Community Status Updates
Night Wizard Seal → animestarling
:hahaha: Ισχύει για το άγνωστο. Εδώ φιλόλογοι δυσκολεύτηκαν. Τέλος πάντων, κι εκεί θέλει πονηριά.
Το Γνωστό το έχω Λ Α Τ Ρ Ε Ψ Ε Ι. Έχω κι εξαιρετική καθηγήτρια. Λατρεύω και τη φιλοσοφία! Μπορεί όντως να ξαναπέσει ο Πλάτων, γιατί τα τελευταία χρόνια όλο Αριστοτέλης μπαίνει. Αλλά τα πολιτικά είναι SOS, όπως και ο Πρωταγόρας που λες.
Λατρεμένη κατεύθυνση(if you exclude history. Τη συγκεκριμένη, γιατί την Ιστορία γενικά τη λατρεύω επίσης [SIZE=1]^_^[/SIZE]). :P
Jun 24 2011 17:01
animestarling → Night Wizard Seal
Καλα η Ιστορια μπαζει απο παντου... Ειναι βαρετη και το μισο βιβλιο αποτελει προπαγανδα για τον Ελευθεριο Βενιζελο.... Ασε, σου λεω.. Τα εχω περασει και ξερω.... Η Ιστορια θελει προσοχη στις πηγες.... Φετος στις πανελληνιες οφειλω να ομολογησω οτι ηταν ευκολα τα θεμετα... Απλα χρειαζεται κριτικη σκεψη και καλη γνωση. Και οταν λεμε καλη γνωση εννοουμε παπαγαλια..:run: Βεβαια αμα ξεχασεις λεξουλες και δεν τα γραψεις ακριβως ακριβως δεν σου κοβουνε..Εμα.. Μια στοιχειωδη νοημοσυνη εχουνε και αυτοι(βαθμολογητες)
Αχχχ.. Τα αρχαια δεν ειναι φανταστικα...;;!!:awww: Απο το λιγο που εχεις κανει γνωστο πως σου φαινεται;;!! Εγω νομιζω οτι θα σας βαλουνε Πρωταγορα η Πολιτικα... Εμας μας βαλανε τις πιο ευκολες... Πολιτεια 12 ενοτητα...:joyful: Αλλα το αγνωτο ηταν οτι επρεπε... για να σε βγαλει απο το πανεπιστημιο...:if:
Jun 24 2011 16:54
Thank you, thank you :)
Καφέδες τους απεχθάνομαι. Ποτέ δεν πίνω :P
Ναι και τα Αρχαία τα υπερλατρεύω. Τα Λατινικά πάνε μετά. Τελευταία η Ιστορία που δε φτάνει ότι είναι νεότερη, είναι και παπαγαλία. Δύο λόγοι για το απόλυτο μίσος :P:P:P
Jun 24 2011 16:42
Εεε ναι.. Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα.. Ειδα σε ενα post σου οτι το αγαπημενο σου μαθημα ειναι η Λογοτεχνια... Εχεις υψηλα standars... Σου ευχομαι να γραψεις πολυ καλα εκει... Εγω παλι αγαπω τα Λατινικα και το Αγνωστο.. Ειμαι του κλασικου βλεπεις... Με τη Λογοτεχνια τσακωθηκαμε στα αποτελεσματα...:beaten:
Πολυ καλες σχολες και οι δυο..!!! Εγω εκανα το λαθος να μην δωσω αγγλικα οποτε δεν εχω αυτη την επιλογη... Μην εχεις αγχος και κοιτα να διασκεδασεις τη χρονια που ερχεται, οσο μπορεις βεβαια.. Ως εμπειρη(τρομαρα μου) σε συμβουλευω να μην κανεις ακροτητες, βλεπε καφεδες και ανελεητα ξενυχτια... Με αυτοπεποιθηση και ηρεμια και θα τα καταφερεις.. :P
Και οτι θες να με ρωτησεις...:gotit:
Jun 24 2011 16:33
Έχω αρχίσει κανονικά, και μάλιστα έχω αρκετό διάβασμα. τ_τ
Αλλά δεν πειράζει.
Εγώ θέλω φιλολογία ή αγγλική αντίστοιχα. Δεν έχω αποφασίσει. :P
Jun 24 2011 16:23
Δεν ξερω...εχω διλληματα...:sigh2:.. Εφοσον τα πηγα καλα σκεφτομαι Νομικη Θεσσαλονικης... Βεβαια ετσι παιρνω ρισκο γτ ειναι μια δυσκολη σχολη και υπαρχει πιθανοτητα να το μετανιωσω καθως απαιτει καθημερινο διαβασμα για να εισαι ανετος..(ετσι εχω τουλαχιστον ακουσει).. Απο την αλλη σκεφτομαι Παιδαγωγικα Ρεθυμνου, μια σαφως πιο ευκολη σχολη με οχι τοσο μεγαλη ευρυτητα επιλογων αφ'ενος και αφ'ετερου οχι μεγαλο αντικρυσμα ως πτυχιο.. Θα μου πεις ομως οτι το ευκολο δεν ειναι παντα και το πιο σωστο... Τεσπα να μην σε ζαλιζω με τα δικα μου.. :nanteee:
Εσυ εχεις αρχισει μαθηματα..;;
Που προσανατολιζεσαι..;;
Jun 24 2011 16:11
Είμαστε και ίδια κατεύθυνση :P Σ'ευχαριστώ πολύ :)
Και για πού σκοπέυεις;
Jun 24 2011 16:02
:hi:Καλα τα πηγα... 18448 εβγαλα... Ειμαι ευχαριστημενη δεδομενης της χρονιας... Καλη δυναμη σε εσενα που δινεις του χρονου...!!!
Jun 24 2011 15:57
animestarling → Tristessa
Σιγουρα θα κοιταξω τη δισκογραφια τους...:thatsit: Για οτι θελω θα σου πω,οκ;
Ηδη εχω συνηθισει το στυλ τους οποτε δεν εχω προβλημα...:ureshii: Γενικα θα το ψαξω το θεμα. Μεινε ησυχη..:)
Jun 22 2011 11:52
animestarling → Jorg
Μακαρι... btw ευχαριστω για το friend request...:) Ε.. ναι.. Απο ενα πανεπιστημιο αυτο δεν ζητας στην πραγματικοτητα.... Παντως εγω στην Ελλαδα ψαχνω μια πολη σαν το Ηρακλειο.. Γιατι να μην υπαρχει..;:!!!!:sigh2: Γι'αυτο και εγω προτιμω Αθηνα απο το Ρεθυμνο... Εσυ που σκεφτεσαι Ηρακλειο κανεις πολυ καλη επιλογη..:riiight:
Jun 19 2011 23:02
Tristessa → animestarling
You're welcome! Heh, πού να το 'ξερα κιόλας :hihi2:
Όλη τους η δισκογραφία είναι φοβερή, αλλά νομίζω ότι γι'αρχή τουλάχιστον δε θα βρεις καλύτερα από τα nu Chemical Rhetoric, PEEP SHOW και Koseiha Blend ~oldies tracks~ ♥ ♥ Gendai stoic και Modern garde είναι επίσης εξαιρετικά album, αλλά ίσως το πολύ πιο punk under-world να σε ξενίσει. Εμένα μου πήρε λίγο για να το συνηθίσω, tbh.
Α, και να μην ξεχάσω! Τα live τους απλά δεν υπάρχουν, αν βρεις το Many Merry Days 5th anniversary δες το, είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο :blush2::blush2::blush2:
[SIZE=1]Sorry for the flailing and all, I just love these guys so much ♥ [/SIZE]
Jun 19 2011 22:56
Jorg → animestarling
Ελπίζω να τα καταφέρεις. :)
Ναι έχω ακούσει ότι το φυσικό εδώ είναι πολύ δύσκολο, αλλά άμα το περάσεις ξέρεις φυσική.
Jun 19 2011 22:54
animestarling → shinigami94
Ειναι πολυ πικρη ιστορια... Εγω εχω να αποφασισω μεταξυ του Ρεθυμνου(πολυ μικροτερη και απο το Ηρακλειο) και της Αθηνας... Στην πραγματικοτητα δεν ειναι διλημμα( Αθηνα ασυζητητι) αλλα παντα εχεις ενδοιασμους.. Ειναι και οι γονεις βλεπεις στη μεση,,,
Jun 19 2011 22:50
animestarling → Jorg
Ευχαριστω πολυ...:) Εγω λεω για Παιδαγωγικα στην Αθηνα... Αλλα δεν ξερω αμα το πιανω.. Μαλλον οχι...:(.. Το Φυσικο εδω ειναι παρα πολυ καλο... Απο τα καλυτερα πανεπιστημια στην Κρητη, εχω ακουσει...
Jun 19 2011 22:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed