Community Status Updates
iristella → Kenobi-sensei
Γιατί δυσκολεύεις τη ζωή σου? το κουμπάκι quote στο post που θέλεις να χρησιμοποιήσεις πατάς και είσαι έτοιμος.
Αφαιρείς το κομμάτι που δεν χρειάζεσαι και το χρησιμοποιείς.
Sep 08 2010 20:55
Kenobi-sensei → iristella
άρα για να πάρω κατι από άλλο ποστ και να δείξει ο "τάδε έγραψε" χρησιμοποιώ το wrap [quote] tag?
Sep 08 2010 20:48
iristella → Kenobi-sensei
Την κουρτίνα 2. Το Code είναι για να μην είναι clickable links που οδηγούν σε άλλες σελίδες, το spoiler είναι για να κρύβονται από κοινή θέα σημαντικά σημεία της πλοκής και το html δεν έχω ιδέα τι κάνει XD.
Sep 08 2010 20:42
βασικά υπάρχει το
1)wrap[code}tags
2)wrap[quote}tags
3)wrap[html]tags
4)wrap[spoiler]tags κλπ κλπ
Για να πάρω ένα προηγουμενο ποστ ποιο χρησιμοποιώ ?
Δεν ξερω αν υπαρχει κάποιο thread παρεπιπτοντως
Sep 08 2010 20:40
ναι αύτο μάλλον αλλα πιο από τα 3?Αύτο ήθελα να κάνω στο naruto πριν
Sep 08 2010 20:32
να σε ρωτήσω αν θέλω να πάρω κατι απο κάποιο άλλο ποστ και να το βάλω σε πλαίσιο στο δίκο μου ποιο wrap tag βαζώ?
Sep 08 2010 20:21
Kenobi-sensei → Glaurung
να σε ρωτήσω κάτι αν θέλω να ποστάρω και θέλω να πάρω και κατι απο κάποιο αλλο ποστ κάνω copy paste και μετά ποιο απο τα 3 wrap text?
Sep 08 2010 20:18
Kenobi-sensei → Glaurung
Aφού σου αρέσει δεν υπάρχει πρόβλημα θα την βρείς την άκρη αρκεί να κάνεις αυτό που γουστάρεις
Sep 08 2010 17:08
Glaurung → Kenobi-sensei
Αυτό είναι πολύ καλό , είχα γνωρίσει κάποια άτομα που το είχαν κάνει .
Εγώ έπρεπε να μπω στη σχολή για να καταλάβω πως γουστάρω προγραμματισμό . Τώρα με βλέπω να πηγαίνω μαθηματική πληροφορική και να προσπαθώ να βολευτώ ( πέρα από πλάκα , είναι γαμάτα :D)
Sep 08 2010 16:59
Kenobi-sensei → Glaurung
Εγώ άκουσα πως είναι από τα καλύτερα τει και από αύτα που είδα κατάλαβα ότι ασχολείται και με το software αλλά και με το hardware και σε βοηθάει ώστε να μπορείς να προσαρμόστεις στα διάφορα συστάματα σε διάφορους τομείς(ιατρίκη φυσίκη κλπ)
Για παράδειγμα μπορώ να μπώ σε μιά ομάδα φυσίκων και το πείραμα που κάνουν να το μεταφέρω στον υπολογιστή σε μορφή προγράμματος +ότι μόλις την τελειώσω μπορώ να παω σε προχωρημένο έτος στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς εμπ ;)
Sep 08 2010 16:45
Glaurung → Kenobi-sensei
20λεπτο ; Τυχερός είσαι , εγώ συνήθως κάνω αυτή την διαδρομή σε κάνα 30-35λεπτο . Το ξέρω πως είναι παλούκι ,θα πάω τώρα 2ο έτος και κάτι έχω πάρει χαμπάρι .
Καλή αρχή , ελπίζω να είναι καλό το τμήμα σου . Έχετε αρκετό προγραμματισμό ;
Sep 08 2010 15:06
Kenobi-sensei → Glaurung
πωωωωω σε καταλαβαίνω.Εγώ μένω κυψέλη και το Αιγάλεο είναι κάνα 20λεπτο με τη συγκοινωνία και δεν νομίζω να έχω κανένα πρόβλημα.Μπράβο για το τμήμα που πέρασες να και γνωρίζω ότι είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα του πολυτεχνέιου άρα σου εύχομαι καλό κουράγιο:)
Sep 08 2010 13:02
Glaurung → Kenobi-sensei
Έλα , νωρίς ξεκινάτε τις έγραφες . Σε μας οι έγραφες πρωτοετών είναι στις 21-22 , κάπου εκεί . Εγώ είμαι στο πολυτεχνείο , πάνω στη Κατεχάκη , εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών σπουδών (πομπώδες τίτλος :P) , αλλά μένω Αιγάλεω . Οπότε έχω σχεδόν δίπλα τα ΤΕΙ Αθηνών και Πειραιά , σχετικά κοντά και τη Γεωπονική , αλλά για να πάω στη σχολή μου θέλω σχεδόν 1 ώρα . Και άμα ξεκινάς τα μαθήματα τις 9 το πρωί μπορείς να καταλάβεις τι ώρα χρειάζεται να ξυπνάς . :(
Sep 08 2010 12:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed