Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Warchief
[QUOTE=Warchief;542596]την ζηλεύετε επειδή έχει το μανάρι τον Pattinson[/QUOTE]
You mad mad troll! xD
Nov 14 2011 15:26
Putin → Warchief
Καλά, σα σύνολο ίσως να μην ήταν κακό, αλλά πολλά κοντινά μου έφεραν εμετούλη.
Θα μπορούσαμε να μαλώσουμε για την ποιότητά του, αλλά πάντα είσαι παράλογος στα επιχειρήματά σου και τα ποστς σου δε βγάζουν νόημα οπότε το αφήνω
Nov 13 2011 17:45
Putin → Warchief
Τα βιέμς με ζέσταιναν από χθες, τα σκρολλς με αποτελείωσαν
Προσπαθείς να ξεχάσεις το πόσο άσχημο ήταν το σχέδιο του μπδ 18 ίσως;
Nov 13 2011 17:34
Mike The Great → Warchief
Εγω σου ειπα σημερα να μην στειλεις μηνυμα για τα ποστ,γιατι θα συνεχιζαμε και δεν εχω ορεξη ,αλλα εστειλες.Αρα δικο σου το προβλημα
Το τελεταιο ειναι,γιατι βαρεθηκα να παιζω μαζι σου και πρεπει να φυγω κιολας.
Συνεχισε τη φαστιστικη σταση σου,να κατεβασεις οτι γουσταρεις και να απαντας οπως γουσταρεις.Καλη σου μερα
Nov 13 2011 13:21
Warchief → Mike The Great
ME TΡΟΜΑΖΕΙΣ ΡΕ
ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
Nov 13 2011 13:09
επειδή είμαι moderator και μπορώ να σβήνω ποστ
είσαι τρομακτικός να ξέρεις
Nov 13 2011 12:45
Δεν ηθελα να σου ξαναστειλω,αλλα με προκαλεις συνεχεια.Απο τι ειδα σαν παλιος στο σαιτ ξερεις τα κολπα.Κατεβασες τα 2 πρωτα ποστ της συζητησης(με τον Spiderman this post gave me cancer και το δικο μου με το 'τι εννοεις?').Εμενα αυτα τα ποστ δεν με πειραξαν, μη σου πω κιολας οτι το βρηκα και αστειο,αλλα μαλλον εσενα σου χαλαγε το image σου.Δεν χρειαζεται να μου απαντησεις mr.CLEVER,γιατι και η απαντηση σου θα ειναι αθλια σαν συμπεριφορα
Nov 13 2011 12:15
δεν ηθελα να σου ξαναπαντησω,για μην σου δωσω μεγαλυτερη αξια,αλλα δεν μπορω να μην απαντησω στις βλακειες που λες.
Και αν δεν ξαναμιλησουμε καλυτερα.Το ειπα μηπως φτιαξω καπως το κλιμα αλλα εισαι τελικα τελειωμενος.ΚΑι τι να καταλαβω?πολυ ωραια μου απαντησε ο -One Piece- ευγενικα που ειχε αλλη αποψη και οχι σαν εσενα.
Καψου περισσοτερο σου κανει καλο!!!!!!!!!!!
Nov 12 2011 20:58
Δεν έχω σκοπό να γράψω κατεβατά και να πιάσω συζήτηση μαζί σου. Είναι ανώφελο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να καταλάβεις κάτι από όσα γράφω και θα με κάνεις να επαναλαμβάνω συνεχώς όσα λέω.
Εύχομαι την επόμενη φορά να μην τα πούμε καθόλου.
Nov 12 2011 16:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed