Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BTy77FMwO6o&feature=related[/URL] Αυτο ειναι απο την ταινια αλλα ειναι κι αυτο επικο. Και φυσικα μιλαω για την Arcueid. Εξαλλου ηταν υποψηφια νυφη στο Mai Waifu thread. Απο τα πρωτα anime που ειδα, ισως το πρωτο τοσο δραματικο. Το ξεκινησα γιατι μου ειχε αρεσει πολυ ο Shiki Tohno στο Fight of Characters map στο wc3 (δεν ξερω αν ξερεις περι τινος προκειται) και ήταν το πρωτο σκοτεινο/drama anime που ειδα. Το ειδα πριν το Fate/Stay Night και επαιξα τα 2 Visual Novels πριν του Fate/Stay Night (Θα επαιζα το FSN πριν το Kagetsu Tohya, αλλα δεν μπορουσα να το κανω να παιξει στο PC μου. 1 χρονο μετα το καταφερα). Επισης φρικιαστικο το ποσο ευκολα ψοφουσες σε εκεινο το VN. Αν και μετα τα πρωτα 2 paths (δεν εχει σημασια ποια) το πηγαινες απο ενστινκτο. Επισης ποτε δεν καταφερα να τελειωσω το route της Ciel. Ποτε δεν τη συμπαθησα και βαριομουν να παιξω το route της. Εξαλλου το tsukihime ειχε πολυ περισσοτερα route. Αν και το FSN ειναι πιο καινουργιο. Κατεβασα και το voice acting patch για το FSN μαζι με το novel και το απολαυσα με voice acting. Και τοτε συνειδητοποιησα πως ο Seiyu του Shirou ειναι ο ιδιος που κανει τον Ishida και τον Sasuke.
Οκτ 05 2011 00:00
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

Την ταινία την λάτρεψα και εγώ. Μπορεί κάποιος άσχετος με Fate/Stay Night να μην καταλάβαινε τα πάντα και να του φαινόταν ότι η πλοκή 'έτρεχε' αλλά για fans είναι ό,τι πρέπει. Δείχνει τις καλύτερες σκηνές animated. Αγαπάμε:D Από τις ηρωίδες εμένα μου αρέσει η Rin περισσότερο, αλλά γενικά μου αρέσουν όλοι οι χαρακτήρες των Τype-Moon (μέχρι και χαρακτήρες σα τον Shinji). Λάτρεψα το 2ο path ιδιαιτέρως γιατί είχε Archer main character+ Rin main romance <3 Το πρώτο αν και είχα δει το anime και περίμενα πολλές ομοιότητες, με εξέπληξε ευχάριστα (σε συνδιασμό με το Intro που χειρίζεσαι τη Rin και δεν έχεις επιλογές) και με έκανε να εκτιμήσω τον χαρακτήρα της Saber απίστευτα γιατί ήταν πολύ εύκολο να χάσεις αν δεν σε είχε εκτιμήσει περισσότερο από την 'ευχή' που ήθελε να κάνει. Μου φάνηκε γαμάτο, γιατί ξέρεις στο anime somehow το 'ξέρεις' ότι θα υποστηρίξουν οι καλοί ο ένας τον άλλον κλπ, ενώ στο visual novel, που με το παραμικρό καταλήγεις σε bad ending, σου δίνει μια ευχαρίστηση που το καταφέρνεις. Το 3ο path το άρχισα και μου έδινε την εντύπωση ότι όλα τα προηγούμενα paths ήταν εισαγωγικά. Στο πρώτο μαθαίνεις όσο πιο πολλά μπορείς για τους masters (το concept του τι σημαίνει master/τι επιλογές έχει κλπ) ενώ στο 2ο για τους servants αντίστοιχα. Π.χ. εκεί που η Sakura νικάει τον Gilgamesh για την πλάκα της, δε θα σήμαινε κάτι για κάποιον που δεν είχε δει τι μπορούσε να κάνει ο Gilgamesh στα προηγούμενα paths (Και τις 2 φορές ήταν τελικό boss!). Επίσης αν και είμαι κατά των χαρακτήρων τύπου Sakura, (προστάτεψέ με, παιδική φίλη/crush syndrome etc) στο τρίτο path, την αγάπησα και κατάλαβα και τον Shirou στην απόφασή του. Επίσης με πόρωσε πολύ ο Kotomine. (ξέρω αστείο). Ενώ στα προηγούμενα, και κυρίως στο 2ο, ήθελα να του ρίξω μπουνιά. Χάρηκα που μας εξήγησαν πράγματα και για αυτόν. Και φυσικά, επιτέλους είχαμε πιο πολύ Rider:D Οι μουσικές είναι έπικ. Ακόμα και αυτές που είναι anime only όπως [url]http://www.youtube.com/watch?v=71aDQ3go96M[/url] Αλλά και του novel (που νομίζω κάπου έπιασα remake μερικών που δεν ήταν στο original Fate anime/movie στο spin off που βγάλανε τώρα το Carnival Phantasm - συγκεκριμένα κάπου πήρε το αυτί μου αυτό σε remake [url]http://www.youtube.com/watch?v=xe821OoYPUY&feature=iv&annotation_id=annotation_187660&src_vid=8xGFwM4GJ4s[/url] ) Τώρα στο Fate/Zero, σχετικά με τη Saber το μόνο που φοβάμαι είναι πώς θα της φέρεται ο Kiritsugu, γιατί από κουβέντες που έκανε με τον Shirou δεν φάνηκε να τον συμπαθεί και είπε ότι της απεύθυνε το λόγο μόνο 3 φορές...για τα command spells... Θέλω όμως να δω τη σχέση Kotomine/Kiritsugu και πόσο θεοί είναι αυτοί οι 'παλιοί' servants. Στο Tsukihime να μαντέψω ο έρωτας ήταν η Arcueid?
Οκτ 04 2011 23:37
Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

Εγω παντως δεν μπορω να πω οτι εκεινο το arc με την Caster δεν μου ειχε αρεσει. Δηλαδη αναμεσα στο "Μου αρεσε" και "Δεν μου αρεσε" θα διαλεγα το πρωτο. Επισης πιστευω οτι τα paths στο Visual Novel ήταν αρκετα καλα. Το Fate ηταν αυτο το οποιο εδινε τις περισσοτερες πληροφοριες για το Holy Grail war, και ειχε αρκετο character developement. Το Unlimmited Bladeworks (μου αρεσε και η ταινια by the way) ήταν ενδιαφερον γιατι εδινε 2 semi-happy endings, πραγμα που μου αρεσε. Το Heaven's Feel, παρ' ολο που ξεφυγε απο τα πρωτα 2 εδωσε πολυ character developement σε χαρακτηρες που στην αρχη φαινοντουσαν κομπαρσοι, οπως η Rider και ο Shinji και φυσικα η Sakura που στα αλλα path δεν ειχε καποιον ιδιαιτερο ρολο. Μου εκανε εντυπωση το 1ο ending, γιατι δεν περιμενα οτι θα το τελειωναν ετσι, αλλα ηταν καλη η προσθηκη δραματος (μαλλον tragedy). Το 2ο ending ηταν πιο normal και μου αρεσε η τελευταια εικονα που τους δειχνει ολους μαζι με φοντο τον ουρανο και sakura petals. Και εννοειται πως η μουσικη ηταν ακρως επικη. [URL]http://www.youtube.com/watch?v=cUs8FEsDUZ4[/URL] . Και στο anime που το βαλανε, στην μαχη με τον Berserker ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω και ακουω στο background αυτο το masterpiece. Για να ειμαι ειλικρινης ειχα καποιους ενδοιασμους για το fate/zero γιατι δεν ηξερα αν θα αισθανομουν ανετα βλεποντας την Saber με αλλον Master, γιατι οπως και να το κανουμε ήταν απο τους πρωτους ακαπρωτους ερωτες που ειχα δει σε anime (που δεν πρεπει να ηταν πολλοι, καθως ο μονος αλλος που θυμαμαι ηταν στο Shingetsutan Tsukihime της Type-moon επισης).
Οκτ 04 2011 21:50
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

Συμφωνώ. Ευτυχώς εδώ δεν έχουν πολλά path για να τα κάνουν αχταρμά. Το άκυρο filler με την Caster στο Fate/Stay Night anime, ακόμα με στοιχειώνει. Είχα βαρεθεί τόσο, οπότε όταν έπαιξα το visual novel φοβόμουν τη στιγμή που θα το δείξει, αλλά ευτυχώς με το που ήρθε Caster ήρθε και ο Gilgamesh ^_^
Οκτ 04 2011 14:07
Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

Same here. Απο το Fate/Stay Night που ηταν απο τα πρωτα anime που ειδα (το οποιο με πωρωσε) μεχρι και το Visual Novel. Αν και αντικειμενικα το Fate/Zero ειναι πολλα υποσχομενο.
Οκτ 04 2011 04:46
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

Εντάξει, it's not like ότι καίγομαι να το δω κι όλας. Αυτό που καίγομαι να δω είναι το Fate/Zero, που με αντάμειψε με ένα επεισόδιο που λάτρεψα - αν και είμαι τραγικά biased υπέρ του franchise :D
Οκτ 03 2011 21:18
Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

Οκ, μην σκοτιζεσαι τοσο, δεν νομιζω οτι η σκηνοθεσια ειναι το μονο στοιχειο που κανει ενα anime καλο. Εξαλλου ειχε δουλεψει και στο xxxHolic που ητανε μια αρκετα καλη σειρα.
Οκτ 03 2011 18:40
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

My best bet είναι να αργήσω πολύ να το δω ώστε να χω ξεχάσει τη σύνδεση με τον σκηνοθέτηXD Αν και αν όντως δεν είναι καλό, θα την θυμηθώ πάλι^^;
Οκτ 03 2011 14:35
Φωτογραφία

Zentsugi → Kenny

Οχι, καθολου. Απλως επειδη εκανα το post βιαστηκα postara το πρωτο link που βρηκα.. Αν εχεις καποιο αλλο link θα χαιρομουν αν το εκανες post...
Οκτ 03 2011 10:11
Φωτογραφία

Kenny → Zentsugi

[QUOTE=Zentsugi;533749]Ok, ευτυχως για μας οι απατεωνες του mangafox κλεψανε τη σειρα απο καποιον scanlator και την βαλανε στο αλλο τους site: [URL]http://www.mangahere.com/manga/sundome/[/URL][/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/not-sure-if-serious.jpg[/IMG] Δηλαδή ξέρεις ότι είναι απατεώνες και εξακολουθείς να παίρνεις το μέρος τους; Θα μπορούσες κάλλιστα να δώσεις το BakaBT link και να είσαι άψογος. [url]http://www.bakabt.com/160056-sundome.html[/url] Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι "αν δεν υπάρχει διαθέσιμο σε mangafox/mangahere/magareader etc, δεν αξίζει τον κόπο".
Οκτ 03 2011 08:51
Φωτογραφία

Zentsugi → Sparda

χαχαχαχα the best traps are those that even the mastermind is unaware of... Με λιγα λογια στην εφερε το υποσυνειδητο που λεγαμε.. :D
Οκτ 03 2011 06:36
Φωτογραφία

Sparda → Zentsugi

Απαντάω εδώ γιατί αν το πω στο τόπικ θα ξεφύγουμε τελείως:P Scaringly, I noticed I fell in the trap - το αναφέρω στο spoiler. Αλλά I admit, it was masterfully doneXD
Οκτ 03 2011 03:24
Φωτογραφία

Zentsugi → jiohnis

No απόσο ξερω.. ε βαλε εκει friends να εχουμε.. :D
Ιούν 24 2011 15:50
Φωτογραφία

jiohnis → Zentsugi

Thanks για το request ! Αλλά βασικά σε τι χρησιμεύει ? :P Έχει live chat ή κάτι τέτοιο το forum ?
Ιούν 24 2011 12:19
Φωτογραφία

Zentsugi → Fandom

Διορθωση το Nozoki Ana το διαβαζα αλλα καπου το εχασα..
Ιούν 13 2011 05:53