Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

GhostPrince → Shevliaskovic

αρκετα novel και γενικα εχω βρει στο ιαπωνικο αμαζον...αλλα ειναι γαμισετα οι μεταφορες εκει..(ακριβες) >.> και raw τα περισσοτερα :P πρεπει να βρω κανα αλο σιτε για τετια γαμωτο ;/ εγω αυτο εδω 8ελω >.< [URL="http://www.amazon.co.jp/%E5%9B%AE%E7%89%A9%E8%AA%9E-%E8%AC%9B%E8%AB%87%E7%A4%BEBOX-%E8%A5%BF%E5%B0%BE-%E7%B6%AD%E6%96%B0/dp/4062837765/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1328622771&sr=1-1"]otorimonogatari[/URL]
Φεβ 07 2012 15:44
Φωτογραφία

ειναι μεγαλυτερο..το otorimonogatari που βρηκα japanese, ειναι 368 σελιδες :P αν το βρεις μεταφρασμενο πεσαρε κανα link :3 44-pounds...μια απτα ιδια απτο αμερικανικο δλδ...αν και πληρονεισ φ8ινοτερη μεταφορα απο αγγλια :P εδω σιγα μην υπαρχει...εδω δε φερνουν τα μανγκα καλα καλα, περα απο τα γνωστα δλδ :P απο novels εδω μονο το "another note" του death note εχω βρει >.> j-horror...εχω δει αρκετα να σου πω, μιας κεινε το ειδος που μ'αρεσει...το paranoia agent ηταν καλο που δα τελευτεα :) Iαπωνικα ξερω κατι λιγο(αυτοδιδακτος βεβαια, δεν εχω καταφερει να βρω το χρονο να παω fro, ασε που νε κι ακριβα) >.> μπορω πανω κατω να διαβασω hiragana-katakana αλλα δε μπορω Kanji σκεδον κα8ολου(αυτο σημαινει κιοτι δε μπορω να διαβασω ενα μεγαλο μερος των novel ή manga RAW) ;/ εσυ? :P
Φεβ 07 2012 15:40
Φωτογραφία

Shevliaskovic → GhostPrince

ασε που ειναι και στα γιαπωνέζικα το συγκεκριμένο =ρ (another)
Φεβ 07 2012 15:22
Φωτογραφία

εγώ γενικά όσα j-horror έχω δει,είναι λίγο αποτυχημένα =ρ βασικά,εχεις δίκιο,είναι 677 σελίδες =ρ και στο αγγλικό ειναι ακριβό [url]http://www.amazon.co.uk/Another-Yukito-Ayatsuji/dp/4048740032/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1328620757&sr=8-2[/url] £44 kάνει. Πω τώρα,μου έχει κολλησει στο μυαλό. Λες να μπορώ να το βρω σε κανα βιβλιοπωλείο εδώ? Γιατί με τα έξοδα αποστολής θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι Ε,που θα πάει θα βγουν και στα αγγλικά.. Ξέρεις καθόλου ιαπωνικά?
Φεβ 07 2012 15:21
Φωτογραφία

αυτο δε το ξερα..Nicee, αν και δεν εχω και καμια ιδιετερα καλη σχεση με ανιμε-live-action ...>.> oh well..aντε να δουμε :P καλα δεν ειναι και τοσο μικρα, οποτε λογικο :P αλλα σιγουρα μικροτερα απο ενα μυ8υστορημα :) μπορει στο αγγλικο αμαζον να τα χει πιο φ8ινα :P για το kizumonogatari και το otorimonogatari λες? το kizu το βρηκα σε eng, αλλα μονο baka-tsuki(wiki) >.> το αλο μονο raw...και εχει κιαλα 2-3 η σειρα..αλλα δεν τα βρησκω καν >.< τι να πεις ;/ βασικα νομιζω ειδα στο αμαζον το koimongatari(love story) αλλα raw(ιαπωνικα) κιαυτο xD
Φεβ 07 2012 01:58
Φωτογραφία

περίμενα να κάνει όσο ένα κανονικό βιβλίο - ξέρω γω 30 ευρά μάξιμουμ. ._. απόσο είδα,το καλοκαίρι βγαίνει και το another σε ταινία με ηθοποιούς. Άντε να δούμε τι θα λέει και αυτό Τα άλλα 2 ειναι στα γιαπωνέζικα? Ναι,δες το. Με χούλιγκαν ποδοσφαίρου και τέτοια.
Φεβ 07 2012 01:47
Φωτογραφία

ε δεν ειναι και φ8ηνα...>.> αν και δεν εχω αγορασει novel, δεν εχιε τυχει(μονο μανγκα εχω παρει ενα σορο) αν και με βλεπω να το αγοραζω το otorimonogatari(εστω και raw στη τελικη) δε ξερω XD και ναι το another απο light-novel ειναι...εχει και μανγκα βεβαια :P και το steins;gate ηταν απο visual novel :3 (another epic anime) oh well...δε 8α σχολειασω XD \ αλλα γιαυτο που λεγα...μια σειρα ειναι...5-6 novels...εχουνε δυστιχως μεταφραστει μονο τα πρωτα 3...η τουλαχιστον ετσι ξερω >.> το kizumonogatari βγαινει και σε anime-movie φετος απτην αλη, αποτι ξερω...καλο αυτο :D ταινεια ε? με η8οποιους? nicee! 8α το ψαξω..αν ειναι καλο :D
Φεβ 07 2012 00:54
Φωτογραφία

ταινία ειναι το green street hooligans.Αρκετά καλό.Δες το. ααα.Όπως το another ξέρω γω? Στις επόμενες 2 προτάσεις είχα πολλές άγνωστές λέξεις =ρ πάντως κοίταξα λίγο στο amazon για το another και το είχα ξέρω γω 50$. ξέρεις γτ ειναι τόσο ακριβο? :S
Φεβ 07 2012 00:44
Φωτογραφία

axaxa, καλα εκει δεν ηταν και τπτ το φοβερο ηταν λιγο βαρετα...αλλα προσωπικα που αρεσεσανε :) Berserk δεν εχω δει το ανιμε για να λεμε την αλη8εια...ενα επ. ειχα δει παλια και βαρε8ηκα δε ξερω γιατι...τωρα το καινουριο που 8α βγει φαινεται αρκετα καλο βεβαια, ισος να το πιασω αυτο :D Green street hooligans δεν εχει τυχει να δω...λεει? :P and lol...:oo: τα light novel...ιαπωνικα Novels ειναι...αρκετα απ'αυτα εχουν γινει ανιμε ή μανγκα :P και visual-novels(αν δε ξερεις) ειναι απο games :P το συγκεκριμενο που ψαχνα ειναι sequel του bakemonogatari αν εχιε τυχει να δεις/ακουσεις :P (αρκετα καλο κιαυτο) τωρα απτη σεασον, εχιε βγει και το Nisemonogatari που εν η συνεχεια του παλιου, το kizumonogatari που ψαχνα ειναι το επομενο :P anyway :frozen:
Φεβ 07 2012 00:17
Φωτογραφία

ξέχασα τα light novels να σου πω. Τι ειναι? =ρ Τα love απ'όσο κατάλαβα δεν ειναι και πολύ το είδος μου =ρ Ναι,βασικά παίζει να τα πήρα με στραβο μάτι,γτ διάβαζα τα μάνγκα που ήταν με το background του luffy και του ace,τα οποία τα ψιλοβαρέθηκα και στο manga και στο anime =ρ Έχω δει στο youtube λίγο κάποια απο τις μάχες ulquiorra με ichigo και μου άρεσε,αλλά πάλι βαριόμουν να το αρχίσω =ρ Το anime berserk συνεχίζει ακόμα ή μόνο το manga? Καλό ακούγεται το megane. Θυμίζει καθόλου green street hooligans?(γτ κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό έτσι όπως το είπες)
Φεβ 07 2012 00:06
Φωτογραφία

ειπα τπτ για love? XDD αλλα ναι βλεπω κιαπαυτα εγω, πολυ σαπουνοπερα δεν εχω πετυχει να σου πω την αλη8εια σε ανιμε, οσα εχω δει μου αρεσανε γενικως :) clannad ειναι ωραιο slice of lice,romance,comedy :P τωρα γενικα αν δε σου αρεσουνε αυτου του στυλ, ασ μη πω αλλα XD weeird, o πρωτος αν8ρωπος που ακουω να το λε αυτο :P εμενα μ'αρεσει και το ανιμε και το μανγκα, και το marineford συγκεκριμενα ηταν αρκετα καλυτερο στο μανγκα αποτι στο ανιμε αλλα νταξει, τωρα το fishman μ'αρεσει καλυτερα στο ανιμε (γουστα) xD Bleach λογικο να βαρε8εις τη ζωη σου στους bounto, αλλα νταξει οσο ειδες καλα ητανε, μετα εφγαε drop η σειρα δε ξερω...αν και λιγο πιο περα απο κει που εφτασες λεγανε αρκετα τα επ. με τον Αιζεν συγκεκριμενα :) μετα πεος (ανιμε και μανγκα) XD naruto ηταν απ'ρα πρωτα shounen που ειδα και μ'αρεσε παλια, αλλα πλεον το ανιμε δε βλεπεται απτα φιλλερς, και το μανγκα το ειχα βαρε8ει για αγνωστους λογους :P Berserk ηταν οντος παρα πολυ καλο, οσο ειχα διαβασει τοτε...κιεγω 8ελω να το ξαναπιασω καπια στιγμη :) και το shingeki που ανεφερα παρομοιο στυλακι εχει...αλλα ειναι με warriors και Τιτανες :) Το megane μιαζει λιγο με το Beelzebub, αλλα αρκετα διαφορετικο, o πρωταγωνιστης οπως λε και το ναμε ειναι delinquent/hooligan (αναρχικος) yankee :P κιη προταγωνιστρια που στην ουσια μια απτα ιδια ειναι...αλλα πλεον απουσιαολογος που φορα τα γυαλια για καμουφλαζ...εχει πολυ γελιο, ειδικα η σχεση αυτων των 2 ακιρων XDD beelzebub αν δεν εχεις δει καλο ειναι επισης, demon king stuff, o belbo μιαζει και το Zoro :P ... search...search...XD καλα κιεγω απτο φορουμ βλεπω τι 8α δω/διαβασω κα8ε φορα...η απτο aniDB or MAL, M.U :P τωρα εψαχνα τα Novels για τα Monogatari να διαβασω γιαφτο σε ρωτησα...μαλλον δεν εχεις ιδιετερη σχεση κιεσυ >.< βρηκα το Kizumonogatari τουλαχιστον κτ ειναι καιυτο xD
Φεβ 06 2012 23:46
Φωτογραφία

τώρα τα love αν ειναι παρόμοια με τις ρομαντικές ταινίες,δεν μου τραβάνε και ειδιέτερα την προσοχή. Να σου πω την αλήθεια,τα manga του one piece τα βαριέμαι για κάποιο λόγο και δεν τα πολυδιαβάζω,αλλά το βλέπω κάθε βδομάδα. Naruto δεν έχω δει ποτε και ψιλοβαριέμαι. Bleach είχα δει μέχρι τα bountu και το βαρέθηκα. Μετά έμαθα οτι είναι φίλερ και τα πήδηξα αλλά και πάλι είδα λίγο με τον ulquiorra (Θεος) αλλα και πάλι το παράτησα,γτ δεν είχα και πολύ όρεξη. Berserk είχα αρχίσει να διαβάσω σε κάποια περίοδο,αλλά το παράτησα πάλι λόγω εξεταστικής και δεν το ξαναρχισα ποτε,αλλά πάντα έλεγα να το ξαναρχίσω γτ θυμάμαι μου ψιλοάρεσε. Τα άλλα που είπες δεν τα ξέρω =ρ Αυτήν την περίοδο βλέπω μόνο Another,Mirai Nikki και One piece. Βασικά τα είχα ψιλοπαρατήσει για κάποια περίοδο τα άνιμε και μετά λέω "Δεν βλέπω 4-5 one piece που μου έχουν μείνει?" και κάθομαι τα βλέπω και μετά μπήκα πάλι εδώ στο φόρουμ και μου είπες εσύ για το another και μπλα μπλα =ρ
Φεβ 06 2012 23:22
Φωτογραφία

αχαχα, δε πειραζει...8α χα8εις κιεσυ στη πορεια οπως ολοι μας...αχαχα...XD ειναι καλο παντος το genshiken, αν σ'αρεσουνε τα otaku/slice of life...ειναι love :D (μολις το τελιωσα Btw :P) Απο popular shounen, ΟP βλεπω(και διαβαζω) ακομα, naruto, bleach τα χω κοψει >.< ειδικα το bleach...αποτυχεια μετα τον Αιζεν XD Επισης διαβαζω katekyo hitman reborn(Δυστυχως σταματησε το ανιμε >.>) beelzebub(και βλεπω, αν κιαρχισανε τα φιλλερς και σ'αυτο γμτ), αλλα μεγαλα γενικα, διαβαζα berserk(αν κιεχω καιρο να το αγκιξω τωρα) ,shingeki no kyojin(ωραιο κιαυτο, η σχεδιαση του φτανει berserk) και τελευτεα εχω ξεκινησει yuunke-kun to megane-chan(δυστηχως δεν εχει βγει ανιμε ακομα >.>, πολυ καλο shounen/slice of life παρολα αυτα) :) εσυ? btw, απο Light-novels διαβαζεις τπτ? xD
Φεβ 06 2012 20:34
Φωτογραφία

εγώ γενικά είμαι λίγο anime noob =ρ δεν τα έχω ψάξει και τόσο. απο αυτά που είπες δλδ,δεν ξε΄ρω κανένα. =ρ Να σου πω την αλήθεια,το one piece με πόρωσε με τα άνιμε (και ακόμα το βλέπω =ρ) εσύ βλέπεις κανένα απο τα "μεγάλα" στυλ naruto-bleach-one piece κλπ?
Φεβ 06 2012 20:16
Φωτογραφία

χαχα, καλα φτε και το ανιμε <3 αλλα ειναι ωραιο συγκροτημα :P miraii nikki, ναι το βλεπω, αρωστο ανιμε...αχαχα, φαση εχει αν και μ'αρεσε περισσοτερο στην αρχη του να πω την αλη8εια :D αντε να δουμε, ισος να φταξει στη πορεια :) Εγω βλεπω Geshiken και γελαω αυτες τις μερες >.< (otaku culture stuff) και ισος να πιασω και το usagi drop(εχω ακουσει καλα λογια και γι'αυτο :orly:)
Φεβ 06 2012 12:51