Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Λολ, ναι το ξερω πλεον αυτο με την αποσταση. :Ρ Βασικα , ναι , θεμελια μαλλον υπαρχαν (ααααμ... τα είχαμε 6 χρονια και περασε για σπουδες εκει) μα υπηρξαμε και εμεις θυματα της απόστασης ^.^ Ναι δεν το ξανακανω για κανεναν λογο :Ρ Παλουκακι μοιαζει και η δικη σου σχολη.. Αντε, καλη αντοχη και με τον (ν+2) (νομιζω σε πιανει, σωστα; ) Αν και μικρος εισαι ακομα, δεν θα εχεις προβλημμα αν παρακολουθεις. ^.^ Παντως, yak, καθολου του γουστου μου σχολη, αν και παλι καλυτερα απο θεωριτικες επιστημες xPPPP
Nov 11 2011 10:55
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Δεν εννοουσα αν δικαιολογειται ή οχι, αλλα επειδη ξερω (εκ πειρας) πως τα εξ αποστασεως δεν λειτουργουν στο τελος. Εκτος ισως αν ειναι για ενα μικρο χρονικο διαστημα ή υπαρχουν πολυ γερα θεμελια στη σχεση. I've been there too :/ Η σχολη μου ειναι μια περιεργη κατασταση. Λεγεται Διαχειρηση Περιβαλλοντος και Φυσικων Πορων (ΑΕΙ ειναι) αλλα επειδη υπηρχε σχεδιο για μετονομασια της σχολης σε τμημα Μηχανικων Περιβαλλοντος (Πολυτεχνειο) τα μαθηματα που κανω ειναι για το 2ο αντικειμενο. Τωρα για το τι διδασκομαι.. ενα θα σου πω, εχω στο δευτερο ετος μαθημα με ονομα Περιβαλλοντικη τοξικολογια και μεταλλαξιγενεση. Ο,τι και αν σημαινει αυτο. Αλλα περα απο την πλακα κανω κανονικα οπως στα πολυτεχνεια φυσικη χημεια και ολοκληρωματα και ετσι.
Nov 11 2011 08:47
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Η αλήθεια ειναι και εγω σε πρωτη μοιρα τα ειχα γι αυτο και τωρα τρεχω και δεν φτανω με την σχολη. Αληθεια, σε τι σχολη εισαι; Και ναι, λολ, τα εχω κανει αυτα τα πηγαινε-ελα για πρωην. Αλλα ηταν μακροχρόνια σχεση οποτε νομιζω πως καπως δικαιολογείται. :Ρ
Nov 11 2011 03:53
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Ωωω ναι, once you get on that train, it's hard to get off. Μια απο τα ιδια και γω, και το πρωι εχω εργαστηριο στις 11. Δηλαδη ειτε θα κοψω στη μεση τον υπνο ειτε δεν θα τον κοψω γιατι αν κοιμηθω μετα τις 8 δεν προκειται να σηκωθω να παω, ασε που δεν δικαιολογουνται και απουσιες. Χαχα βασικα εμεις θα επρεπε να ντρεπομαστε που δεν ειναι τα anime σε 2η μοιρα, αλλα η σχολη και λοιπα, αλλα θα το δεχτω γιατι τι να κανουμε τα αγαπαμε :D . Ναι σε καταλαβαινω, ειναι λες και ζουμε σε καμια απο αυτες τις χωρες που εχει 6 μηνες νυχτα... Ετσι πρεπει να ειναι με τους φιλους, λιγοι και καλοι. Ποτε δεν ημουν απο αυτα τα τερατα της παρεας, που τους πρηζουν 25 ωρες το 24ωρο για καφεδες και λοιπα. I like to keep it moderate. Και μια απορια: Πηγαινοερχοσουνα Θεσ/νικη- Αθηνα για εναν πρωην? 5-6 ωρες δηλαδη? Αν ειναι δυνατον. Αν και ενταξει η Θεσσαλονικη ειναι πραγματι μια πολυ ωραια πολη. Αν και ειναι το συναισθημα οτι ειναι μια πολυ καλη πολη να ζεις αλλα οχι να φοιτεις (κυριως γιατι ξοδευεις περιουσιες και ωρες στη μετακινηση).
Nov 11 2011 01:01
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Οχι εγω δεν εμπαινα σαν quest, απλα οτι googlara, τσουπ, μπροστα μου πεφτατε και συζηταγατε το θεμα. ^.^ Προσφατα αποφασισα πως μιας και δεν εχω πολλους φιλους και περναω πολλες ωρες στο σπιτι ας δοκιμασω το forum. :3 Ναι, αν περασεις απο Αθηνα πες, σοβαρα. :) Εγω πηγαινοερχομουν συχνα Θεσσαλονικη λογο ενος πρωην αλλα δεν νομιζω να ξαναπερασω συντομα για κανα λογο :3 Παντως μου λειπει η Θεσσαλονικη, πανεμορφη.. Εδιαφερον Epiloque (οχι πως δεν το περιμενα -.-') θα το δω συντομα. Αν και τελευταια ειμαι πολυ απασχολειμενη με σχολες/πτυχεια κλπ και εχς αφησει λιγο σε 2η μοιρα τα ανιμε =/. Ντρεπομαι λιγο που το λεω :Ρ Εξου και γτ ξενυχταω ^.^ Για να τελειωνω καμια σειρά Ναι το ξενυχταω γενικα και γ αυτο την επομενη μερα στη σχολη δεν καταλαβαινω διαφορα ολοκληρωματος και παραγωγου απο την νυστα. -.- Εχω πολυ καιρο να κοιμηθω ενω εχει σκοταδι εξω xD Αλλα να, χθες κοιμηθηκα στις 5. Βελτιωση :3 Εσυ btw σπουδαζεις τπτ; Also (teh game), ναι animedb χρησιμοποιω γενικα αλλα ξερεις, παλιες κακιες συνηθειες -.-. Το animelist τωρα το εμαθα απο σας <3
Nov 10 2011 21:07
Photo

OdyMonaxos → Zentsugi

Αυτή η τελευταία ώρα ύπνου μετά το ξενύχτι και πριν τη δουλειά είναι σαν το bankai . Αν δεν είσαι ο πρωταγωνιστής, σου παίρνει 10 χρόνια να τα καταφέρεις και μερικά ακόμα να την τελειοποιήσεις.
Nov 10 2011 08:41
Photo

Zentsugi → OdyMonaxos

Και σιγουρα δεν προσελαβε τον σκηνοθετη της ταινιας επειδη δουλεψε στο Idolmaster. Ευχαριστω, αν και μαλλον θα κοιμηθω καμια ωρα. Η ετσι λεω, γιατι κατα 90% αν πεσω μια ωρα μονο δεν θα ειναι.
Nov 10 2011 08:27
Photo

OdyMonaxos → Zentsugi

Σε σβηστό, αλλά ακόμα καυτό, μάτι κουζίνας. Ο #$%^&*( δουλεύει. Τρελά. Τον κόσμο. Τα παίρνει απ' το περιοδικό, απ' τα tankobon και είναι και θα τα παίρνει και απ' το ταμείο ανεργίας. Πάλι σε μένα το γραψα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ. Την κάνω ρε, καλή συνέχεια στο ξενύχτι
Nov 10 2011 08:22
Photo

Zentsugi → OdyMonaxos

Αα ναι μπορει να ζηλεψει ο Miura γιατι δουλευει σαν αλογο ο καημενος.
Nov 10 2011 08:16
Photo

Zentsugi → OdyMonaxos

Εεε ολοι τα περναμε αυτα.. Περιπενω να ανοιξει η γραμματεια της σχολης να παρω το βιβλιαριο μου γιατι επρεπε να κανω κατι εξετασεις ενα μηνα πριν αλλα βαριομουν και το ξεχνουσα XD Πως τα καταφερες να καψεις το χερι σου? Αν δεν φορας τσαλακωμενα δεν εισαι φοιτητης :P
Nov 10 2011 08:11
Photo

OdyMonaxos → Zentsugi

Πάνω κάτω το ίδιο. Έχω παράδοση στις 8 30 (είμαι μια ώρα πίσω) και έχω τρελάνει τα ωράρια μου εδώ και 2 3 μέρες, που ξενύχταγα όταν είχα κάψει το χέρι μου. Χτές δεν μπορούσα να κοιμηθώ με τίποτα, ξεράθηκα στον ύπνο στις 8 και έχασα και τις 2 παραδόσεις της Τετάρτης. Τουλάχιστον σήμερα σκότωσα κάποια ώρα σιδερώνοντας αλλά το βαρέθηκα. Στο μεταξύ κοιμάμαι όρθιος. Την απάντηση την πόσταρα σε μένα.
Nov 10 2011 08:06
Photo

Zentsugi → OdyMonaxos

Οχι εχω κατι αϋπνιες τις τελευταιες μερες και δεν μπορω να κοιμηθω. Και επειδη εχω μια δουλεια στις 10 προσπαθω να το παρω σερι αν και η βαρεμαρα δεν βοηθαει :/ εσυ?
Nov 10 2011 07:53
Photo

OdyMonaxos → Zentsugi

Άξιος ρε, 8 το πρωί ποστάρεις. Δεν είμαι ο μόνος που κάθεται και σερφάρει εδώ τέτοια ώρα. Από ξενύχτι ή τώρα ξύπνησες;
Nov 10 2011 07:48
Photo

Zentsugi → Yotsuba-chan

Χμμ ναι εισαι μια απο τους πολυαριθμους ντροπαλους guest που δεν δημιουργουν λογαριασμο (πρωην ντροπαλη πλεον :D). Το ιδιο και ενας φιλος μου. Εμπαινε ως guest για κανενα χρονο πριν γραφτει. Εγω παντως, την ιδια μερα γραφτηκα. Αν με φερει κανενας ανεμος προς Αθηνα μερια θα σε ενημερωσω. Πλακα-πλακα εχω να πατησω σε Καισσα χρονια τωρα. Χμμ ναι το Kara no Kyoukai: Epilogue, βγηκε περυσι καπου ενδιαμεσα στη χρονια. Ειναι, οπως λεει και ο τιτλος, ενας επιλογος ουσιαστικα στην ιστορια. Δινονται καποιες εξηγησεις, αν και παρα πολυ φιλοσοφικες σε σημειο που ισως χρειαστει να το ξαναδεις για να τα καταλαβεις ολα. Επισης μπορω να πω πως αυτο που πηγε να κανει στη σχεση του Kokuto με τη Shiki (δεν θελω να πω παραπανω) δεν μου αρεσε τοσο, αλλα δεν μου αφησε ασχημη εντυπωση. Ειναι και μικρο. 20 λεπτα αν θυμαμαι καλα. If you don't like it, you can always delete it from your memory is what they say. Υ/Γ: Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις πηγες εξειδικευμενες για anime για νεα ή πληροφοριες για το θεμα (myanimelist ή anidb) καθως το wikipedia συμπληρωνεται απο τον καθενα , και μπορει να ειναι ελλιπη τα αρθρα. Υ/Γ 2: Οκ, δες αυτα που σου ειπα και μπορει και να μου κοψεις και την καλημερα μολις τα τελειωσεις :P Υ/Γ 3: Βλεπω το ξενυχτιζεις..
Nov 10 2011 07:27
Photo

Yotsuba-chan → Zentsugi

Χμμ...ναι το γνωρίζω. Νομιζεις οτι είναι τυχαίο πως γράφτηκα τώρα στο forum ενω το γνωρίζω 3-4 χρονια; Φυσικα και οχι. Φήμες είχαν αρχίσει να διαρέουν xD Κριμα που το αφησες.. Αν περασεις ποτε απο Αθηνα πες να συναντηθουμε σε καμια Καισσα και ας παιξεις με το παλιο σου Deck ^.^ Type 1 FTW Λολ, ναι, προφανως τα έχω ακουστα και τα 2 και δεν ειχα σκοπο να τα δω αλλα τωρα με εψησες xPP ps. να σου πω ρε συ, όταν είχα ξεκινήσει να δω το ''kara no kyoukai'' , συμβουλευτηκα οπως παντα πρωτα την αγαπητη wikipedia και δεν με ενημερωσε καθολου για το ''Kara no Kyoukai: Epiloque'' και το ειδα στα watched σου πρωτη φορα και ημουν wut. Τι εστι; :S
Nov 10 2011 03:26