Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → Shevliaskovic

okee :hero: ναι, αυτο ειναι το προβλημα με το ανιματιον, 8ελει απειρες ωρες ενασχολησης και λιωσιματος...και για να τα μα8εις...αλλα και γενικα για να στησεις κατι καλο >.< χαχα, καλα σιγουρα :P με τι ειχες ασχολη8ει btw? τι ηδος ανιμ.??:P (πηγες να κανεις, soft...e.t.c) xD
Φεβ 03 2012 01:24
Φωτογραφία

Shevliaskovic → GhostPrince

στείλε όταν τα ανεβάσεις πάντως,ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον =) καλά και εγώ θα ήθελα να ασχοληθώ με το animation και τέτοια,αλλά παλιά που το είχα ψιλοπαλέψει μόνος δεν τα πολυκατάφερα και τα παράτησα =ρ και το game development καλό ακούγεται,αλλά θα δούμε. Κάτσε να τελειώσω πρώτα αυτήν την σχολή =ρ
Φεβ 03 2012 00:21
Φωτογραφία

thanks, 8α ανεβασω κιαλα λογικα οταν βρω ευκαιρια :) (και φτιαξω κατι ολοκληρομενα, μιας κειμε λιγο σε φαση αυτο το καιρο...φτιαχνω human parts...χερια, αυτια κ.α σημερα ξεκινησα λιγο κεφαλι XDD αυτο για το προγραματισμο ισχυειι, κιεμενα μ'αρεσει, αν κιεχω περισσοτερο καψιμο στη modeling/animating πλευρα :P εσυ 8α μπορουσες, (τωρα δε ξερω και τι σχολη εισαι ακριβως βεβαια) αλλα 8α μπορουσες πιο ευκολα, πιο προσβασιμα για game development :P αλη τρελη φαση απο κει xDD
Φεβ 02 2012 23:01
Φωτογραφία

καλά ακούγονται και αυτά.θα τους ρίξω μια ματιά με την πρώτη ευκαιρία, και θα αρχίσω με το natsume,γτ μου φάνηκε πιο ενδιαφέρον =ρ ωραίο το σάιτ,ειδικά αυτη η μωβ εικόνα με τα ανθρωπάκια μου άρεσε αρκετά =) Προγραμματισμος είναι αρκετά ενδιαφέρον,σε βάζει σε σωστή σκέψη. Και γενικά δεν ξέρω,αλλά τα μαθήματα προγραμματισμού με ψιλοπορώνουν.Τα μόνα που θα μπορούσα να παρακολουθήσω με όρεξη αν είχαμε έναν σοβαρό καθηγητή =ρ Game design με ενδιέφερε και εμένα αρκετά,και είναι ίσως ένας απο τους λόγους που ήθελα να ασχοληθώ με την πληροφορική.Σκεφτόμουν μετά μπας και κάνω κανα μεταπτυχιακό σε κάτι σχετικό ._.
Φεβ 02 2012 20:20
Φωτογραφία

παιζεις αρκετο πραμα...χαχα..καλη φαση :D το Natsume ειναι αρκετα καλο, τις ευχαριστη8ηκα να πω την αλη8εια και τις 3.5 σεασον :P εχει να κανει με τα πνευματα και τις 8εωτητες π-ου πιστευουν οι ιαπωνες κιοι ασιατες γνεικοτερα "ayakashi" και "youkai", τωρα απο υπο8εση, ο πρωταγωνιστης , o Natsume για καπιο λογο μπορει νατα δει, κληρονομια απτη γιαγια του μαλλον, κιαυτο του δημιοργησε αρκετα προβληματα οσο ητανε μικρος, αλλα μετα απο χρονια απο χρονια αποφασισε να επιστρεψει αποκτοντας μια καλητερα σχεση με τα πνευματα τα ονοματα τους τα οπεια ειχε παριε και γραψει η γιαγια του σενα scroll :P εχει πλακα :) οσο για το another, ναι ωραιο ειναι, αν κιαπο 8εμα thriller-horror εγω 8α το λεγα πολυ προφανες XD προγραματισμος ειναι οντος ωραιος, κιεγω 8α ψινα καπια στιγμη να μα8αινα μερικα βασικα :P μια και με Game design 8ελω να ασχολη8ω ^^ απο δουλειες εχω κατι λιγα ανεβασμενα σ'ενα προσοπικο site, αλλα ειναι λιγο παλιες τωρα(εχω αρχισει και κανω πολυ καλυτερα) [URL="http://www.wix.com/ghostfilms/johnpolychronopoulos#%21__projects"]here [/URL] nice, ελα 1 μινα διαφορα λολ...γινομαι 20 φευρουαριο :D yoroshiku~:himitsu:
Φεβ 02 2012 12:22
Φωτογραφία

παίζω κιθάρα,μπάσο,κόντρα μπάσο και ντραμς.Είμαι και σε ένα συγκρότημα και έχουμε συναυλίες κάθε δεύτερη βδομάδα περίπου,οπότε έχουμε πολλές πρόβες δουλειά και τέτοια το Natsume καλό είναι?Πάντως χθες το βράδυ είδα τα 4 another και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλό.Ειδικά το 4ο επεισόδιο μου άρεσε πολύ.Μου δημιούργησε ένα ωραίο feeling.Ήταν και όλα τα φώτα σβηστα και με ψιλοτρόμαξε και λίγο =ρ Προγραμματισμός μαρέσει και την παλεύω αρκετά,αλλά υπάρχουν κάτι άλλα μαθήματα που είναι απάλευτα ._. Animation ε? Γαμάτο. Έχεις ανεβάσει καμια δουλειά σου στο νετ? Και εγώ έχω μια εργασία ψιλοπερίεργη και να δούμε πότε θα την κάνω.Ποιάνει 4/10 -.- Λογικά θα είμαστε στην ίδια ηλικία. 19 είμαι,20 τον μάρτη =D Νίκος εδώ.Χάρηκα.
Φεβ 02 2012 09:45
Φωτογραφία

μυσικη ε? nicee! τι παιζεις? :P εγω καπου στο 40κτ το χω αφισει...κιο λογος ηταν το Natsume axaaxa..αλλα και η εξεταστικη τωρα...ισος να το ξαναπιασω οταν τλειωσουμε :) εχεις λιγο ακομα...αν κιη πληροφορικες ειναι λιγο ζωρικες...και προγραματισμος :D εγω ανιματιον σπουδαζω (σε ιδιοτικη δυστυχως/ευτιχως δε ξερω) :P και νταξει τωρα ειμαστε σε μια φαση τρεξιματος...για εργασιες και εξεταστικη , 2 σε 1 XD για να λες 2ρο ετος πρεπει να μαστε ιδια ηλικια...μιας κειγω εφαγα ενα χρονο στη κοζανη που χα περασει :P Γιαννη με λενε Btw (δε συστη8ηκαμε) :P
Φεβ 02 2012 00:41
Φωτογραφία

καλα,θα την τσεκάρω και αυτήν και θα δούμε. =ρ τώρα τα άλλα που είπες δεν πολυξέρω.Γενικά τώρα τελευταία τα είχα ψιλοπαρατήσει τα άνιμε λόγω μουσικής και τα ξαναέπιασα πρόσφατα και έψαχνα τπτ να δω. Το monster το είχα αρχίσει το καλοκαίρι,αλλά πάλι λόγω εξεταστικής το άφησα στα 10-20 επεισόδια και δεν το ξαναάρχισα για κάποιο λόγο. Εγώ ξεκινάω στις 8 ._. Σπουδάζω πληροφορική στο παπεί (2ο έτος) εσύ?
Φεβ 02 2012 00:31
Φωτογραφία

να σου πω τωρα...ειναι και καιρος που τα χω δει, παιζει και να ταν καλυτερη, εγω τις απολαυσα ολες τις σεασον παντος και τα ΟVA αν κιαυτα δε λεγανε και τοοοσο xD αντε να δουμε και το Kira τι ψωμια κουβαλα :D και ναι ειναι καψιμο ! (και το shiki ειναι πολυ ωραιο, που χει μια σχετικη ατμοσφαιρα :P) εγω τωρα ειχα ψιλοκαει με το "Natsume" σημερα τελιωσα ολες τι σεασον φτανοντας Up-to-date >.< πολυ φαση :D κιεχω αφισει το "Monster" στη μεση εδω και κατι weeks >.> κιεμεις τωρα εξεταστικη εχουμε, χτες ξεκινησαμε >.> γαμισετα...που/τι σπουδαζεις?
Φεβ 01 2012 23:58
Φωτογραφία

εγώ έχω δει μόνο την πρώτη σεζόν.(ΚΑΙ ΠΟΡΩΘΗΚΑ) Δεν έχω αξιωθεί να δω την 2η ακόμα.ϊσως μετά την εξεταστική. είναι καλύτερη απο την πρώτη?
Φεβ 01 2012 23:49
Φωτογραφία

nice, και ναι το ειχα δει πριν κατι καιρους xDD κατι καινουρια του ΟVA (kira) δεν εχω δει ακομα :P πολυ ωραιο ανιμε παντος γενικα :D
Φεβ 01 2012 22:16
Φωτογραφία

θενξ ντουντ.Θα το τσεκάρω.μου αρέσουν γενικά τα dark/thriller/horror και τα συναφή,οπότε πιστεύω οτι θα μου αρέσει. =) ναι απο το higurashi είναι.Το έχεις δει?
Φεβ 01 2012 22:04
Φωτογραφία

Ναι, δεν ειναι κακο, αν κειχα απολαυσει το μανγκα περισσοτερο...παει λιγο αργα το ανιμε >.< αλλα ωραιο, ειναι και του στυλ που μ'αρεσει (dark atm, thriller-style, αν και το χουνε παραπκανει λιγο στα πρωτα επ ειδικα με την ατμοσφαιρα) :P αλλα οσο πα περα απτις ακιροτητες, γινεται αρκετα καλο ^^ δες το :D αν σ'αρεσει αυτο το στυλ των ανιμε ειδικα 8α σ'αρεσει πιστευω :) btw, η profile pic σου απο higurashi ειναι?
Φεβ 01 2012 21:45
Φωτογραφία

θενξ. Αξίζει να το δω?
Φεβ 01 2012 21:41
Φωτογραφία

απ'αυτης της σεασον ειναι(still airing at 4rth ep), "Another" λεγεται :)
Φεβ 01 2012 21:36