Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zentsugi → Fandom

Οχι το Nozoki Ana δεν το διαβαζω.. Και δεν νομιζω να μπει στη μεση 3ος για να γινει αυτο που λες.. Κατι αλλο θα γινει και συντομα νομιζω.
Jun 13 2011 05:50
Photo

Fandom → Zentsugi

UxU 76 is out there ... Επίσης δεν θυμάμαι αν το διαβάζεις αλλά έχει βγει Nozoki Ana ως το 36
Jun 13 2011 00:05
Photo

Fandom → Zentsugi

Μα τους βλέπεις ,και οι 2 χωρισμένοι και οι 2 το ξέρουν αλλά κανείς τους δεν κάνει τίποτα . Εγώ περιμένω να μπει κανας τρίτος στη μέση και τότε να πάρει απόφαση ο ένας από τους 2 να κάνει κάτι .
Jun 12 2011 14:32
Photo

Zentsugi → Fandom

Απο την αλλη φαινεται να ειναι απο τα manga που τελειωνουν οταν συμβει το guy gets the girl event. Δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια ομως.. We'll see how it goes.
Jun 12 2011 13:42
Photo

Fandom → Zentsugi

Λες ? Δεν νομίζω τόσο γρήγορα , έχει σχετικά λίγα chapters
Jun 12 2011 12:43
Photo

Zentsugi → Fandom

Εεε δεν νομιζω, πρεπει να φτανει στο τελος του σιγα σιγα.
Jun 12 2011 02:08
Photo

Fandom → Zentsugi

Και 43 και 44 μαζί >.< και δεν το είχα πάρει χαμπάρι . Thnx , το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι θα βγάλουν γρήγορα το volume και μετά πάλι αναμονή .
Jun 11 2011 12:00
Photo

Zentsugi → Fandom

Εχει βγει το καινουργιο Hetakoi εδω και μια βδομαδα περιπου. Aν δεν το εχεις checkarei, do so.
Jun 11 2011 06:34
Photo

Fandom → Zentsugi

Ναι το ξέρω για όλες αυτές που ερωτεύεται αλλά έτσι όπως το πήγαινε μου έμοιαζε με το Love Hina με το οποίο δεν ξετρελάθηκα . Τα θέλω λίγο πιο normal , το Collage και το Hina ήταν λίγο παρατραβηγμένα . Μπα όχι το FMP το άκουγα από πολλούς και το είχα καιρό στα υπόψιν και απλώς τώρα το θυμήθηκα με την pic .
Apr 16 2011 00:50
Photo

Zentsugi → Fandom

Ναι ερωτευεται ποδια απο anime, κοριτσι με βαθια φωνη, κοριτσι με cat eyes, κοριτσι με big round ( + )( + ) και αργοτερα μια με slender waist. Και θα κανει τα παντα για να τα "προστατεψει" . Και αυτο ειναι απο τα δυνατα σημεια του manga καθως περιλαμβανει και Comedy ως γενος. Να αρχισεις το Full Metal Panic, αλλα ισως να μην ειναι αυτο που περιμενεις απο την pic. :/
Apr 16 2011 00:31
Photo

Fandom → Zentsugi

To Love Collage το είχα πετύχει πριν λίγο καιρό , είχα διαβάσει τα αρχικά chapters αλλά δεν με πολυενθουσίασε . Μου φάνηκε πολύ ''ψεύτικο'' , δεν ξέρω μπορεί να φτιάχνει πιο μετά (αλλά seriously wtf ? ερωτεύεται πόδια από anime ? :P ) . Χθες εμπνεύστηκα απο τ pic σου και έλεγα να ξεκινήσω το full metal panic , θα τσεκάρω και τα άλλα 2 που είπες .
Apr 15 2011 23:42
Photo

Zentsugi → Fandom

Αν ξεμεινεις απο τιτλους μπορεις να δεις αυτα: Girls Saurus (και Girls Saurus DX, το οποιο ειναι το sequel του), το Countrouble και το Ai Kora (Love Collage σε καποια site).
Apr 15 2011 23:22
Photo

Fandom → Zentsugi

Και στο site που σου είπα από το hobo πρέπει να ανεβάζει , απλώς είναι direct download οπότε δεν έχεις θέμα με seeders . Yeap και επειδή το καλό παραργεί να γίνει ψάχνω τώρα να βρω κανένα άλλο καλό .
Apr 15 2011 20:33
Photo

Zentsugi → Fandom

O "Hobo-1" ειναι scanlation group.. :D . Ε και σχεδον 0 seeders να εχουν τα torrents νομιζω πως τα 30 mb πανω κατω που ειναι καθε release θα κατεβουν γρηγορα ακομη και με 100kbps. On another notice, ναι τα καλα πραγματι αργουν, εξ' ου και "Το καλο αργει να γινει" ... :P
Apr 15 2011 17:19
Photo

Fandom → Zentsugi

Ναι είχα πέσει και εγώ τυχαία σε αυτό το site πριν κάνα δυο μέρες, νομίζω εκεί ανεβάζει ένας ''Hobo-1'' που τα ανέβαζε στο mangafox παλιά , αλλά είδα σχεδόν σε όλα τα torrents 0 seeders και απογοητεύτηκα . Πάντως 2 μήνες είναι πολλοί , ελπίζω να τα βγάλουν γρήγορα . Πφφ όλα τα καλά τα αργούν πια
Apr 15 2011 01:15