Jump to content

Community Status Updates

Photo

animestarling → nick the greek

welcome στο forum... Για οτι θες πες...:P
Jun 25 2011 21:39
Photo

animestarling → Loveanime

Αααα.... Η φιλη μου με την Dogs sig... Ειδα το post σου... Σ'αρεσουν και εσενα οι Muse;;!!!:joyful:
Jun 25 2011 00:26
Photo

animestarling → red pyramid

Οκ...Τοτε ευχαριστω που δεχτηκες....:D Βασικα δεν θα μπορουσα να σε ξερω.. Ειμαι καινουρια στο φορουμ και απλα εχω δει τα post σου...(συνηθως για τα yaoi τα οποια αρεσουν και σε εμενα:ureshii:) Οποτε ειπα να σου στειλω ενα friend request εφοσον εχουμε κοινα ενδιαφεροντα... Ouran= θρησκεια;) Παντως τα λαχανικα δεν ειναι κακα...
Jun 24 2011 23:56
Photo

red pyramid → animestarling

Κακά είναι μονάχα τα λαχανικά -θα ήθελα. Ρώτησα από περιέργεια περισσότερο. Από τη στιγμή που σου αρέσει το Ouran, request accepted.
Jun 24 2011 23:49
Photo

οχι.. δεν γνωριζομαστε... ειναι κακο που σου εκανα friend request χωρις να γνωριζομαστε ..;;
Jun 24 2011 23:46
Photo

Είδα πως μου έκανες friend request, γι' αυτό και ρωτάω αν σε γνωρίζω.
Jun 24 2011 23:44
Photo

συγγνωμη..;; δεν καταλαβα..:hmmm:
Jun 24 2011 23:43
Photo

Who art thou?
Jun 24 2011 23:40
Photo

animestarling → Night Wizard Seal

Υπαρχει thread;!!....:sigh2: Με προλαβανε.....:( Χιχιχιχιχιχιχι.... τωρα καταλαβα....:thatsit:
Jun 24 2011 20:17
Photo

Night Wizard Seal → animestarling

[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=404387&postcount=403"]Εδώ[/URL] μπορείς να μάθεις την απάντηση στην ερώτησή σου. :P
Jun 24 2011 20:13
Photo

animestarling → kantoros

nice avatar..!!!:awww:
Jun 24 2011 20:09
Photo

Ισως να εχεις δικιο...:P Καλα κανεις και επιλεγεις Βιολογια.... Δεν μπορεις να διανοηθεις τι εγινε με τους θεωρητικους φετος που διαλεξαν μαθηματικα... Πανολεθρια...:Crying2: Η Βιολογια ειναι εξυπνη και ασφαλης επιλογη και ειναι καθολου δυσκολη....:hehehe: Πως και επελεξες να σε λενε Night Wizard Seal... Τυχαια η υπαρχει καποιος αλλος λογος.... Πες με περιεργη αλλα αυτη την ερωτηση θελω να την κανω σε ολους...:kill4u:
Jun 24 2011 20:00
Photo

Night Wizard Seal → animestarling

Έλα, το ξέρεις ότι δεν ισχύει αυτό. Ο καθένας βοηθάει στο δικό του τομέα με το δικό του τρόπο και με τα δικά του ταλέντα. :) Για την Ιστορία το ξέρω, θα την καταπιώ και θα πω κι ένα τραγούδι, τι να κάνω... :P Βιολογία for me. Τη λατρεύω.
Jun 24 2011 19:42
Photo

animestarling → Nicktheartist

Τ γινεται;;; Πως τα πηγες με τις Πανελληνιες;;xD
Jun 24 2011 18:26
Photo

Καλη ειναι η κατεθυνση μας... Δε λεω... Εγω βεβαια τεινω να υποτιμω λιγουλακι τις ανθρωπιστικες επιστημες σε σχεση με τις θετικες μαλλον γιατι νομιζω οτι αυτοι που πετυχαινουν σε αυτες ειναι και λιγο ταλεντα και εχουν και ενα κοκκο ευστροφιας παραπανω για να τα βγαζουν περα με τα μαθηματικα και τη φυσικη...btw φυσικη στις ενδοσχολικες εγραψα 05.. τελειως τουβλο σου λεω:Crying2:...... Ομως οι θετικοτεχνολογικοι δεν κανουν αγνωστο... Αυτο που το πας... Την Ιστορια θα την παλεψεις... Δεν μπορεις να κανεις αλλιως...!!! 0.7 εχει συντελεστη βαρυτητας.. Δεν πιστευω να πηρες ως μαθημα επιλογης μαθηματικα;;!!!! θα κλαψω...:cry5:
Jun 24 2011 17:15