Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Δεν είμαι καλή από μπάσκετ οπότε δεν ξέρω αλλά η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια οι άτιμοι οι παναθηναϊκοί θέριζαν!
Jan 14 2012 00:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Απάντησα...:3
Jan 14 2012 00:17
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Επαθα πλακα οταν ειδα στο DW οτι δεν εχει γινει update για το chapter 50...Εχει βγει εδω και ενα μηνα... No problem:) Να σου πω την αληθεια,οι Ολυμπιακοι ξερουν περισσοτερο μπασκετ απο τους βαζελους...
Jan 14 2012 00:17
Photo

Fallen_Mpougatsa → Dio Brando

Όταν πέφτουν τα updates σε manga/anime. τι νομίζεις? Έπρεπε να το δεις τις γιορτές...άκρα του τάφου σιωπή. Και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά μιλάω με άλλους ταυτόχρονα και τα χάνω! ^^" Αλλά ναι,. γενικότερα θα πρεπε να ήμαστε καλύτεροι στο ποδόσφαιρο ειδικά. Εσύ μπασκετάκιας ακούω, μπράβο! Με θυμιζεις έναν φίλο μου.
Jan 14 2012 00:09
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Αφού με διαβεβαιώνεις, θα πλένομαι μέχρι και με το Johnshon's baby shampoo όχι πια δάκρυα καλό μου αφεντικό...! Ναι την είδα, απαπα δεν ντρέπεται...! Εμένα μ'άρεσε ο ρόλος του γιατρού γιατί πάντα υπάρχει το περίεργο να πετύχεις κάποιον όπως κι έκανες.
Jan 14 2012 00:05
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Απλά: απάντα ήρεμα.
Jan 13 2012 23:57
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Δεν με πρήζεις , απλά δεν με ενδιαφέρει το θέμα , και να με κράξουν στα φρύδια μου , οπότε δεν έχω να πω κάτι . Κάθομαι βλέπω τι βλακείες λέγονται και ως εκεί .
Jan 13 2012 23:56
Photo

Dio Brando → Fallen_Mpougatsa

Πολυ ενεργο forum... Υπαρχουν μερες που να ειναι πιο ενεργο?
Jan 13 2012 23:55
Photo

Πού δεν το ακολούθησα? Μέχρι να με τσιγλήσει ο Babba μιλιά δεν έβγαλα το άτομο. Μετά ε έπρεπε να κάνω κανα post γιατί θα βγαινα και δε θα προλάβαινα να κάνω rp καθόλου! Κάτσε, ρέγουλα.
Jan 13 2012 23:55
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:nanteee: Μην κλαις και μην απογοητεύεσαι δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ ξανα!/manly tears Μα είναι λόγια,αυτά που λέει το Δεξί χέρι ; Γι'άυτό σταμάτησε το Cosmos μου,για κάποια gama seconds!
Jan 13 2012 23:54
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Μου αρέσει η άνετη αντιμετώπισή σου και δεν κάνω πλάκα. Γιατί να χω τόσα νεύρα ώρες ώρες όσα κι ο Squalo? Δεν θα ξεκατινιαζόμουν έτσι αλλά δε μπορώ ρε συ πρέπει να μιλήσω. Και συγγνώμη αν σε πρήζω φαίνεται ότι δε θες να μιλήσεις άλλο οπότε σταματάω.
Jan 13 2012 23:53
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Καλά σου έκαναν, εσύ δεν το ακολούθησες.
Jan 13 2012 23:51
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Ή επειδή απλά δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα , ας πουν ότι θέλουν .
Jan 13 2012 23:50
Photo

Well, είσαι χαρισματικός. Τι να λέμε τώρα. Ξες πως με κράτησαν να μην βγω και να αρχίσω να χώνω σαν καλός δολοφόνος μαφιόζος που ήμουν?
Jan 13 2012 23:49
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Πες τα βρε μουσίτσα που κάθεσαι και μας παρακολουθείς να τρωγώμαστε χωρίς καν να κάνεις στον κόπο να διαψεύσεις ή να υποστηρίξεις κάτι μόνο και μόνο για να παραμείνεις Ελβετία ή επειδή είσα σαδιστής και σ'αρέσει να πλακωνόμαστε. Ααααχ, ανάσα. Ναι τα σκεφτόμουν και τα γραφα συγχρόνως. xD
Jan 13 2012 23:46