Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Gilmaru

γεια σου φιλε. Καλυτερα να σου μιλησω απο δω. Βασικα αυτο που δεν καταλαβαινω απο σενα ειναι για ποιο λογο θεωρεις την παρελαση ως μεσο χειραγωγησης. Σε τι να μας χειργωγησουν? Τα συγκεκριμενα γεγονοτα αποτελουν λαμπρη σελιδα στην ιστορια μας. Οποτε δεν βρισκω πουθενα το κακο να τιμησουμε και να παρουμε παραδειγμα(αυτο το εγραψα και ποιο αναλυτικα στο προφιλ του ματασσου). Εξαλλου τι χειραγωγηση θα γινει αν γινονται 2 φορες το χρονο?? Επισης εγω δε θυμαμαι ποτε να με πιεσαν να κανω παρελαση. Στο δημοτικο θυμαμαι ολα τα παιδακια θελαμε. Στο γυμνασιο και λυκειο οσοι θελανε πηγαινανε(τουλαχιστον στην δικια μου περιοχη). Ισα ισα στο λυκειο κι ολας μας ελεγαν μη πηγαινετε στις προβες, γιατι εχουμε κατευθυνση.. Λες και θα χαναμε την σχολη για 3-4 ωρες λιγοτερες.. Τεσπα. Εγω ειμαι υπερ της αποψης να λεμε(το λιγοτερο ειναι αυτο) μεσω των παρελασεων ενα ευχαριστω για καποιους που θυσιαστηκαν για την πατριδα. Δεν σου λεω οτι κι εγω ειμαι αψογος γνωστης της ιστοριας μας αυτη τη στιγμη αλλα ψαχνομαι. Οποτε δεν ειμαι ακομα ετοιμος να σου δωσω μια πληρη απαντηση. Παντως πιστευω οτι εισαι υπερ της αποψης οτι ο ηρωισμος δεν πρεπει να θεωρειτε αρετη. Εκει μαλλον διαφωνουμε.
Mar 26 2011 14:26
Photo

zoro77 → matassos

για να μη σπαμαρουμε την τρυπα απλα πιστευω στο θεμα ''να τους μοιασουμε'' δεν εχουμε καταλαβει οτι και αυτοι οι ανθρωποι ηταν σαν εμας. Καθημερινοι. Και οταν λεω αυτο δεν εννοω να παμε σε πολεμο αφου δεν εχουμε. Μακαρι να μην μας ζητηθει ποτε. Μπορουμε ομως να τους μοιασουμε ως προς το σεβασμο προς την πατριδα. Δηλαδη να μα στε σωστοι στη δουλεια μας, στους γυρω μας και αν θελουμε κανουμε μια καλη οικογενεια. Και αυτο προσφορα το θεωρω. Ή εμεις που ειμαστε ακομα σε σχολεια ή σε σχολες να μην καταστρεφουμε αυτα που μας παρεχονται(οσα ειναι αυτα..) Αλλα οπως το ειπες . Οι λεξεις σαν την τιμη δεν προσδιοριζονται ευκολα.
Mar 26 2011 13:57
Photo

BoredForLife → zoro77

φχαριστώ :P είπα να να τα κόψω λίγο έτσι για αλλαγή αλλά θα τα ξαναφήσω να μακρύνουν , μου άρεσαν πιο πολύ :P
Mar 26 2011 13:56
Photo

BoredForLife → zoro77

Φοβερό το avatar και η sig :riiight:
Mar 26 2011 07:23
Photo

zoro77 → Wild Monkey

καλα κανεις!
Mar 22 2011 02:04
Photo

Wild Monkey → zoro77

Γαύρος ναι, αλλά δεν πολυασχολούμαι...
Mar 21 2011 22:06
Photo

zoro77 → Wild Monkey

γαυρος?!
Mar 21 2011 01:50
Photo

zoro77 → basilakis500

watchop.com για online! isohunt για κατεβασμα! επισης yibis.com απο 382 και μετα με αψογη ποιοτητα!
Mar 17 2011 01:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Χα χα χα χα χα! Αυτό εννοείται! Πάντα δίκιο, πάντα! ^^
Mar 16 2011 20:22
Photo

zoro77 → Kenobi-sensei

εχεις δικιο φιλε.
Mar 16 2011 19:52
Photo

zoro77 → Fallen_Mpougatsa

χαχα σωστη ..αν και εχουμε παντα δικιο XD
Mar 16 2011 19:50
Photo

Robin-Chwan → zoro77

Κοιταζα εικονες απο το Kingdom Hearts και επεφτα συνεχεια πανω σε εικονες Naruto οποτε το αρχισα απο περιεργεια.
Mar 16 2011 19:50
Photo

zoro77 → Robin-Chwan

το ναρούτο πως το μαθες πρωτο? Συνηθως με ΟΡ ξεκινανε ολοι. Στο λεω αυτο γιατι εγω αν δεν εμπαινα στο onemanga(πριν το κλεισουν) και δε διαβαζα το ΟΡ δε θα ξερα κατι για naruto και bleach. Μαλιστα μου χε κανει εντυπωση που το ΟΡ το χε τριτο στο ranking πισω απο αυτα τα 2. (Τωρα νομιζω εχει παει δευτερο).
Mar 16 2011 19:43
Photo

Kenobi-sensei → zoro77

καλά δε τσακωνόσασταν ...απλά είχατε παρατεταμένο διάλογο :P you get the point ;)
Mar 16 2011 19:28
Photo

Fallen_Mpougatsa → zoro77

Χαχα, έτσι ε? Πωπω, αρχίζω να λυπάμαι τους γνωστούς μας XD
Mar 16 2011 19:28