Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Shevliaskovic → GhostPrince
μου λένε να το δω,αλλά δεν έχω κάτσει ακόμα =\
Κοίτα κόσμο που έχουν τα πιτσιρίκια =ρ
Btw, άρχισα το mirai nikki. Το έχεις δει καθόλου?
Φεβ 06 2012 07:16
GhostPrince → Shevliaskovic
Iσχυειι, απτα καλυτερα του ηδους ειναι, κιαπτα αγαπημενα μου ανιμε (γενικα) :) και το soul eater πολυ καλο ειναι, δεν το αν δεν το χεις δει ακομα :P
BTW, απ'τα αγαπημενα μου ost απο FMA <3
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=5kdtG6pCwxM"]YUI again - YouTube[/URL]
Φεβ 06 2012 01:02
απο το FMA το brotherhood μου άρεσαν σχεδόν όλα τα τραγούδια απο τα op,αλλά δεν τα πολυέψαξα,δλδ να δω ποια συγκροτήματα ειναι κλπ. Αλλά τα άκουγα σε μια φάση συνέχεια
ps. το fma απο τα καλύτερα άνιμε
Φεβ 06 2012 00:18
axaxa, οντος, εγω λογο DN εκτος απαυτους ειχα καρι ενα διαστημα και εμ τους alumina :P
Gazzette...μπα ειναι κοντα στο μεταλ, αλλα πιο πολυ rock-punk 8α τους ελεγα :)
και κατι αλλα συγκροτηματα ειναι πολυ ωραια που δε 8υμαμαι ονοματα τωρα...απο soul eater & FMA :P
Φεβ 05 2012 18:18
εγώ να σου πω την αλήθεια δεν πολυ άκουγα στο γυμνάσιο πεππερς και πορώθηκα πριν κανα χρόνο. Και φυσικά θα πάω και στην συναυλία =ρ
Soad aκούω ακόμα,αλλά rise against δεν μου πολυάρεσαν ποτέ.
Ναι,βασικά maximum άρχισαν να ακούν όλοι απο το death note(op 2) =ρ
Και εγώ έτσι τους βρήκα,τους έψαξα λίγο και μου ψιλοάρεσαν =)
Οι gazzete τι παίζουν? j-metal?
Φεβ 05 2012 14:44
αχαχα, nice, και τι μου 8υμιζεις λολ, red hot ακουγα στο γυμανσιο αρκετα, μαζι με red, soad, iron maiden(απο δω ακομα ακουω που κ που :P), rise against..e.t.c XD
απο ιαπωνικα ακουω πολλα και διαφορα...maximum, ολος ο κοσμος εχει προρο8ει μου φαινεται τι να πω..αχαχα, κιεγω ακουω απ'αυτους :D και gazzette μ'αρεσουν αρκετα :P
Φεβ 05 2012 13:21
εγώ έχω διάφορα. ξέρω γω opeth, mad caddies, aquabats, reel big fih,blink 182, red hot chili peppers, red fang,mastodon και διάφορα τέτοια.
apo j-music δεν το έχω ψάξει και ειδιέτερα,αλλά ακούω κάτι λίγα dir en grey και maximum the hormone. u?
Φεβ 05 2012 03:35
καλο ακουγεται, αν και το καναμε σε φαση wtf, λογοτυπα, σχεδια. και αλλα αντοιστηχα, γραφιστηκη πιο πολυ :P 8α νε πιο ωραιο αλο εξαμηνοο πιστευω ^^
agaphmeno Band...buuh, δε 8α το λεγα, ειμαι του λιγο απ'ολα κιεγω XD εσυ?
απο J-bands τι ακους? (ας το παμε κιεπω δω) :P
Φεβ 04 2012 14:26
γραφιστική κινηματογράφου? Καλό ακούγεται ...
Αν εξαιρέσεις την ηλεκτρονική μουσική,τα άλλα μου αρέσουν και εμένα =ρ . Λίγο daft punk να ακούσω απο ηλεκτρονική,αλλά dubstep και τέτοια πολύ σπάνια,σε κανα πάρτυ.
Εγώ αυτήν την φαση δεν μπορώ να ακουσω κάτι συγκεκρικόμενο,το βαριέμαι τρελά,αλλά γενικά ακούω σκα,μέταλ,πανκ και τέτοια.
Και διάφορα που δεν έχουν και κάποιο συγκεκριμένο είδος =ρ
Αγαπημένο συγκρότημα/ματα έχεις?
Φεβ 04 2012 02:54
καλα, εδινα γραφιστικη κινηματογραφου σημερα...μια χαρα, αφου περασε το πιο ανουσιο κλαι συκολο μα8ημα, καλα ειμαστε (χαλαρα) xD αντε και καλη επιτυχεια να χεις κιεσυ(οταν με το καλο αρχισετε) xD
απο μουσικη δεν εχω κατι συγκεκριμενο, απ'ολα ακουω, εχω περασει απολα τα ηδη σχεδον σε αναλογες φασεις :P ελλινικα, λαικα..and ya know , that kind of stuff...δε μπορεσα ν'ακουσω ποτε, (κιουτε προκειτε) :P αυτη την εποχη λιγο απολα ακουω νομιζω...πιο πολυ metal, rock, dark-stuff κιαπο ηλεκρονικη μoυσικη διαφορα xD εσυ?
Φεβ 03 2012 23:15
τπτ το ειδιέτερο.σήμερα τελειώσαμε τα μαθήματα στην σχολή και τετάρτη δίνω το πρώτο μάθημα.
εσύ?
τι μουσική ακούς?
Φεβ 03 2012 18:05
ε, ή στο photoshop ή στο flash 8α χες παει..xD αν και PS, τα τελευτεα χρονια εχουν βαλει ανιματιον XD εγω δε πολυ εχω ασχολη8ει με 2D, περα απο κατι εργασιες, ανιματιον στο χερι που κανα δλδ :P
Φεβ 03 2012 13:51
κάτι βλακειούλες με flash και καλα =ρ
απλά ασχολιούμουν με photoshop και είπα να το προχωρήσω λίγο το θέμα αλλά απέτυχα =ρ
τώρα δεν θυμάμαι τι πρόγραμμα χρησιμοποιούσα,αλλά σίγουρα είχα κάνει και κάτι "Animation" wannabe με το photoshop =ρ
Φεβ 03 2012 13:39

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται