2012 23:36
Πφ, Αθηναίος...! Εσύ τι είσαι? Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός? Πες μου ΑΕΚ να τρελαθώ...!
Jan 13 2012 23:34
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Εννοώ στο που πατά ο καθένας σε σχέση με τους άλλους συμφορουμίτες. Γιατί η Πίου Πίου λέει ότι της κατέβει στο κεφάλι. Κι αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι έχει άδικο και αντιδρά σαν 5χρονο που της πήραν το γλυφειτζούρι. Ε όχι.
Jan 13 2012 23:18
Χαχα,εμμ πιστεψε,το τελευταιο game που επαιξα ηταν το Uncharted 3 και αυτο επειδη με επεισε η κοπελα μου που λατρευει την σειρα...
Jan 13 2012 23:14
Δοκίμασε το Mass Effect κι αν δε σ'αρέσει το παιχνίδι πάω πάσο! Και αχ μωρέ, δεν παίζει άλλο παιχνίδια πολλά λέει. Πφφφφ, 21 χρονών μουλάρα και λιώνω στο πλάι του αδερφού μου.
Jan 13 2012 23:11
Απλα,θελω να ειναι καλο γιατι με αυτο μεγαλωσα...Θυμαμαι,1 γυμνασιου το ειχα λιωσει....
Ειναι το μονο game που περιμενω τωρα...Δεν παιζω πια πολλα games...
Jan 13 2012 23:02
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Ναι μωρέ το έπιασα. Αλλά τι να κάνεις? Τεσπα, εμένα μ'αρέσει που ξηγιόμαστε κει μέσα. Μια και καλή να ξεαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Jan 13 2012 22:58
Χα χα μην είσαι προκατηλλειμένος καλέ μου γι αυτό, χαλαρά. Αλλά τώρα όταν ο ίδιος ο δημιουργός του original Dante έχει κάνει head desk -κι όχι face palm- ε, τι να πεις?
Jan 13 2012 22:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed