Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Zentsugi → Battlemage

Εεε περιπου τοσο, αν και δεν εχει τοσες αποστολες οσες ειχε το 2. κυριως στην εξερευνηση πλανητων για War Assets θα φας την ωρα σου. Επισης θα σε συμφερε να κανεις Import Καποιον χαρακτηρα απο το Mass Effect 2. Αν δεν εχεις χαρακτηρα πανε σε αυτο το site: [URL="http://www.masseffect2saves.com"]Mass Effect 2 - Masseffect2saves.com[/URL] οπου εχει καταχωρημενα save files και γραφει και επιλογες που εχουν κανει. Αν και το κυριο στοιχειο που μετραει "σοβαρα" στο 3 ειναι το αν κρατησες η κατεστρεψες τη βαση των Collectors. Επισης οταν κανεις Import, ο ρολος/εμφανιση του χαρακτηρα δεν μετρανε, μιας και μπορεις να τα αλλαξεις (αν ο καινουργιος ομως ειναι του ιδιου ρολου στο ΜΕ 3 οπως στο 2, θα ξεκινησεις με τα skills που ειχες ανεβασει στο 2.
Μάρ 20 2012 11:02
Φωτογραφία

Battlemage → Zentsugi

Κατάλαβα. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Άρα εμένα θα μου πάρει άνετα 30 ώρες γιατί πάντα θέλω να κάνω και όλες τις δευτερεύουσες.
Μάρ 18 2012 23:31
Φωτογραφία

Zentsugi → Battlemage

Εεε αναλογα ποιο τελος θελεις να δεις. Την πρωτη φορα μου πηρε 15 ωρες, αλλα για ενα "καλο" τελος θες τουλαχιστον 25. Εχεις εναν δεικτη, το Effective Military Strength και θες 4000 και πανω για το καλο τελος αλλα εγω την πρωτη φορα ειχα μετα βιας 2300. Παρεπιπτωντως το game το κατεβασα στις 7 του μηνος (1 μερα μετα που βγηκε) και το τερματισα 3 φορες. Και 1 φορα το 2 για να κανω κατι συγκρισεις.
Μάρ 18 2012 20:54
Φωτογραφία

Battlemage → Zentsugi

Πότε πρόλαβες και το τερμάτησες το Mass Effect 3; :P Θυμάσαι πόσες ώρες περίπου σου πήρε; Όχι τίποτα άλλο έχω ακούσει πολλά και πραγματικά θέλω να δω τι στο καλό γίνεται στο τέλος.
Μάρ 18 2012 00:39
Φωτογραφία

Zentsugi → Putin

Ναι ισχυει, αλλα δεν υπηρχε καποιο spoiler σε αυτα που ειπα. Εκτος αν στοιχεια ενος χαρακτηρα θεωρουνται ως spoiler, πραγμα που δεν νομιζω. Αν κατι ηταν λαθος ειναι το οτι συζηταμε για το Kizumonogatari σε thread του Nisemonogatari.
Φεβ 24 2012 23:45
Φωτογραφία

Putin → Zentsugi

Βρε φίλε θα ήταν όμορφα αν επισήμανες πότε μιλάς για το Kizumonogatari/οποιοδήποτε άλλο monogatari στο θρεντ του Nise, μιας και ανοίγω σπόιλερς ελεύθερα νομίζοντας πως θα μιλάτε για το τελευταίο. Δε σποϊλεριάστηκα, με το που είδα Kizu το έκλεισα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Φεβ 24 2012 01:49
Φωτογραφία

Zentsugi → jiohnis

Ναι η σειρα ειναι σκετο γελιο.. Η profile pic ειναι απο το Full Metal Panic. Οσο για τη nude photo στο AMV μπορει να ηταν στο anime censored και αυτο που εβαλε στο AMV να ηταν απο καποια uncensored edition, ή ακομη και photoshop[COLOR=Black].[/COLOR]
Ιαν 31 2012 15:06
Φωτογραφία

jiohnis → Zentsugi

Μόλις τελείωσα Nyan Koi και ήταν τέλειο ! Έχει τρελό γέλιο αυτή η σειρά ! Επόμενη ερώτηση : από ποιο anime είναι η profile picture σου ? :P PS. Αυτή τη nude φωτό που δείχνει στο AMV δεν την είδα στο anime !
Ιαν 30 2012 20:46
Φωτογραφία

Zentsugi → Yotsuba-chan

Οχι, η αληθεια ειναι οτι το ειχα δει και ειχα την εντυπωση οτι ειχα απαντησει αλλα μαλλον θα το ξεχασα (I'm that kind of klutz). Θα ειχα και κανενα αλλο tab ανοικτο και θα το ξεχασα τελειως. Μαλιστα μου το εστειλες 2 φορες το pm. Ε καλα ειναι τα mindless anime μια στις τοσες, περνας την ωρα σου και κανεις rehabilitation μετα απο μεγαλα shock τυπου School Days, αλλα και βαρυτερες σειρες οπως Code Geass. Και εγω αρχισα το Phi Brain (μετα απο μια αρκετα μεγαλη παυση σε σειρες λογω του παιχνιδιου Shogun 2 Total War, το οποιο και συνεχιζω να καιω. Google it) χτες και περναω την ωρα μου γιατι προς το παρων μονο ευχαριστο ειναι. Anw, να περιμενεις πως στο 90% των κριτικων που ασκω σε anime που εχουν τελειωσει ειναι τραγικα on-mark. Λεγοντας αυτο, να σου συστησω και το Gilgamesh το οποιο, ειτε το πιστευεις ειτε οχι, ειναι ακομη χειροτερο απο το School Days. Οποτε I challenge you να το δεις ολοκληρο και να μην παρεις την εξοδο του δειλου και το κανεις drop. A series only the bravest of Otakus have managed to complete without being consumed by insanity and in some cases resulting even in death. So.. what will you do? 26 episodes of brain mushing. Will you survive.. or?
Δεκ 06 2011 06:33
Φωτογραφία

Yotsuba-chan → Zentsugi

Χμμ, σου ειχα απαντησει πριν αρκετες μερες μεσω private για να μην γεμιζουμε και των 2 τα profile με spam, αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν πηγε ποτε :hihi2: (γιατι ξερω οτι απαντας οποτε μου εκανε εντυπωση που δεν ειχα reply :blush2:)
Δεκ 01 2011 16:57
Φωτογραφία

Zentsugi → Fandom

Αα ετσι εξηγουνται ολα. Εγω στον EU West παιζω γι' αυτο δεν σου εχει βγαλει το request. Κριμα τοτε :/
Νοέ 23 2011 18:01
Φωτογραφία

Fandom → Zentsugi

Λίγο αργό reply (το είχα ξεχάσει τελείως) , στο nordic είμαι και δεν με έχεις κάνει add .
Νοέ 23 2011 11:50
Φωτογραφία

Zentsugi → Yotsuba-chan

Sorry για την καθυστερημενη απαντηση, αλλα δεν ειχα internet για καμια βδομαδα.. :/ Ε μην νομιζεις οτι και εγω ασχολουμαι με Visual Novels πολυ, απλα εχω παιξει το Tsukihime, το Kagetsu Tohya (κατι σαν sequel στο Tsukihime) και το Fate/Stay Night. Δοκιμασα και το Umineko no naku koro ni αλλα ειναι τραγικο το art (στα πρωτα episodes τουλαχιστον γιατι νομιζω ειναι στο 7 τωρα) και θελει και λιγο μπερδεμα με την εγκατασταση οποτε το εχω απλα και καθεται μονο του σε ενα φακελο. Περα απο αυτα δεν εχω ασχοληθει με τιποτε αλλο (κυριως γιατι ειναι χρονοβορα). Παντως αν θες να παιξεις το Fate/Stay Night VN να ξερεις εχει και patch με φωνες (τα σπαει). Α και προφανως, αξιζει και με το παραπανω.
Νοέ 20 2011 19:06
Φωτογραφία

Yotsuba-chan → Zentsugi

Χαχαχα σωστα, τελος του κσμου.. Αρα δεν χρειαζεται να δωσω καν μαθηματα. :3 Μαρεσει. Απλα πρεπει να προλαβω να δω οσα περισσοτερα ανιμε μπορω Ο_Ο Εχω τοσα ακομα Ο_Ο Εγω η αληθεια ειναι πως εχω προβλημα και να παρακολουθω και να διαβαζω. Απλα απο τα δυο προτιμω το να παρακολουθω.. Αν και το δυσκολο ειναι να πεισω τον εαυτο μου να βγει απο το σπιτι :sigh2:. Για λιγα πραγματα προτιμω το εξω. Εξω κακο, μεσα καλο :3 Α μιας και σε βρηκα και ασχολεισαι και με αυτα :blingeye2:. Ανεφερες σε ενα post σου visual novels. Εχεις κανενα καλο να προτινεις? Εχω παιξει λιγα οποτε ελευθερα, μην σκεφτεσαι αν ειναι γνωστο (μονο Yume Miru Kusuri: A drug than makes you Dream, Tsukihime kai Crescendo) Δεν εχω παιξει ακομα του Fate/stay night (lol δεν εχω ιδεα γιατι). Αξιζει; (Ευχαριστω :3 )
Νοέ 13 2011 23:03
Φωτογραφία

Zentsugi → Yotsuba-chan

Ααα highschool sweethearts.. Ε ειδικα σε αυτη την ηλικια δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα αυτες οι καταστασεις. Ναι η αληθεια ειναι οτι η σχολη ειναι ψιλοπαλουκι. Ειδικα για τη βαση που εχει. Εγω δεν εχω προβλημα να τα παρακολουθω, απλως δεν ειμαι απο αυτους που θα κατσουν ευκολα να διαβασουν δυστυχως :/ Ειναι και 5 χρονια.. Για το ν+2 δεν ξερω, μιας και στο τελος αυτης της χρονιας (2011-2012) θα εχω συμπληρωσει 2 ετη σπουδων, απ' οτι ειδα νομιζω ισχυει ακομη το 2ν. Δηλαδη 10 χρονια. Ε τι νοημα εχει να τα σκεφτομαστε ολα αυτα? Αφου το 2012 θα ερθει το τελος του κοσμου :P
Νοέ 11 2011 16:50