Community Status Updates
Zentsugi → Fandom
I get them straight from the source :orly:. Ζεστα ζεστα απο τους scanlators εδω: [URL]http://www.nyaa.eu/?page=torrents&user=83201[/URL]
Αλλα ναι εχουν καιρο να βγαλουν Hetakoi. Πρεπει να περιμενουν τα tankoubon
Apr 15 2011 00:53
Fandom → Zentsugi
Yeah σε online το έχουν σταματήσει πια . Έχω διαβάσει μέχρι το 41 από έναν που τα ανεβάζει εδώ [url]http://www.mediafire.com/chido#q57exymxltzqi,1[/url] αλλά επειδή έχει να ανεβάσει 2 μήνες τώρα έλεγα μπας κ υπήρχαν αλλού και άλλα . Εσύ που τα βρίσκεις ?
Apr 15 2011 00:09
Zentsugi → Fandom
Το Hetakoi αν θυμαμαι καλα ειναι περιπου στο 7μο με 9το volume στην ιαπωνια. Το θεμα ειναι οτι δυσκολα θα το βρεις σε online manga reader site πλεον. Αν θες link πες μου να σου δωσω κατ' ευθειαν στους scanlators που εχουν βγαλει μεχρι το chapter 41. Παρεμπιπτοντως αυτοι βγαζουν 2-3 chapters τη φορα.
On another note, η pic μου ειναι του Sagara Sousouke απο το Full Metal Panic.
Apr 14 2011 23:28
Fandom → Zentsugi
Aloha ... Απ' ότι θυμάμαι διαβάζεις Hetakoi έτσι ? Ξέρεις τι γίνεται με αυτό ? Βγαίνει ανά chapter ή ανά volume ? Αυτό δεν έχω καταλάβει :S Btw ποιος είναι αυτός στην pic σου ?
Apr 14 2011 21:01
Zentsugi → Wild Monkey
Για την Yoruichi.. *ahem* Ναι δεν εχω να πω κατι... τα ειπες ολα εσυ :D
Apr 10 2011 07:46
Zentsugi → Wild Monkey
ωστε την mizukage... sly boy. Ηappy kisses (υπαρχουν φημες οτι εκπνεει δηλητηριωδες και διαβρωτικο αεριο.) Αν πεθανεις θα ξερουμε γιατι τουλαχιστον. :D
Και απο που και ως που η Boa Hancock υπερτατο θηλυκο.. Εγω παντως δεν θα ηθελα καποια που καθε 3 και λιγο να γερνει προς τα πισω και κρυβεται πισω απο τα βυζια της δειχνοντας με, με ενα δαχτυλο ολη την ωρα.. :P
Apr 09 2011 18:41
D.Dragon → Zentsugi
Ε το όνομα το είχα βάλει παλιά..και εντάξει δεν χρειάζεται να ταυτίζεται το avatar και η υπογραφή μου με το username. Ούτως η άλλως με τον καιρό κατάλαβα πως ο Croc μου αρέσει περισσότερο ως χαρακτήρας..
Apr 05 2011 13:43
Zentsugi → D.Dragon
Μια απορια, γιατι ενω το ονομα σου ειναι D. Dragon ( Ο γνωστος φανταζομαι) εχεις avatar τον Crocodile? :P
Apr 05 2011 11:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed