Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

[SPOILER][CENTER][IMG]http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/006/550/feel-like-a-sir-template.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]
Jan 31 2012 20:59
Photo

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Δες το Bakumatsu kikansetsu irohanihoheto. Οι φίλες σου δεν το εκτίμησαν ιδιαίτερα αλλά ίσως αξίζει μια προσπάθεια.:D
Jan 31 2012 20:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kamui

[QUOTE=Kamui;559681]M' αρέσει αυτή η μεγάλη δύσπιστη απορία που εκφράζει όταν αναφέρει την κατάληψη της Ιαπωνίας απο τους Άγγλους, ενώ μάλιστα αυτό έχει περίπου συμβεί στο παρελθόν.:hihi2:[/QUOTE] Aν όλοι ξέραμε ιστορία...
Jan 31 2012 20:57
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Για κάποιο λόγο δε μπορέι να απαντήσει στο μήνυμα οποτε τώρα τα γράφω εγώ: Nαι στο χαλαρό, επειδή είναι τέτοιος άνθρωπος όπως και είναι άνθρωπος που σε τρομάζει μόνο και μόνο για να σε τρομάξει επειδή του αρέσεο...αλλά την τρομάρα που πήρα όταν με πήρε το γραπτό δεν παίζει. ΝΑ με πήγε. Ευτυχώς που τα θυμόμουν πάνω κάτω.
Jan 31 2012 20:45
Photo

Fallen_Mpougatsa → jiohnis

Nαι δυστυχώς για όλους τους fan του συγκεκριμένου pairing.
Jan 31 2012 17:27
Photo

jiohnis → Fallen_Mpougatsa

Τελείως όμως !!! Μας το έκοψε όσο πιο απότομα γίνεται .
Jan 31 2012 17:07
Photo

Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos

Κοίτα, κι εμένα που με λένε stalker, εγώ και το παραδέχομαι και το χαίρομαι. Εφόσον πάω και κοιτάω τι λέει ο άλλος στο VM του τότε ναι κάθομαι και κάνω stalk. Από περιέργια μεν προσωπικά αλλά το κάνω. Σίγουρα στην πραγματική ζωή δεν νοήται να κάθομαι να ακούω τι λένε οι άλλοι αλλά εδώ είναι διαφορετικό το κλίμα και οι συνθήκες οπότε το κάνω με χαρά!
Jan 31 2012 16:41
Photo

OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa

Είναι άδικο να με λέτε stalker!! Απλά σχολιάζω μερικά πράματα!!
Jan 31 2012 16:38
Photo

Έλα μωρέ κι εσύ τώρα. Μην την ψάχνεις με τις εξουσίες. Καλά είσαι κι έτσι.
Jan 31 2012 16:35
Photo

Αν ήμουν άντμιν όπως ο Spynny θα 'σασταν σούζα γατάκια...
Jan 31 2012 16:32
Photo

Stalker. Stalker. Stalker. :P Σε προκαλώ.
Jan 31 2012 16:30
Photo

Ξαναπές με stalker και θα σου ρίξω το rep :P Νια νια νια :P
Jan 31 2012 16:27
Photo

Ha ha, o καλός ο stalker όλα τα βλέπει!
Jan 31 2012 16:23
Photo

Παίζει να στο 'δωσα κι εγώ, έδινα χτες αβέρτα για να μπορώ να μειώσω του Osama.
Jan 31 2012 16:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → jiohnis

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;559616]:hahaha: [SPOILER]"He's my husband" Πέθανα! Το ξερα ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον και ο-η manga-ka τελικά συμφώνησε! Μ'άρεσε που ο άλλος είναι αρκετά έξυπνος και το έπαιξε έτσι ώστε να πάει να δώσει/ανταλλάξει πληροφορίες με τους άλλους. Καλή κίνηση. Άντε τώρα να δούμε. ΥΓ Πάω τόσο πολύ την κοκκινομάλλα και η Na πλέον έχει την θέση που είχε στην αρχή στην καρδιά μου. Συγχαρητήρια για τη βελτίωση.[/SPOILER][/QUOTE] :kakaka: Like a boss.
Jan 31 2012 15:54