Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Ναι όντως. Εγω πάλι μόνο το καλοκαίρι ΔΕΝ φοράω παντόφλες. Πάντως και πάλι φοράω κάλτσες.
Jan 30 2012 20:42
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
βασικα και ειναι ολα θεμα συνηθειας. Εγω πχ παντοφλες στο σπιτι σπανια φοραω και αυτο μονο το καλοκαιρι xD
Jan 30 2012 20:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Τ^Τ
Και αφιερωμένο
[spoiler]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w_JJZ3bhsdM[/youtube]
[/spoiler]
Jan 30 2012 20:35
Fallen_Mpougatsa → Kai
:oo: Oh my God! Τόσο καλά? Πω πω, πώς να το δω τώρα με τι καρδιά? Ωχ ωχ ωχ...
Jan 30 2012 20:31
Fallen_Mpougatsa → zoro77
Nαι το ξέρω, μόνο που μια φορά που το δοκίμασα δε μπόρεσα να κοιμηθώ, οπότε στο μισάωρο σηκώθηκα και τις έβγαλα. Ίσως φταίει το ότι έμαθα έτσι.
Jan 30 2012 20:30
zoro77 → Fallen_Mpougatsa
[SPOILER][QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;559214]
5. Κάθε μέρα, με ξυπνούσε η μητέρα μου για να πάω σχολείο. Το πρωινό πάνω στο τραπέζι έτοιμο και οι παντόφλες δίπλα στο κρεββάτι πάντα. Το κακό τώρα που πηγαίνω στο Πανεπιστήμιο είναι ότι πλέον δε με ξυπνάει η μαμάκα για να φύγω κι πρέπει να το κάνω μόνη μου. [B]Το χείριστο όλων όμως είναι ότι πρέπει στάνταρ να χω τις παντόφλες απ'το βράδυ εκεί,[/B] τη ρόμπα πάνω στο κρεββάτι για να ναι εύκολη και πρωινό πάντα πριν φύγω από το σπίτι.[/QUOTE][/SPOILER]
και οι καλτσες ειναι μια λυση για να λην κρυωνουν τα ποδια:P
Jan 30 2012 20:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
Θυμάσαι που σου είπα πως είχα αρχίσει το Wolf's Rain; Μόλις τελείωσα τα OVA του. Ένα έχω να πω
[spoiler]
:nanana: Άι στα διάλα, σαδιστή σεναριογράφε!
[/spoiler]
Jan 30 2012 20:23
Botsun → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE]2. Περπατούσα στο δρόμο και σταμπάρω όψιμο νεανία για ρομαντικό ορίζοντα. Τον κοιτάω, με κοιτάει, συνεχίζω να τον κοιτάω συνεχίζει να με κοιτάει...όμως δεν πρόσεξα με αποτέλεσμα να πέσω κάτω και να σκοτωθώ εξαιτίας ενός στραβοπατήματος με τα βρωμοτάκουνα. Το παιδί λύθηκε στο γέλιο αλλά τουλάχιστον μου έκλεισε το μάτι.[/QUOTE]
Το ζήτημα,είναι αφού [πέσεις να τρέξει,να σε βοηθήσει.
Από την στιγμή,που δεν το'κανε,άστα βράστα......
Jan 30 2012 19:46
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Και τις δύο φορές που έβαλα εσύ το βρήκες ενώ εγώ σίγουρα δεν θυμάμαι να έχω βρει δικό σου. *γκρούντ*
Jan 30 2012 19:41
Black Kaiser → Fallen_Mpougatsa
Meh, με έχεις 2-0. Αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα σε βρω. :P
Jan 30 2012 19:34
Fallen_Mpougatsa → Kenny
[QUOTE=Kenny;559301]Gosenzosama Banbanzai.[/QUOTE]
Δες τον, δες τον, ούτε καν ένα ερωτηματικό στο τέλος.
Jan 30 2012 18:28
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ι change my ways, little by little. To μόνο που μένει δηλαδή είναι να συνηθίσω και το manga-updates.
Jan 30 2012 11:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed