Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamui → didimakia

Δεν ειναι κατι που προσπαθω να καταπολεμησω,απλα δεν το νιωθω. Εχω φτασει ισως κοντα, η μπορει και να το εχω νιωσει,αλλα το μονο που γινεται ειναι ενα μπερδεμα στο μυαλο μου.
Οκτ 23 2010 14:49
Φωτογραφία

didimakia → Kamui

Ναι μωρε πολλοι καταστρεφονται απο αυτον... ολος ο κοσμος γινεται ευτιχισμενος επισης :) στο [QUOTE]thelw na sou pw pws o kathe anthropos vriskei to diko tou logo gia na zei.Kai aftos poy ton exei brei einai aftos poy pragmatika exei zwh[/QUOTE] θα συμφωνησω απολυτα απλως σου δινω συμβουλη... ο ερωτας ειναι μοναδικο... ζησε το :)
Οκτ 23 2010 14:39
Φωτογραφία

Kamui → didimakia

exeis dikio pos eimai mikros gia na leo megala logia(eimai 15) xoris na xerw ti akrivos einai o erwtas alla exw dei poloys na katastrefontai apo afton, kai thelw na sou pw pws o kathe anthropos vriskei to diko tou logo gia na zei.Kai aftos poy ton exei brei einai aftos poy pragmatika exei zwh
Οκτ 23 2010 14:00
Φωτογραφία

Kamui → Night Wizard Seal

Actually it is the north-western region of china and the birthplace of the ma clan That is why the splendid Ma Chao is called the pride of xi liang. Sorry for not answering u earlier but i accidentally sent the message to myself
Οκτ 23 2010 09:51
Φωτογραφία

Kamui → zoro77

εδω και μια ζωη φιλοσοφω και εχω ανακαλυψει πολλα.Η ψυχη μου ομως,ειναι μια απολυτη αβυσσος που πολυ δυσκολα ισως καταφερω ποτε να ξεδυαλυνω.
Οκτ 23 2010 01:39
Φωτογραφία

zoro77 → Kamui

μακάρι να μη φοβάσαι κάτι. Αλλά αν το φιλοσοφήσεις περισσότερο ίσως κάτι να βρεις. Δεν το είδα σαν πλάκα όμως. Be friend?:D
Οκτ 23 2010 01:07
Φωτογραφία

Kamui → zoro77

Εγω δεν φοβαμαι κατι συγκεκριμενο.Απλα το ενστικτο μου με κανει να τρεμω και να κλεινω τα ματια μου.Παντως το περιμενα πως θα νομιζατε πως ισως εκανα πλακα [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/misc/progress.gif[/IMG]
Οκτ 23 2010 00:57
Φωτογραφία

zoro77 → Kamui

για πλάκα βρε το έγραψα αυτό στο ''πολεμικές τέχνες'' Πάντως αυτό για το φόβο που λες όλοι έχουν σε κάτι είτε αυτό είναι μη τις φάει είτε μήπως δε γράψει καλά σε κανένα διαγώνισμα...
Οκτ 23 2010 00:12
Φωτογραφία

Kamui → ellesmira

Το rainbow ειναι οντως εξαιρετικο. Ειναι φοβερη αναπαρασταση της εποχης, αν και θα μπορουσε να ειναι ακομα πιο σαπιο
Οκτ 23 2010 00:12
Φωτογραφία

ellesmira → Kamui

γεια! το moribito το είδα το καλοκαίρι και μου άρεσε τρομερά. τέλειο σχέδιο/σκηνοθεσία/χαρακτήρες κ θίγει θέματα διαχρονικά. αφού διαβάζεις και το claymore, είναι must. βλέπω ότι βλέπεις rainbow, κ εγώ βλέπω rainbow τώρα, είμαι βέβαια ακόμη στο επεισ. 7 αλλά μου αρέσει πάρα πολύ.
Οκτ 22 2010 23:35
Φωτογραφία

Kamui → ellesmira

Εδω και καιρο σκεφτομαι να δω το seirei no moribito αλλα δεν βρησκω χρονο. Ειναι οντως τοσο τελειο οσο φαινεται?
Οκτ 22 2010 23:13
Φωτογραφία

Kamui → MikamiTeru

Μια ζωη ακουω τα εσχη των εσχατων και εχω μαθει να μην τσιμπαω καθολου, απλα ο bro μου συνιθως με στηριζει και με πειραξε λιγο.anyway... LONG LIVE MORALS AND VIRGINS, MY DEAR FRIEND!
Οκτ 22 2010 23:08
Φωτογραφία

MikamiTeru → Kamui

Ναι, συμφωνω και στο θρεντ περι εκτρωσης. Και μη τσιμπας. Εμενα μεχρι και moralfag με εχουνε βγαλει εδω μεσα.
Οκτ 22 2010 22:52
Φωτογραφία

Kamui → MikamiTeru

Οταν λες αυτα που γραφω, σε ποια ακρβως αναφερεσαι?Γιατι αν συμφωνεις και σε αυτο για τις εκτρωσεις πρεπει να εισαι πολυ περιεργα γαματος.Παντως,χαιρομαι που μου το λες,γιατι πριν απο λιγο παραλιγο να με βγαλουνε και troll!WTF? I look forward to a good friendship noble sir
Οκτ 22 2010 22:08
Φωτογραφία

MikamiTeru → Kamui

Μ'αρεσαν αυτα που γραφεις, γι'αυτο.
Οκτ 22 2010 20:50