Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamui → LethalMike

OK.Χαιρομαι που το καταλαβες.Απλα θα προτημησω να μην ασχολουμαι με οσους δεν με γουσταρουν. Ενταξει να βρισκουν τις αποψεις μου περιεργες,αλλα οχι και να νομιζουν πως μπηκα να κανω την πλακα μου και καμια ψιλοχαλαστρα στο site.Oταν εχω εστω και λιγους που με καταλαβαινουν,ειλικρινα δεν ενδιαφερομαι για τους αλλους. I sent the my regards, noble friend.
Οκτ 28 2010 23:16
Φωτογραφία

LethalMike → Kamui

Dude δεν ημουν ποτε σε καμια συμαχια :P . Σε ψηλοκαταλαβαινω σε μερικα θεματα, και μην ανησυχεις να εισαι σιγουρος οτι θα σε καταλαβω στα περισσοτερα γιατι τετοιος ανθρωπος ημουν παντα. Καλα κανεις που δεν εχεις προβλημα με κανεναν, ομως θα επρεπε με μερικα μελη σε αυτο το φορουμ γιατι θα προσπαθησουν να σου πρηξουν τα @@. It's my pleasure too.
Οκτ 28 2010 22:50
Φωτογραφία

Kamui → LethalMike

Τι εγινε,βγηκες απο το alliance alxdjo kai lord teo?Τελικα αρχισες να με καταλαβαινεις? Εγω,παντως,δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν.It is my pleasure to call you friend.
Οκτ 28 2010 18:31
Φωτογραφία

Kamui → Night Wizard Seal

Ανοιξα νεο thread συσχετιζομενο με three kingdoms γενικα.Αμα θες,αρχησε εσυ το πρωτο θεμα,γιατι αλλιως δεν βλεπω να ερχονται πολλοι.
Οκτ 28 2010 10:05
Φωτογραφία

OK.Χαιρομαι που μου το λες αυτο,γιατι καποια στιγμη αρχισα να αμφιβαλλω για τον ιδιο μου τον εαυτο. Οταν διαφορα παλαιοτερα μελη του forum σε αποκαλουν troll οι περισσοτεροι θα εμπιστευτουν αυτους. Φοβηθηκα πως μεχρι και μελη που συμπαθω εγω αρχισουν να αμφιβαλλουν για μενα.
Οκτ 26 2010 13:28
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → Kamui

Plus, δεν βρίσκω καθόλου προσβλητική την συμπεριφορά σου. Δεν ξέρω γιατί κάποιοι ενοχλούνται. Γενικότερα, θα βρείς κόσμο και κοσμάκι που θα σε κριτικάρει για τον οποιοδήπτε λόγο. Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να τους δίνεις σημασία σε σημείο μπλέξιμο μπουτιών. Κια δεν το λέω γι αυτήν την περίπτωση. Γενικά. Αν και προτέρημα μου ήταν να διορθώσε την λέξη που εν μέρει την πυροβολήσατε :P
Οκτ 25 2010 21:25
Φωτογραφία

Σε εκανα και add στο msn. Εμεις μπορουμε να μιλαμε για ωρες. Οποτε θες και αμα θες,μπες.
Οκτ 25 2010 21:25
Φωτογραφία

Εντάξει δεν ξέρω ακριβώς τα ενδιαφέροντα σου. Εγώ φτάνω από ιστορία,γλώσσα μέχρι και σε [U]λογοτεχνία[/U] (που είναι από τα αγαπημένα μου ενδιαφέροντα, αν όχι το αγαπημένο μου) + θέατρο. Για να φανταστείς, πρώτη φορά το όνομα μου το είχα γράψει πάνω σε ένα βιβλίο με ιαπωνικά παραμύθια :P Το βιβλίο αυτό το έχω ακόμα (αλλά για κάποιον λόγο το όνομα είναι σβησμένο) anyway, αυτά τα ολίγα. Πάντως το πάθος μου είναι κατα Ασία μεριά. And i like it.
Οκτ 25 2010 21:23
Φωτογραφία

Eιμαστε σχεδον ιδιοι,η μου φαινεται? Και οι δικοι μου στοχοι και ενδιαφεροντα-αποψεις καπως ετσι ειναι. Οσο για το συγγνομη,να υποθεσω πως απευθυνοσουνα στον lord leon? Αληθεια, εσυ βρισκεις τη συμπεριφορα μου στο forum τοσο προσβλητικη?
Οκτ 25 2010 19:16
Φωτογραφία

Μμμ κοίτα. Είναι λίγο παράξενο. Για στόχους πανεπιστημίου σκέφτομαι ή ελληνική φιλολογία ή αγγλική. Αν θες να μιλήσω με "εισαγωγικά", αυτά είναι προφάσεις. Τι εννοώ. Μάλλον θα κοιτάξω μέσω της γλωσσολογία(ελληνικό τμήμα) να βρώ κάποια σύνδεση με την ιαπωνική γλώσσα. Τώρα αγγλική φιλολογία, δεν είμαι σίγουρος αν θα επέλεγα το γλωσολογικό τμήμα(αν περάσω εκεί). Αν και με βλέπω να είμα περισσότερο στην ελληνική. Εγώ από μικρούλη παιδάκι είχα κόλλημα με την Κίνα και την Ιαπωνία. Με γοήτευαν οι πολιτισμοί και στόχος μου είναι, καθώς κάνω τις σπουδές μου, να μάθω την ιαπωνική γλώσσα στο έπακρον και μετά θα κοιτάξω να βγώ έξω. Πότε δεν ξέρω, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η θέση μου δεν είναι σε αυτήν την χώρα (δυστυχώς ή ευτυχώς). Επίσης, χωρίς να θέλω να επέμβω, γράφεται [U][I][B]συγγνώμη[/B][/I][/U] :hihi2: [SPOILER]Να μην αφήσω την φιλολογική μου πινελιά :P[/SPOILER]
Οκτ 25 2010 18:19
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamui

Αρα να υποθέσω οτι παραδεχεσαι οτι το κανεις. Παρολαυτά θα ειμαι τιμιος μαζι σου. Οντως υπαρχουν ατομα που κατα καιρους εχουν την ιδια συμπεριφορα. Αλλοτε τους γινονται παρατηρησεις αλλοτε οχι. το αποτελεσμα για τη συζητηση ειναι το ιδιο. Εσυ αυτους θες να μιμηθεις; Η νομιζεις επειδη εχεις μια συμπαθητικη χρηση της γλωσσας και ακροβατεις στα παραθυρακια των κανονων του φορουμ οτι η "νομιμοτητα" θα σου εξασφαλισει τη συμπαθεια; Δεν εχω προβλημα με τις αποψεις σου. Η εκφραση σου ειναι εριστικη, και αν σε φτυνουν και νομιζεις οτι βρεχει δεν μπορω να βοηθησω. Αν δε σε νοιαζει να τσαντιζονται οι αλλοι αρκει να συμφωνουν μαζι σου, παλι δεν μπορω να βοηθησω. Αν μου βαζεις λογια και λες οτι λεω μαλ... και θες και συγνωμη τοτε φιλε κατεβα απο το καλαμι αν θες να μιλησουμε. Αν δεν κατέβεις και νομιζεις οτι φταινε παντα οι άλλοι, τοτε μονο τον σαρκασμο μου θα χεις και με το μπαρδον, αλλά να κι αν την απαιτεις, να κι αν δεν την απαιτεις. Οτι αλλο θες ρωτα τους μοντερεητορς εγω ειμαι 2 μηνες χρηστης δεν ειναι δουλεια μου να λυνω τα προβληματα του καθενος που εχει με τους αλλους. Μια αποψη ειχα και την ειπα. Αν σε τσαντισε, σκεψου ολους αυτους που κανεις να νιωσουν ετσι. Επισης γραφεται [B]ΣΥΓΝΩΜΗ[/B]
Οκτ 25 2010 16:50
Φωτογραφία

Kamui → Lord Leon

Tι να σου πω... Αμα το παμε ετσι οι μισοι απο εδω μεσα trolls ειναι. Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι απο σας εχετε κολλησει συγκεκριμενα μαζι μου... Αμα εκανα οποιοδηποτε κακο στο forum θα μου το ελεγαν οι moderators. Στη θεση σου εγω θα ζητουσα συγνομμη, αλλα δεν το απαιτω.
Οκτ 25 2010 16:24
Φωτογραφία

Napster → Kamui

Εχμ...ναι. Ειναι για ps1, υπαρχει manga (αν και στο Internet δεν υπαρχει [I]ακομα[/I]), και το παιχνιδι ειναι τεραστιο. (4 CDs)
Οκτ 25 2010 16:14
Φωτογραφία

Lord Leon → Kamui

Tίποτα δε χρειαζεται ουτε και με ενδιαφερει να μου αποδειξεις κατι, ουτε να ξερω ποιος εισαι. Δε σε ξερω ουτε προσωπικα εχω ή κατι τέτοιο, αλλά η συμπεριφορά σου στο φορουμ οπως την ειπα περιληπτικα στο ποστ, ταυτίζεται απόλυτα με την ερμηνεια που δινει το wikipedia αν πατησεις τη λεξη [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet)"]trolling. [/URL] [QUOTE]"Δεν σε υποχρεωσα να [B]συμφωνησεις με τις αποψεις μου[/B] και αμα πιστευεις πως [B]λεω βλακειες[/B] να μου το πεις με ενα στοιχειωδη σεβασμο."[/QUOTE] Δε λεω πουθενα κατι τετοιο. Αντι να μου βαζεις λογια και μετα να εχεις το θρασος να μιλας για σεβασμο, πηγαινε καλυτερα να διαβασεις τι σημαινει τρολλινγκ, και αν εχεις ενστασεις στην κριση μου ελα πες τις μου. Υποδειξεις για το τι θα γραφω και κρισεις για την αντιληψη που εχω στο χιουμορ, ειναι ως και αστειες. Οσο για το ποσο χαλαρος εισαι φαινεται απο αυτο που μου εγραψες.
Οκτ 25 2010 16:14
Φωτογραφία

Kamui → Napster

Ειχα ξεχασει οτι ειναι για PS1 και μου φανηκε μετριο σε γραφικα.Τελικα ομως πρεπει να ειναι απλα γαματο
Οκτ 25 2010 16:00