Jump to content

Community Status Updates

Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316

Welcome!^^ Eida to Rethymno k se ekana add!Kegw apo rethymno eimai!^^
Feb 04 2011 15:57
Photo

Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~

thx g t req!
Feb 04 2011 13:26
Photo

Kamui → Sabaku316

Oπως εχω πει και στο thread μου,το Shu ειναι το αγαπημενο μου βασιλειο,οχι επειδη συμφωνω με τις ιδεολογιες του liu beι,αλλα μ'αρεσει πολυ το στυλ και η προσωπικοτητα των officers. Περα απο τους five tiger generals,λατρευω τους Guan Xing και Ζhang Bao,οπως και τους πρωην officers του Liu Zhang,oπως Υan Yan και Fa Zheng. Για το 7 δεν ξερουμε παρα πολλες πληροφοριες περα απο αυτα που εχω γραψει στο θρεντ μου. You can visit there. Απο τη μια κανουν πιο σιγουρα βηματα οσον αφορα το setting kai to game play,αλλα εξακολουθουν να παραμελουν καποιους βασικους generals,βαζοντας στη θεση τους ανουσιες γυναικες.Τι να πει κανεις...
Feb 01 2011 17:35
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Σε ευχαριστώ!Θα ψάξω και θα σου πω!
Feb 01 2011 16:38
Photo

Sabaku316 → Kamui

Αλήθεια ειναι οτι με τισ άλλεσ σειρές δεν ασχολήθηκα αν και μου μένει μια περιέργια ακόμα γιατι μικρός δεν ήξερα και καλα αγγλικά και έπαιζα πιο άπλα παιχνίδια...Εγώ θα πω Gan Ning, Lu Bu, Xiahou Dun, Cao Pi!! Βλέπω πάντως ότι κυρίως σε Shu είσαι εσύ... Για το 7 δεν έχω ψάξει τίποτα αλλά δεν το περιμένω και ανυπόμονος...
Feb 01 2011 16:36
Photo

ichigo13 → Sabaku316

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι splatter fan όμως ξέρω ότι το High School of the Dead είναι ωραίο splatter και καινούργιο.Εγώ πιο πολύ σκέτα horror ξέρω, χωρίς splatter. To Monoke είναι ωραίο από anime και από manga μου άρεσε το Uzumaki, αν και manga θα σου πρότινα να το διαβάσεις είναι το πιο mindfuck που έχω δει ποτέ μου xD!!
Feb 01 2011 16:29
Photo

Kamui → Sabaku316

Για το 6 τα ιδια ακριβως θα σου ελεγα κι εγω. Δεν μπηκα καν στον κοπο να το παιξω, γιατι κρινοντας απο τις απειρες πληροφοριες που εχω δει και εχω διαβασει γι αυτο,μου φενεται απλα απαισιο. Cloned movesets,παραμελημενοι χαραλτηρες,γελλοιες στολες... Το μαρτιο βγαινει και το 7,και ανυπομονω να το παιξω. Αν και δεν νομιζω να καταφερει να φτασει ποτε το μεγαλειο του 5,αλλα φενεται να ειναι μια καλη προσπαθεια anyway. Aπο αγαπημενους χαρακτηρες,τι να σου πω... Επειδη οταν το παιζαμε χωρισαμε τους χαρακτηρες με τον αδερφο μου μισους-μισους,δεν καταφερα να δεθω τοσο με ολους,και μαλιστα τους πιο ωραιους. Αγαπημενοι μου ομως ειναι οι:Ma Chao, Zhang Fei, Liu Bei,Wei Yan, Sun Ce,Pang De,Cao Pi,και αλλοι(σχεδον ολοι βασικα):rolleyes:. Επειδη εγω επεκτηνα την κατασταση και σε αλλα παιχνιδια οπως Kessen,Dynasty Tactics,ROTK.. καταφερα να δεθω περισσοτερο και με αλλους χαρακτηρες που δεν ειναι playable στο DW (αν και σιγουρα θα'πρεπε),και ισως να μην τους ξερεις τοσο καλα.
Feb 01 2011 16:26
Photo

Sabaku316 → Kamui

Καλή φάση!!!Και γώ με το 3 ξεκινησα στο PS2 και αγαπημένο μου της σειράς είναι το 5. Πολλές αναμνήσεις γενικά αυτο το παιχνίδι με τον κολλητό μου,είναι έπος.Ωστόσο το 6 με πέταξε απο τα σύννεφα κ έχω παρατήσει την σειρά εκεί... Το HOMAM 3 το παίζω απο μικρό παιδί και ακόμα και τώρα παίζω πάλι με τον κολλητό μου κανα σενάριο για το ξεκαύλωμα!! Θέλω να μου πεις αγαπημένους χαρακτήρες DW...!
Feb 01 2011 16:09
Photo

Kamui → Sabaku316

Greetings. Μολις ειδα τα λογια σου στο currently playing video game,που εξηγουν και το friend request. I could never deny such a thing from a fellow dynasty warriors fan. Κοιτα,ο κοσμος δε νομιζω να παιζει heroes of might and magic πια,παιζω εγω ομως. Το heroes chronicles warlords of the wasteland(spin off του 3),ηταν απο τα πρωτα πραγματικα καλα παιχνιδια που επαιξα για PC. Oσο για το Dynasty warriors,ειναι το παιχνιδι που μου αλλαξε τη ζωη και με εκανε το Rotk freak που ειμαι τωρα.Αρχισα απο το 3,πρωτο μου παιχνιδι για PS2,εγω 6 χρονων.Επειτα αρχισε να γινεται ολο και καλυτερο,και να ασχολουμαι ολο και περισσοτερο με συσχετιζομενα παιχνιδια. Αμα θες να πεις οτιδηποτε που να σχετιζεται με αυτο,θα μπορουσες να γραψεις και στο thread μου. Αυτα προς το παρον.Τα λεμε οποτε θες.:hi:
Feb 01 2011 15:48
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Ε νομιζω το συγκεκριμενο κομματι ειναι ολο το αλπουμ, εκτοσ αυτου ειναι ενα κλασσικο soundtrack...Έχεις να προτείνεις μήπως κανα Horror/Splatter Anime?
Feb 01 2011 13:20
Photo

ichigo13 → Sabaku316

Εγώ 4-5 χρονια περίπου ασχολούμαι και μπορώ να δω το οτιδήποτε αρκεί να μου αρέσει η υπόθεση.Από Romance μέχρι sports anime. Xax το soundtrack το αγόρασα από το Amazon.Είναι αρκετά καλό, αν και δεν θυμίζει ακριβώς τα άλλα albums των Daft Punk, γιατί είναι soundtrack, άλλος είναι ο σκοπός του.Παρόλλα αυτά μου αρέσει, ειδικά το Derrezed xD
Feb 01 2011 13:08
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Δεν την ξερω...Γενικά παρέα κάνω κυρίως με παιδιά από το ΤΕΙ οπότε...Σταύρος εγώ,χάρηκα και πάλι!Anime βλέπω τρία χρόνια τώρα συστηματικά και γενικά δεν πιστέυω ότι ξ'ερω και τα άπειρα...Είμαι αρκετά προκατελλημένος απέναντι σε κάποια είδη.Γενικά λατρεύω τα mindf**κ γιατί με βάζουν κ σκεφτομαι και νομίζω αυτός είναι ο σκοπός της τέχνης γενικά...Εσυ? Επίσης, πως σου φάνηκε το soundtrack του Tron?
Feb 01 2011 12:23
Photo

ichigo13 → Sabaku316

A...ωραίος ναι καλά με Daft Punk έχω μεγάλο κόλλημα. Hmm , ψυχολογία ε??Εχώ μια φίλη Αγγελική Γουσγούλα λέγεται, νομίζω εκεί είναι, δεν ξέρω αν την γνωρίζεις... Μάλίστα και με anime πως τα πας :P...?? Πόσο καιρό ασχολείσαι?? Btw λέγοαμι Δημήτρης χάρηκα :)
Feb 01 2011 02:17
Photo

Sabaku316 → Emmanouela

Hey!!Είχες πάει Clutch η' μιλάμε για κάτι άλλο σε Clutch?
Feb 01 2011 01:52
Photo

Sabaku316 → ichigo13

Και γω απο Αθήνα είμαι κανονικά, Κορυδαλλό!Επίσης Daft Punk λατρεία!Από κει σε τσέκαρα!Είμαι ψυχολογία 2ο έτος...
Feb 01 2011 01:47