Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Suicide girls ε? Τυχαία την βρήκα, είναι μονταρισμένη από μια φώτο της Jane Doe Suicide.Αυτές είναι κοπέλες anyway...
Feb 23 2011 20:32
Photo

Gilmaru → Sabaku316

ΑαΑαΑα που βρήκες την εικόνα στο signature?? :nbleed:
Feb 23 2011 19:28
Photo

Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316

Okay then tha perimenw na akousw gnwmes molis deis ena apauta! Kai an pote theliseis na deis k kana yaoi egw eimai edw!:hahaha: Den kanei tipota!^^
Feb 13 2011 00:35
Photo

Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~

θα έχεις νέα μου λοιπόν μόλις δω κάποιο από αυτα!Σ'ευχαριστω!
Feb 12 2011 12:24
Photo

Well an thes mindfuck sigoura des to lain h to higurashi no naku koroni p einai fovera alla eidika to lain einai pragmatiko mindfuck!! Kamsamnida!!XD
Feb 12 2011 10:37
Photo

χαχα και γω! Μια χαρα σε κόβω...Εχεις να προτείνεις κανα mindfuck ανιμε καλο μηπως? Επίσης καλή επιτυχία με την Κορέα!:riiight:
Feb 11 2011 20:01
Photo

Thanks elpizw na perasame k oi duo kamposa! Loipon apo auta p saresoun mono code geass exw dei to opoio htan fovero k einai kmena apo tagaphmena m oso gia naruto bleach k one piece exw dei ligo apo to kathena alla genika dn eimai fan twn ateleiwtwn anime opote ta parathsa meta apo ligo an k bleach htan kalo k to naruto m arese genika. Emena agaphmena einai to rurouni kenshin p htan k to prwto m ever, death note, elfen lied, serial experiments lain, nana, the higurashi series kai meta yaoi k shonen ai me ta agaphmena m na einai stathera to loveless, junjo romantica k to okane ga nai. Auta! Ante kai kalh epituxia me thn iapwnezoula s!!XD
Feb 11 2011 10:15
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Αντέχεις και βλέπεις και τα fillers??? Εγώ τα έχω κόψει, χαλάνε όλες τις σειρές πολύ πιστεύω.. Το έχω ακούσει το Code Geass, μπορεί κάποια στιγμή να του ρίξω μια ματια.
Feb 10 2011 17:18
Photo

Ε ναι ο καθένας στον τόπο του μετα την εξεταστική! Σου ευχομαι και σενα καλα αποτελέσματα λοιπόν! Εγώ ξεκίνησα με αμερικάνικα κομικ η αληθεια ειναι και έφτασα να βλέπω ανιμε και να διαβαζω μανγκα...Λατρέυω και gω τιw γιαπωνεζούλες αλλά κάποτε και θα παντρευτώ με το ζόρι μία τους! Αγαπημενα θα πω Code Geass πάνω απόλα...Μετά παρακολουθώ σταθερά One Piece,Naruto k Bleach (και στα μανγκα) αλλά επειδή ακριβώς είναι ατελειώτα δεν μπορώ να τα βάλω στα πλαίσια αγαπημένων... Πάντως πανω από αυτά Naruto!! U?
Feb 10 2011 16:55
Photo

Well σ ευχομαι στην επομενη να τας πας καλυτερα! Και εγω δεν ειμαι σιγουρη βεβαια αν τα πηγα τοσο καλα οσο λεω οπου ναναι π θα βγουν αποτελεσματα θα μαθω. Mολις εφυγες ηρθα γω Ρεθυμνο κ ξανα Ηρακλειο σαββατοκυριακο. Το παρατηρησες ε? Αν κ αρχισα απο τα anime κ τα manga μετα πηγα στην μουσικη πρωτα jrock και τωρα kpop κ kindie και μετα συνειδητοποιησα πως δεν υπαρχουν τετοιοι κουκλοι εδω και τωρα λεω να μεταναστευσω κορεα!xD U? Fav animes?
Feb 10 2011 11:45
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Εγώ έχω κολλήσει με σειρές τελευταία (αμερικάνικες) και έχω αφήσει λίγο τα ανιμε... Ωστόσο κάθε βδομάδα βλέπω τα καινουργια One Piece,Bleach,Naruto k Fairy Tail... Πάντως αγαμημένο ανιμε εδω και 2 χρόνια είναι το Code Geass και αν δεν το έχεις δει στο προτείνω!
Feb 10 2011 09:58
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Γενικά δεν βλέπω πολύ συχνά και αυτά που μ' αρέσουν είναι από διαφορετικά είδη και στυλ. Από shounen μ' αρέσει το Naruto και το Rurouni Kenshin (το manga μου αρέσει περισσότερο όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις). Γενικότερα από άλλα είδη μου αρέσουν πολύ τα Mononoke, Ergo Proxy και άλλα. Κυρίως με νοιάζει το περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον και όχι τόσο το είδος, αλλά πάλι δεν έχω ούτε εκεί κάποια standards. Θέλω όμως, ακόμη κι αν βλέπω ένα άνιμε απλώς για διασκέδαση να υπάρχει έστω κάτι που να βρίσκω ενδιαφέρον στην πλοκή ή τους χαρακτήρες. Τώρα τελευταία έχω καιρό να αρχήσω καινούργια σειρά ανιμε. Εσύ με ποιά ασχολήσε?
Feb 09 2011 18:05
Photo

Ε ναι,βασικά και απο Κορυδαλλό που είμαι είναι γεμάτο αλλά τουλαχιστον δεν με κοιτάνε σαν εξωγήινο... Εγώ σήμερα τελείωσα και ανεβαίνω Αθήνα για κάτι υποχρεώσεις και θα ξανακατεβω Τριτη...Στην εξεταστική τα πήγα σκατά πάντως!Η πρώτη τόσο fail εξεταστική... Βλέπω major crush με ιαπωνική κουλτούρα ε? Πως και τόσο βαθιά?
Feb 09 2011 17:24
Photo

Sabaku316 → Gilmaru

Και είναι! Με τι ανιμε ασχολήσε λοιπόν?
Feb 09 2011 17:20
Photo

Ναι την ξερω φατσικα τα λυκεια μας ηταν διπλα διπλα κ ειχανε την ιδια αυλη βασικα γιαυτο!ΧD Well εισαι απο μεγαλη πολη ισως γιαυτο κ να προτιμας πολεις σαν το ρεθυμνο εμενα παλι δεν θα με χαλαγε καμια αθηνα η θεσαλονικη μια ζωη σε μικρη πολη αλλα περασα ηρακλειο τελικα. Ελα αστειευεσαι γιατι τετοιος σαματας επειδη εχεις τζιβες..η αληθεια ειναι οτι ρεθυμνο δεν πολυ υπαρχουν οι τζιβες οσο ημουνα γω τουλαχιστον κ οι καγκουρες σιγουρα θα τις ειδαν τις δικες σ με στραβο ματι!:p Τι να πει κανεις καγκουρες ειναι τι να περιμενεις απο αυτους οεο? Μμ καλα μωρε εγω τελιωσα κ περιμενω αποτελεσματα ελπιζοντας για το καλυτερο u?
Feb 08 2011 23:51