Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Να σου πω την αήθεια νομίζω πως με όλη αυτή την ειρωνία σε υπερασπίζσεται αντί για το αντίθετο, και δε θα το θεωρούσα καθόλου απίθανο να είστε συνεργάτες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί περισσότερο απο το αποτελεσμα αυτης της μερας. I've still got my eyes on you, y' know.:P
Δεκ 29 2011 02:00
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Κι εγω εκει βασιστηκα και την ψηφισα αρχικα, αλλα μετα απο τοση ειρωνια αναγκαστηκα να αλλαξω ψηφο. Εκνευριστηκα βασικα.
Δεκ 29 2011 01:28
Φωτογραφία

Kamui → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ναι, δε φαινόταν.:himitsu: Πρώτη φορά είναι που υπερασπίζεται η μία την άλλη. Όχι πως τις κατηγορώ γι αυτό φυσικά, αλλά νομίζω πως αυτή τη φορά θα τους βγεί σε κακό. Το σίγουρο είναι οτι η Anelis εχει αποδείξει πόσο καλή είναι στο να κορροϊδεύει κοντινά της πρόσωπα σ' αυτό το παιχνίδι.:tensai:
Δεκ 29 2011 01:20
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kamui

Το εντοπισες και εσυ το παρεακι ε; :P
Δεκ 29 2011 01:18
Φωτογραφία

Kalamaris → Kamui

Αφου σου αρεσε το proccess της αποκωδικοποιησης των συμβολισμων,σου προτεινω να δεις utena και γρηγορα.Δεν θα το μετανιωσεις:riiight:
Δεκ 26 2011 01:23
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Εαν εσύ τον χαίρεσαι -που τον χαίρεσαι- έτσι τον εαυτό σου, γιατί να αλλάξεις? Και σ'όποιον αρέσεις αγαπητέ μου!
Δεκ 25 2011 23:24
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Μπα, εδώ δεν άλλαξα αποτ ην παιδική ηλικία στην εφηβική, θα αλλάξω στην ενηλικίωση? Θα μου πεις ποτέ δεν ξέρεις αλλά το σίγουρο ειναι οτι δε θα ήθελα να αλλάξω ποτέ.
Δεκ 25 2011 18:49
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Χα χα, εγώ το είπα επειδή μίλησες για τον κόσμο των Πανελληνίων και φαντάστηκα ότι ήσουν στην ηλικία της Zura. Αλλά ναι αν δεν είσαι καν τρίτη λυκείου μικρός είσαι ακόμα. Και μέχρι να φτάσεις στην ηλικία μου ή θα έχεις αλλάξει εντελώς ή θα είσαι ακριβώς το ίδιο. Το λέω έτσι γιατί συνήθως άνθρωποι σαν κι εσένα είναι των άκρων σ'αυτά τα θέματα.
Δεκ 25 2011 18:15
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Όχι μικρός είμαι ακόμα. Ξέρω, η απεριόριστη σοφία και η εκτυφλωτική τελειότητά μου ξεγελούν τον κόσμο.
Δεκ 25 2011 17:32
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Eίσαι φέτος τρίτη λυκείου ε? Καλή επιτυχία...
Δεκ 25 2011 17:08
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Α ωραία! 3 φορές ευχές. Έλα τώρα που δεν ήθελες και εσύ. Είμαι φοβερή. Σου έστειλα 3 φορές τις ευχές. Δύο pms μόνο για εσένα, Great General και ένα vm για να δείξω την αγάπη μας δημόσια. Και να ζηλέψουν όλοι οι stalkers τι καλές σχέσεις που έχουμε. Πως με καταλαβαίνεις. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Η αλήθεια είναι πως θα γινόντουσαν μέλη όλα τα ενεργά μέλη του anime.gr. Κάνε θέμα με αυτό στο γκρουπ. Θέλει συζήτηση.
Δεκ 25 2011 13:48
Φωτογραφία

Kamui → Kamen Tantei Zura

Bασικά... μου ήρθαν δυο pms και αυτό.:'D Sου τα είπα και απο κει, καλύτερα έτσι όμως γιατί η αγάπη μας φαίνεται δημόσια σε όλους του stalkers του forum. Ασχετο:Τι θα έλεγες να κάνουμε συμβούλιο με το γκρουπ και να κάνουμε αίτημα να μας αφήνουν να βλέπουμε και pms? Είμαι σίγουρος πως τα μέλη μας θα πολλαπλασιαστούν.
Δεκ 25 2011 13:41
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kamui

Επειδή έχει κολλήσει και μου δείχνει ότι δεν σου στέλνει pm. [IMG]http://i1130.photobucket.com/albums/m535/Zurasan1/86c635e6cf515b1d076dd8594d82975f.jpg[/IMG] Καλά Χριστούγεννα να έχεις, Great General. Με περισσότερες επιτυχίες, περισσότερες φιλοσοφίες και πάνω από όλα υγεία. Για να συνεχίσεις να φιλοσοφείς μέχρι να ωριμάσεις και να βγάλεις άσπρη γενειάδα. Χρόνια πολλά και πάλι, και κουράγιο με το σχολείο φέτος και του χρόνου :) Καλά Χριστούγεννα :orly:
Δεκ 25 2011 13:29
Φωτογραφία

Kamui → Fallen_Mpougatsa

Το ελπίζω αλλα στον κόσμο των πανελληνίων και της παπαγαλίας δεν είμαι ιδιαίτερα καλοδεχούμενος...
Δεκ 25 2011 12:54
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Kamui

Σωστότατος! Ολωνών οι θεωρίες μπάζουν! Και δυστυχώς κανείς δε δέχεται εύκολα τις άλλες απόψεις...Χμ, αν καμιά φορά έρθεις Θεσσαλονίκη και είμαι ακόμα στη σχολή θα σε πάω σε ένα μάθημα φιλοσοφίας που έχουμε μόνο και μόνο για να σε δω να λογομαχείς με τον καθηγητή μου -που μου την ψιλοσπάει λόγω του ότι την πέφτει σε όλες μας-. Συμπέρασμα: ο κόσμος του Πανεπιστημίου επίσης σε χρειάζεται! xD
Δεκ 25 2011 12:49