Community Status Updates
Zentsugi → Yotsuba-chan
Τι ευχαριστεις? Ενα community ειμαστε.. Επιφανειακα τουλαχιστον γιατι.. *ahem* δεν ξερω αν πρεπει να στο πω, γιατι διακινδυνευω πολλα, αλλα
[SPOILER]Υπαρχουν σχεδια για world domination απου τους mods[/SPOILER]
Ελπιζω να κατανοεις τη βαρυτητα της παραπανω πληροφοριας και να μην διαρευσει παραπερα.
Jokes aside, πλεον δεν εχω αυτο το κολλημα με το Magic: The Gathering ωστε να ξαναρχισω να ασχολουμαι μιας και απαιτει αρκετα λεφτα. Ασε που ακομη να βρω καποιον που να ασχολειται.
Οσο για τη φιλοσοφια, οτι ενα κακο anime ειναι καλυτερο απο κατι αλλο, θα σου την καταριψω με 2 σειρες. Δες τα:
1) School days και
2) Gilgamesh
και πες μου αν δεν μετανοιωσες την ωρα και τη στιγμη που τα αρχισες
(και αν το κανεις μην με βρισεις μετα, δεν θα φταιω εγω :P)
Nov 10 2011 03:06
Zentsugi → Fandom
Σε εκανα add, αλλα ειδα στο match history σου οτι το τελευταιο ηταν τον Ιουλιο. Μαλλον εχει prob το list, αλλα ετσι για να σιγουρευτουμε σε ποιον server εισαι?
Nov 10 2011 02:55
Yotsuba-chan → Zentsugi
Ναι και εγώ τα ίδια με τα harem. Αν και αναλόγως τις διαθέσεις μου βλέπω και αντίστοιχο άνιμε προφανώς :) Ποτε ποτε θα θελήσω και τα spam/χαζά (βλ Hidamari Sketch ) :Ρ Και οπως συνηθίζω να λεω, έτσι και αλλιως ακόμη και ενα ασχημο άνιμε ειναι καλυτερο απο οτιδήποτε αλλο xD
Αwww~ ειναι κρίμα που δεν είχες να παιξεις με κάποιον, εγώ έχω αρκετούς ευτυχως.. Καλα, τώρα σε σχολή που είσαι ολο και κατι θα εχεις βρει..Δε γινεται.. :S Δηλ εγω πριν τη σχολη μου δεν νομιζω πως είχα ζωη :Ρ
Και λολ, οχι, δεν εχω ιδεα απο αυτές τις σειρές. Την Sliver Rebrth εχω ακούσει γιατι εχω φιλους παλιούς παικτες σαν εσένα αλλα ακομα ειμαι αρκετα n00b για να σχολιασω ^.^
Εγω Type 2 έχω προφανως (και σκοπευω να το κρατησω έτσι) και ασπρο-μαυρο. Και δυστυχως το ασπρόμαυρο θελει λεφτα για να πεις οτι θα το κανεις πολυ καλο =/ (οχι πως τα υπολοιπα δεν θελουν οπως ξερεις :Ρ)
(btw arigatou για το friend request ^.^ <3 )
Nov 09 2011 20:36
Zentsugi → Yotsuba-chan
Μην ανησυχεις για το spam. Αν σε ενοχλει, μπορεις να κανεις edit το post και να προσθεσεις κατι που θες. Εμενα προσωπικα ομως δεν με ενοχλει either way.
Δεν απορριπτω κατευθειαν τα anime που ειναι στυλ girlfriends and co. αλλα ξερω περιπου τι να περιμενω, οχι απαραιτητα ως story αλλα ως οπτικοακουστικο στοιχειο.
Οσο για το Magic: The Gathering, ειχα μεγαλο κολημα απο το γυμνασιο μεχρι και τις πρωτες ταξεις του λυκειου οπου και σταματησα να ασχολουμαι αφενος λογω των χρηματων που απαιτουνταν και αφετερου γιατι δεν ασχολιοταν κανεις αλλος γνωστος μου.
Να σου πω την αληθεια δεν πεταξα καμια τραπουλα ομως, τις εχω ακομα. Η πιο παλια που εχω πρεπει να ηταν απο τη σειρα Ravnica, αν και η μακραν αγαπημενη μου ηταν η Sliver Rebrth. I just love those Slivers. Παντα νικουσα :P .
Δεν ξερω τωρα αν καταλαβες γιατι μιλαω καθως αυτες ηταν αρκετα παλια.
Nov 09 2011 20:04
Fandom → Zentsugi
Τς τς τς υπάρχει και στο thread :p Αν έκανες add κανέναν Fandom δεν είμαι εγώ . Shadowdrizzt είμαι . Btw πες μου ποιο είναι το name σου για να πατήσω accept .
Nov 09 2011 19:17
Yotsuba-chan → Zentsugi
Λολ, εχεις απόλυτο δίκιο στο θέμα των anime με πολλά κοριτσακια, αν και γούστα είναι αυτά (οι πιο otaku φιλοι μου ειναι πολυ fan αυτών). Εμενα προσωπικα με κουραζουν αλλα εμαθα να μην τα απορριπτω κατευθειαν (ενω παλια το εκανα) Καποια εχουν αρκετα ενδιαφεροντες χαρακτηρες.
Απο αυτα που σου ειπα η αληθεια ειναι πως μονο το Baccano! το Shokanju και το N.H.K. μου αρεσαν αλλα ειμαι και σχετικα δυσκολη :Ρ (βασικά μισω τα harem, αν και εχω δει μερικα)
Οσον αφορα το magic :). Λολ, η αληθεια είναι πως και εγω ξερω μονο μια ακομη, αν και το οτι εισαι Θεσσαλονικη δεν βοηθαει (λογο πληθυσμου). Αν και απο την εμπειρια μου ειστε πολυ πιο ενδιαφεροντες χαρακτηρες και ψαγμένοι σε θεματα κουλτουρας, εχω απογοητευτεί απο τον γυναικειο πλυθησμο :Ρ (αν και δεν εχω γνωρισει πολλες ωστε να εχω αποψη :$ ) Παντως δυστυχως ακομα starter ειμαι και εγω, αν και εχω φαει τρελο κολλημα και εχω πολυ μελλον και πολλη σπαταλη λεφτων (προφανως εγω δεν τα θεωρω σπαταλη) xD
Nov 09 2011 17:02
Zentsugi → Yotsuba-chan
Οχι, καθολου. Ισα ισα ειναι καλο αυτο που κανεις.
Τωραμ για το baccano! το ξερω, αλλα δεν εχω ορεξη προς το παρων καθως εχω ηδη στη μεση 2-3 σειρες. Το Shuffle, σχεδον το ειχα ξεχασει αλλα σκεφτομαι να ειναι απο τις επομενες σειρες που θα δω.
Το Welcome to the N.H.K. εχω διαβασει το manga και δεν πολυεχω το στομαχι να δω κατι τετοιο προς το παρων.
Το Asu no Yoichi απο την αλλη μου ειναι αδιαφορο καθως τελειωσα το manga, μονο και μονο επεδη το αρχισα.
Οσο για το Shokanju, δεν θελω να αρχισω τετοια σειρα anytime soon.
Και το Hyakko, τετοια anime με ατελειωτα girl characters δεν ειναι του στυλ μου καθως με εκνευριζει αφανταστα το οτι στο 99% δεν ακουγεται ουτε μια κανονικη φωνη καποιες φορες σε ολοκληρα επεισοδια. Οπως και με το Azumanga Daioh οπου αγανακτησα με ολες αυτες τις high-pitched κραυγες.
Also, βλεπω στα interests Magic: The Gathering? Παιζει να εισαι η [S]πρωτη[/S] μονη κοπελα που γνωριζω που ξερει τι εστι αυτο.
Nov 09 2011 04:34
Yotsuba-chan → Zentsugi
Εριξα μια ματια στα ''plan to watch'' σου. Αν μου επιτρέπεις, παροτι δεν εχουμε προφανως την ιδια εμπειρια στα ανιμε (=/), σου προτινω να δεις οπωσδηποτε το baccano! (αφου σου αρεσε τοσο το Durarara! φανταζομαι ξερεις οτι ο ιδιος εχει γραψει τα light novels) το eve no jikan (movie) (εχει λιγες παραπανω σκηνες απο τη σειρα), το shuffle! (το ειχα δει μικρουλα αλλα θυμαμαι μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις) και το welcome to the N.H.K.. Εκπληκτικο. Αν και θα τα εβλεπες ετσι και αλλιως xP Ισως σου αρεσουν και τα Hyakko, Asu no Yoichi και κυριως Baka to Test to shokanju (αναρωτιέμαι πως και δεν το εχεις δει :) )
Ελπιζω να μην πειραζει που πηρα το θαρρος, ειμαι καινουρια εδω :3
Nov 09 2011 01:00
Zentsugi → Fallen_Mpougatsa
Good thing you did, because if you didn't I'd feel like I trolled myself.
Nov 09 2011 00:38
Fallen_Mpougatsa → Zentsugi
[QUOTE]Ναι και εγω τα παω καλα με τα παιδακια... Που και που παω εξω απο σχολεια και οταν περνανε τα κοριτσακια, "τσουπ" και γω πεταγομαι γυμνος μπροστα τους.[/QUOTE]
I lol'd.
Nov 08 2011 19:44
Zentsugi → Kenny
Δεν ηταν κατι συγκεκριμενο.. Μια συνηθισμενη προταση λιγων λεξεων..
Τελος παντων λιγη σημασια εχει προς το παρων, καλυτερα να μην το ζορισουμε
Oct 17 2011 15:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed