Community Status Updates
Sabaku316 → Gilmaru
Ευχαριστώ! Βασικά είναι ένας κινέζικος τρόπος διατύπωσης προφητειών και λένε πώς είναι αλάθητος!!
Feb 08 2011 20:20
Gilmaru → Sabaku316
Να μην σε στεναχωρώ, αλλά αν δεν ξέρεις πως βαθμολογεί ο καστελλάκης μην έχεις και πολλές ελπίδες αν είναι στο τσακ.. αλλά μακάρι να ξεμπέρδεψες! Γενικά κι αυτός είναι πολύ καλός στο κλάδο του και στα μαθήματα επίσης είναι πάντα πρόθυμος να σε βοηθήσει να καταλάβεις αυτό που λέει, αλλά δεν χαρίζεται στην βαθμολόγηση καθόλου.
Ο Δαφέρμος έχει απίστευτες γνώσεις, ακόμη και για πράγματα που δεν θα περίμενε κανείς. Και γενικά διευρύνει τις γνώσεις του και το ενδιαφέρον του συνεχώς. Από ότι θυμάμαι είχε κάποιο ενδιαφέρον πάνω στις ασιατικές κουλτούρες, και σε σχέση νομίζω και με τις διαφορές τους με τις δυτικές με την κλασσική του πολιτισμικό-ιστορική ματιά.
Eγώ όχι δεν ξέρω από αυτά, υποθέτω ότι έχει να κάνει με κινεζική ιστορία?
Anyway, άντε καλή τύχη αύριο!
Feb 08 2011 18:26
Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Άντε ρε, έχω Ηράκλειο μία φίλη από Ρέθυμνο, την Ντάρια, θα την ξέρεις λογικά...Εγώ σπουδάζω ψυχολογία 2ο 'ετος τώρα πια!!Και ναι είμαι από Αθήνα, Κορυδαλλό συγκεκριμένα. Το Ρέθυμνο το λατρέυω αλήθεια είναι επειδή δεν είμαι φαν των μεγάλων πόλεων και το Ρέθυμνο είναι ακριβώς όπως θέλω η μόνη μλκια έιναι ότι δέχομαι συχνά προσβολές (και μία νερόμπομπα πέρσι) από τους ντόπιους είτε εθνικιστές είτε καγκουρες γενικά...Πάντως δεν περίμενα να μου βγει τόσο ξινό το να έχω τζίβες στο Ρέθυμνο...Αλλά δεν τα παρατάω γιατι έδωσα 2 φορές πανελλαδικές για να περάσω εδω, οπότε...Εξεταστική πως πας?
Feb 08 2011 15:06
Sabaku316 → Gilmaru
Kαστελλάκη ελπίζω να το πέρασα στο τσακ και νομίζω πως ένα 5 το έχω γράψει,αλλά θα δείξει!!
Με τον Δαφέρμο κόλλησα γιατί όταν κατέβηκα στην αρχή έιχα μια μικρή αγάπη στην Κίνα και ο Δαφέρμος μου την μεγιστοποίησε!Έχω κάνει εργασίες πάνω στο I Ching άμα το ξέρεις και γενικά επειδή έχω ένα κόλλημα με τισ ασιατικές κουλτούρες βρήκα έναν άνθρωπο με την ίδια γνωση και σίγουρα πολλές παραπάνω γνώσεις!!Απίστευτος! Τώρα δίνωα'υριο γνωστική ΙΙ και μετά τελειώνω...
Feb 08 2011 15:00
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316
Nai kegw spoudazw hrakleio 2 etos sta TETY sto panepisthmio!:) U ti spoudazeis?
Ap athina e?Kai pws s fainetai to rethymnaki??
Feb 08 2011 11:26
Gilmaru → Sabaku316
Tnx! Χαίρομαι που σ' αρέσει.
Ο Δαφέρμος είναι ο αγαπημένος μου από όλους βασικά! Παλιότερα έκανε επικά μαθήματα. Είμαι φαν του Δαφέρμου φουλ!!! Τον θεωρώ από τους τοπ και είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Θα ήθελα να είχα μιλήσει περισσότερο μαζί του, όταν ξανακατέβω θέλω να περάσω να του πω ένα γεια. Τι κοινά ενδιαφέροντα btw?
Πως πήγες καστελλάκη? Εμένα με τυραννούσε μέχρι το 4ο έτος, μέχρι που με είδε σε μια εξεταστική για πολλοστή φορά και με λυπήθηκε χαχαχα.
Feb 07 2011 21:13
Sabaku316 → Gilmaru
Άραξε δεν με πρήζεις!Εγώ πάλι θέλω να ακολουθήσω ψυχανάλυση και είμαι σχετικά αποφασισμένος γι'αυτο απο το γυμνάσιο...Επίσης έχω δώσει και 2 φόρες για να μπω στην σχολή!
Προς το παρόν το απολαμβάνω πάντως και σήμερα έδινα και καστελλάκη...Καθηγητές γενικά είμαι φαν του Οικονόμου αλλά περισσότερο μιλάω με τον Δαφέρμο γιατι έχουμε κάποια κοινά ενδιαφέροντα πάνω στην Κίνα...Καταλήψεις έγιναν μικρές φέτος και γενικά...Ρέθυμνο!Άραγμα!!
Πάντως να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις γιατι στο τέλος πρπει να είσαι χαρούμενςο με την ζωή σου και μπράβο σου γιατι ενθαρρύνω γενικά αυτούς που πάνε για δεύτερη σχολή επειδη αυτό θέλουν, θέλει κότσια!
Feb 07 2011 18:13
Gilmaru → Sabaku316
Άσε είναι λίγο περίεργα τα πράγματα με εμένα. Τελείωσα στα 5,5 έτη.
Πήγα στρατό και τώρα κάθομαι βασικά. Σκέφτομαι να κάνω από του χρόνου, αλλά είμαι λίγο σε σύγχυση γιατί πλέον η ψυχολογία δεν με ενδιαφέρει όπως παλιά. Προσανατολίζομαι σε κάτι που να έχει σχέση με παιδαγωγικά, ίσως ακόμη και για κάποιο μεταπτυχιακό στο παιδαγωγικό αν γίνεται. Έδωσα παράλληλα και κατατακτήριες παιδαγωγικό χωρίς τύχη, και μάλλον θα ξαναδώσω ανεξάρτητα με το τι θα κάνω με το μεταπτυχιακό.
Δεν μου αρέσει σαν ιδέα πλέον ο ψυχολόγος σαν ψυχοθεραπευτής. Αν συνεχίσω στο κλάδο θα είναι σε κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί μέσα σε μία δομή, (σχολείο, ειδικό σχολείο, κλπ) ή σε σχολικο - παιδαγωγικο- κάτι γενικά.
Αν βέβαια πετύχω και περάσω παιδαγωγικό, παράλληλα με ότι άλλο κάνω το έχω σαν κάποια εκδοχή στο μακρινό μέλλον να διδάσκω. Και δεν το λέω από άποψης επαγγελματικής αποκατάστασης που λένε όλοι αλλά γενικότερα το βρίσκω ενδιαφέρον σαν επάγγελμα.
But, we'll see, προς το παρόν απλώς προσπαθώ να πιάσω έμεσα με όποιο τρόπο μπορώ την εκπαίδευση. Κατά τα άλλα μέχρι να κάνω και κάτι άλλο έχω στείλει βιογραφικά άλλα είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάτι μόνο με το βασικό πτυχίο, άρα ψάχνω ότι να ναι προς το παρόν να βγάλω κανα χαρτζιλίκι και να βγω οικονομικά και βλέπουμε..
Btw ποιοι καθηγητές σ' αρέσουν περισσότερο? Πως είναι τα πράγματα στη σχολή γενικά? Παίζουν καταλήψεις καθόλου? Πες κανά νέο από κάτω!
Σε πριξα λίγο χαχαχα :hot:
Feb 07 2011 17:09
Sabaku316 → Gilmaru
Επ γεια!ναι είμαι δεύτερο έτος τωρα!!!Και τώρα κάνεις κάποιο μεταπτυχιακό?
Feb 07 2011 14:09
Gilmaru → Sabaku316
Υo! :kakashithumbup:Πέτυχα τυχαία ένα πόστ που γράφεις ότι είσαι στο Ρέθυμνο, Ψυχολογία κιόλας ε? Τελείωσα μόλις πριν ένα χρόνο την ίδια σχολή. Ωραίο το Ρέθυμνο γαμώτο μου λείπει.
Feb 06 2011 23:55
Kamui → Sabaku316
Nα υποθεσω πως εννοεις το βιβλιο,ετσι?
Δεν πρεπει να εχει μεταφραστει στα ελληνικα.
Ο αδερφος μου εψαξε και το παρηγγηλε απο το internet στα αγγλικα.(e-bay νομιζω).
Ψαξαμε και σε βιβλιοπωλεια,αλλα ουτε ακουστα δεν το ειχανε.
Οτιδηποτε αλλο χρειαστεις,να μου λες.
Feb 05 2011 16:26
Sabaku316 → Kamui
Να σε ρωτ'ησω ρε συ, το ROTK υπάρχει σε ελληνική 'εκδοση ή αναγκαστικά πρέπει να το βρω σε αγγλικη?
Feb 05 2011 15:24
Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~
Σοβαρά???εγώ σπουδάζω εδώ αλλά είμαι από Αθήνα!Ωστόσο πια εδώ είναι το σπίτι μου!!!Σπουδάζεις εσυ?
Feb 04 2011 21:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed