Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Kamui → Lord Leon
Συγνομμη,μπορεις να σταματησεις να λες ******** ανοιχτα πως ειμαι troll και τετοια?
Κοιταξες ποτε το profile μου να δεις ποιος ειμαι?Δεν σε υποχρεωσα να συμφωνησεις με τις αποψεις μου και αμα πιστευεις πως λεω βλακειες να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο.
Δεν σου φταιω εγω αν δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κανω humour και ποτε οχι.
Τι αλλο χρειαζεται να κανω για να αποδειξω πως ειμαι χαλαρος και φυσιολογικος ?
Οκτ 25 2010 15:52
Napster → Kamui
Κοιτα, νταξει, σιγουρα ειμαι υπερβολικος με το να λεω μαπα τα FF αλλα και παλι ειναι απο τα μεσαια-χαλια J-RPG σαν συνολο.
Τo The Legend of Dragoon παιξτω οποσδηποτε. Εχει το καλυτερο battle system στο PS1, top #5 στα γραφικα για ps1, η μουσικη του ειναι φανταστικη, οσο για τους χαρακτηρες και την ιστορια του παιχνιδιου αμα την παιξεις θα καταλαβεις γιατι το θεωρω το καλυτερο J-RPG. ;)
Οκτ 25 2010 13:39
Kamui → Napster
Καλη φαση.Τα FF δεν ειναι μαπα,αλλα τα suikoden συνδιαζουν RPG,Tαctics και οτι αλλο θες.Το μονο προβλημα ειναι οτι καποιος μπορει να το νικησει ευκολα παιζοντας μονο με high tiers, αν και εγω δεν παιζω ποτε ετσι.
Legend of dragoon δεν εχω παιξει αλλα ακουγετε τουλαχιστον γαματο.Κατσε να το ψαξω
Οκτ 25 2010 13:30
Kamui → Night Wizard Seal
Εχω αποφασισει απο το δημοτικο για θεωρητικη.
Αγγλικη φιλολογια.Ψηλες βασεις αλλα γελοιος ανταγωνισμος...
Οκτ 25 2010 13:25
Night Wizard Seal → Kamui
(Άσχετο)
Τι κατεύθυνση σκέφτεσαι να ακολουθήσεις; Στο σχολείο...
Οκτ 24 2010 23:49
Napster → Kamui
Ετσι μπραβο φιλε. Μολις πας να αρχισεις κανα J-RPG πεταγετε ενας και σου λεει παντα <<Το καλυτερο ειναι το FF>.>. Δηλαδη νταξ παντα αυτο λενε. Αυτοι ειναι οι FFtards, δηλαδη και μαπα να βγει ενα FF παιχνιδι (που τα περισσοτερα FF ειναι χαλια σαν J-RPG εκτος απο 2-3) αυτοι θα βρουν τροπο να το θεοποιησουν. Οπως και με το 3D το Final Fantasy anime. Λενε πως ειναι αριστουργημα ενω εκτος απο τα γραφικα δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο.
Υ.Γ. Χιλιες φορες να παιξω το The Legend of Dragoon (το αγαπημενο μου παιχνιδι εδω και πολλα χρονια και ειναι καραunderrated) παρα ενα FF παιχνιδι το οποιο επειδη το θεοποιουν πρεπει οπωσδηποτε να θεωρειτε αριστουργημα. ~_~
Suikoden series>FF series [B]ΧΑΛΑΡΑ[/B].
Υ.Γ. Εχεις τα ιδια γουστα με τον αδελφο σου, ο οποιος εχει τα ιδια γουστα με μενα. lol :thatsit:
Οκτ 24 2010 23:44
Kamui → Napster
Παντως μου τη δινει που το FF το παιζει η απολυτη αφεντια των RPG.
Εγω ειμαι μαζι σου.Προτιμαω breath of fire, Suikoden, Arc the lad etc.
Οκτ 24 2010 22:13
Napster → Kamui
Και ομως γινετε. Μπες σε κανα FF forum να δεις τα σχολια ή σε κανα Square Enix. Λενε εχει χαλια ιστορια, χαλια battle system κτλ...
Οκτ 24 2010 21:18
Kamui → Napster
Παντως δεν βλεπω κανεναν να το θαβει.Και αυτο που λες για το 360 και το PC ειναι σωστο
Οκτ 24 2010 21:14
Napster → Kamui
Δεν το αγορασα, το κατεβασα. Ηθελα να το παρω για Xbox360 αλλα στο Xbox360 υπαρχει παρα πολυ προβληματα (bugs, frame drops στις μαχες) ενω στο pc ολα δουλευουν αψογα+μπορεις να κανεις recruit στην ομαδα σου, τους 7 καλυτερους παιχτες του παιχνιδιου. (οι οποιοι ειναι αντιπαλοι και οταν τους νικησεις, κανεις quests και τους κανεις recruit)
Οκτ 24 2010 21:08
Kamui → MangaRebel
Ευχαριστω για το support στο smoking topic,γιατι παραλιγο να με βγαλουν και φασιστα.Αν ειναι δυνατον!
Οκτ 24 2010 21:08
Kamui → Napster
Βασικα,εσυ το βρηκες και το αγορασες απο καταστημα στην ελαδα?
Γιατι μαλλον θα δυσκολευτω να το βρω.
Εδω το lost odyssey δεν εχω καταφερει να βρω πουθενα...
Μα τι παιζει πια μ'αυτη τη χωρα...
Οκτ 24 2010 20:59

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται