Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Napster

Μου φενεται πως καταφερα το good ending sto suikoden. Η Nanami μας τελειωσε,αλλα κατι παιζει με τον shu και τον huang (το κοβω για εκπληξη κι ετσι)
Nov 05 2010 00:35
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Η πλακα ειναι οτι την kunoichi την ειχα ψιλιαστει... αλλα αυτος ΔΕΝ ειναι ο hanzo hattori.Αν και θα μου πεις koei ειναι αυτη... Παντως, για οτιδηποτε σε σχεση με DW,SW,three kingdoms etc.,consult kamui the great philoshopher fo the best advice.
Nov 05 2010 00:31
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Και, ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Το κάνουν αρκετοί. Το έχω παρατηρήσει αυτό σε αρκετούς γέρους που υπάρχουν γύρω σου, χώνονται γιατί είτε πιστεύουν ότι λόγω της ηλικίας σου δεν έχεις καμία δόση ωριμότητας είτε γιατί απλά πιστεύουν ότι μόνο αυτοί το γνωρίζουν. Είναι ένα κακό συνήθειο που φοβάμαι ότι θα το αποκτήσω και εγώ όταν γεράσω. Ναι, δεν μου άρεσε η εικόνα με την Kunoichi και τον Hanzo, και αποφάσισα να βάλω τον Ishida. (Όχι ότι δεν θα την αλλάξω πάλι.) DW ε; Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε γι' αυτό αν είχα παίξει τα περισσότερα παιχνίδια της σειράς. Τα τελευταία μόνο, αυτό ισχύει και για το samurai warriors και την μίξη, warriors orochi. Και τα περισσότερα εκ ενοικίασης, αν και είχα βρει ένα από τα samurai warriors στα παιχνίδια που πουλούσαν 5-10 ευρώ στο carrefour, συγκεκριμένα το 2(wth?). Σκοπεύω να αγοράσω το 3 κάποια στιγμή. ΥΓ. Χαίρομαι που ακούω ότι είναι καλό. Αν κάποια στιγμή, πάρω καινούριο τροφοδοτικό ελπίζω να το ευχαριστηθώ.
Nov 04 2010 23:20
Photo

Πεφτεις μεσα σε ολα οσα λες.Oι γεροι ειναι γαματοι αλλα νομιζουν πως τα ξερουν ολα,,λογω εμπειριας,και χονωνται εκει που δεν χωρανε. Παντως,τι εγινε?Mitsunari Ishida? Υ.Γ.Το tales of vesperia ειναι παρα πολυ καλο.Το εχω τερματισει. Αμα αρχισω να μιλαω και για DW5,θα μας παρει το χαραμα. BEST,GAME,EVER!
Nov 04 2010 23:10
Photo

Σε ευχαριστώ για το add :) Για να θεωρείς τους φίλους του αδερφού σου φίλους θα πρέπει να είστε αρκετά δεμένοι και να ταιριάζετε. Έχω ακούσει πράγματα μεν από τον ίδιο, οπότε πάνω κάτω έχω καταλάβει ότι τα πάτε καλά. Το ίδιο πιστεύω και εγώ για άτομα που γνωρίζει η αδερφή μου. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν μου έχουν ξαναπεί ότι έχω γούστο στους ηλικιωμένους, για κάποιο λόγο είναι παράξενα ωραίο. Καλά, συνήθως οι ηλικιωμένοι είναι είτε αυτοί που θα είναι οι πιο σοβαροί εκεί μέσα και θα σου βγάλουν σεβασμό είτε αυτοί που θα σε κάνουν να ξεραθείς στα γέλια. Λατρεύω τους ηλικιωμένους χαρακτήρες στα anime. Ταυτίζεσαι; Όντως, έχουν πιο ώριμες απόψεις λόγω εμπειρίας, μιλώντας και γενικά βέβαια, η σοφία της ηλικίας τους δηλαδή. Συνήθως έχουν και δίκιο, είτε λόγω σύγκρισης με δικιάς τους εμπειρίας ή λόγω της σκέψης. Τώρα μιλώντας γενικά, πολλές φορές έχει τύχει να διαφωνώ με κάποιες απόψεις τους. Ο καθένας έχει διαφορετικές απόψεις, και βέβαια αυτοί κάτι γνωρίζουν καλύτερα αλλά εννοώντας ότι αντί να προχωράει με την εμπειρία και να αλλάζουν έστω και λίγο οι απόψεις απλά ανακυκλώνονται, και εκφράζουν τα ίδια πράγματα. Anyway, αρκετά έγραψα :P
Nov 04 2010 20:06
Photo

Α friend of my brother and friends is also a friend of mine. Παντως,εχεις σωστο γουστο στους αντρες(στους γερους δηλαδη). Παντα μ'αυτους ταυτιζομαι.
Nov 04 2010 19:51
Photo

Φαίνεται ενδιαφέρον χαρακτήρας. Για λίγο ε; Πάρα πολλοί χαρακτήρες που σου φαίνονται ενδιαφέροντες ή σ'αρέσουν από το πρώτο λεπτό εμφανίζεται μόνο για μικρό χρονικό διάστημα και μετά δεν xD Μέχρι το 13 δεν έχει βγει στο Shiki αν δεν κάνω λάθος; Θα περιμένω να τελειώσει βέβαια για να δω τη σειρά. Ευχαριστώ. Μ'αρέσει πολύ σαν χαρακτήρας. Από τους πιο ενδιαφέροντες στο συγκεκριμένο manga, το Stopper Busujima, αν και δε το έχω προχωρήσει πάρα πολύ. Βλέπω ότι είναι dropped από τα scanlations groups και ψιλό-απογοητεύομαι. Και πρέπει να συμφωνήσω με την τελευταία σου πρόταση! :hero:
Nov 04 2010 17:54
Photo

Και εγω για το avatar ειμαι περιφανος. Ειναι ο Koike masaharu,ενας χαρακυηρας που εμφανιστηκε λιγο μια φορα σε ενα επισοδιο του shiki,αλλα αρεσε στον κοσμο(και σε μενα). Παντως,και εσυ εχεις ενδιαφερον avatar. Old geezers for the win!
Nov 04 2010 16:56
Photo

Εντάξει, το θέμα δεν είναι το πόσο εντυπωσιάζει, αλλά το ότι βγάζει γέλιο. Όπως είπες και εσύ ότι έχει φάση. Και πάλι, ωραία επιλογή για signature. [QUOTE][B]Phoenix Wright's divine OBJECTION![/B][/QUOTE] [B][SIZE="4"]LOL![/SIZE][/B] Επί της ευκαιρίας, το avatar σου από που προέρχεται αν γίνεται να μου πεις; Μου κίνησε το ενδιαφέρον.
Nov 04 2010 15:27
Photo

Δεν μπορω να πω οτι εντυπωσιαστικα οταν την ειδα,και σκεφτομουνα να την αλλαξω,αλλα οντως εχει φαση. Phoenix Wright's divine OBJECTION!
Nov 04 2010 15:21
Photo

H signature σου είναι epic. Απλά [B][SIZE="4"]epic[/SIZE][/B].:nod:
Nov 04 2010 15:15
Photo

didimakia → Kamui

Ελα ρε γτ? XD Εμενα μου φενεται οτι ταιριαζει ενας τετοιος καφρος στο crew και γενικα ενα βασιλειο νανων (οπως το Elbaf{Βασιλειο με γιγαντες}) στο One Piece universe :P
Nov 03 2010 15:47
Photo

Kamui → didimakia

Και ο oghren απο το dragon age περιπου τα ιδια ειναι.Παντως, το σιγουρο ειναι οτι δεν ταιριαζουν στο one piece.
Nov 03 2010 15:41
Photo

didimakia → Kamui

Τον Gimli ειχα στο μυαλο μου xD
Nov 03 2010 14:37
Photo

Kamui → MikamiTeru

OK,απλως παρατηρω και εγω πως συχνα λεω καποια βιαστικα πραγματα (οχι μονο στο site ,γενικα) τα οποια μετα συλλογιζομαι και απορω με τον εαυτο μου.
Nov 01 2010 14:31