Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mike The Great → Warchief

Σου εστειλα εδω,γιατι το θρεντ αλλος ειναι ο τιτλος του καιαλλου το πηγαμε. Και εγω ειναι το τελευταιο ειναι που γραφω,γιατι κουραστηκα να μιλαω μαζι σου. Πρωτον,κοψε αυτο το υφακι που εχεις οτι τα ξερεις ολα. Δευτερον,το να εκτειλεται μια διαδικασια αυτοματα ειναι σαν να εισαι ρομποτ.Εγω τουλαχιστον,δεν ειμαι ρομποτ και οποια συζητηση κανεις να την κανεις σε ανθρωπινα πλαισια και οχι να απαντας ειναι απαραδεχτο και τελος.(Σωπα ρε?Πως δεν ειπες να το βουλωσω κιολας?) Τριτον,σε μια λεξη σταθηκα και οχι σ'ολη τη συζητηση(αν μπορει καποιος να τη μπει συζητηση).Και τη ανακαλεσω την αποψη μου?Αυτη ειναι η αποψη μου Και τελος,τι να ξαναδιαβασω?που δεν μπορεις συμπεριφερθεις σαν ανθρωπος? Ευχομαι,την επομενη φορα αν τα πουμε σε καλυτερο κλιμα και οχι σαν αυτο
Nov 12 2011 15:48
Photo

Warchief → amaya3

Hey! Tελικά όντως σε θυμόμουν από εδώ, βοήθησε και το avatar.
Nov 04 2011 18:58
Photo

amaya3 → Warchief

Yo, συνάδελφε.
Nov 04 2011 16:26
Photo

Lord Leon → Warchief

μα για αυτό το λέω :P αρχικά έχει φάση που κανείς δε σχολίασε τον τίτλο. Και μετά από τα σχόλια καταλαβαίνεις το γιατί :hehehe:
Oct 29 2011 13:30
Photo

Warchief → Lord Leon

πολύ κακό thread πραγματικά
Oct 29 2011 13:28
Photo

Lord Leon → Warchief

[QUOTE=Warchief;539792]Όχι, το κάνω επειδή δε θέλω να γράψω σοβαρή απάντηση σε αυτό το thread.[/QUOTE] krima 8a eixe fash
Oct 29 2011 11:24
Photo

demonicMC → Warchief

οκ, ευχαριστώ
Oct 25 2011 16:18
Photo

metalmusicmaniac → Warchief

OK!
Oct 24 2011 13:06
Photo

Warchief → metalmusicmaniac

hi ψάξε στο thread του k-on για υποψήφια μέλη και στείλε τους πρόσκληση για το group
Oct 23 2011 21:24
Photo

Warchief → Lord Leon

Αν θυμάμαι καλά είχα εκνευριστεί από την χλεύη στην Safu. Η αλήθεια είναι ότι πίστευα από την αρχή ότι δε θα είχε την ίδια μεταχείρηση από το κοινό αυτός ο χαρακτήρας αν ήταν άντρας. Ε, και δεν βρήκα ποτέ λόγο να πειστώ για το αντίθετο. Μπορεί πάντως να έβγαινε κάποια και να έλεγε "ναι, έχω double standards". Δεν το θεωρώ κακό. Κι εγώ έχω. Θα το σεβόμουν. Έχουν πολύ πλάκα πάντως αυτά τώρα που τα διαβάζω :P
Oct 23 2011 21:06
Photo

Lord Leon → Warchief

Εχω μια αποριούλα αφου χαζευα ένα[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=521115&postcount=85"] διάλογο στο Νο 6 [/URL] Ξέρω ότι εχει περάσει κανα διμηνο αλλά διαβαζοντας το δεν μπορεσα να μην αναρωτηθώ. [U]Δεν[/U] εχω δει τη σειρά και μονο που διάβαζα τα σχολια κραυγαζε double standards από μεριάς σχολιαστων. Οντως δεν περιμενες μόνο αυτές τις απαντησεις και ειχες αφησει περιθωρια να ακουσεις και κατι διαφορετικό, ξεκινώντας τον διαλογο; και αν ναι, σαν τι; γιατι δεν μπορω να σκεφτώ κάτι. Οι απαντησεις ήταν πολύ προβλέψιμες.
Oct 23 2011 20:55
Photo

D.Dragon → Warchief

Ok, δεκτό.
Oct 22 2011 00:41
Photo

Warchief → D.Dragon

όχι ρε συ στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου, σοβαρά
Oct 22 2011 00:39
Photo

D.Dragon → Warchief

Thnx man, με υποτίμησες:kakaka:
Oct 22 2011 00:36
Photo

Warchief → D.Dragon

σωστός [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=538284&postcount=67"]εδώ[/URL], σωστός και για τα κίνητρα του hody μώρε μπράβο
Oct 22 2011 00:26